İstanbulda falcı arıyorum yardım edin lütfen

cubeda

Guru
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2009
183
14
Merhabaa :)
yaklasik 1 haftadir iyi bir falci ariyorum en son kadinlar kulubune bakayim dedim ama o kadar konu ve sayfa var ki aradigimi bulamadim
Sizden bildiginiz iyi falci varsa yazmanizi rica ediyorum cidden cok kafam karısık yardıma ihtiyacım var
Şimdiden tesekkürler

merhaba..yardımcı olur mu bilmiyorum ama konunuzu..üsküdarda trans halinde fal bakan çok şirin bi falcı var.özellikle hayatımdaki kişiyle ilgili beni çok şaşırttı.mimiklerini hareketlerini konuşmalarını tıpatıp aynen yaptı.şok oldum.benimle ilgili düşüncelerini söylemesi bir yana oturup karşılıklı sanki sorun yaşadığım ve bir süredir konuşmadığım sevgilimle karşılıklı sohbet ediyormuş gibi oldum.çok değişik.ilk kez böyle birine fal baktırdım.yeri üsküdar merkezde. cafenin adı cafe meez.fala bakan kızın adı da ezgi..çok da tatlı bir kız.ben her hafta gidiyorum.eğer hala falcı arıyorsanız bence randevu alabilirsiniz.

Canım ben bakırköy mandal cafe toprağa baktırdım tarot kartlarını iyi yorumluyor gelecekle ilgili söylediği şey çıktı.Bir de bakırköy laf cafe çiğdem iyi bakıyor ama laf cafede sıra çok oluyor o yüzden haftaiçi erkenden gidersen iyi olur.Mandalda ayten de iyi bakıyor.

Merhaba, ben genelde pek fal baktıran biri değilim ama sıla cafe diye bir yer var. Geçen gün taksimde tesadüfen ilanını görüp girmiştim. Bilgili diye bir falcı vardı fena değildi. Baya uzun bakıyor ve bayağı şeyi biliyorr. Onu tavsiye edebilirim bende. Arkadaşlarımıda götürmeyi duşunuyorumm . Bakalımm onlarda memnun kalırsa tekrar yazarımm sizee

selam buraya yeni üye oldum gectıgımız hafta bir arkadaşımın vasıtasıyla bir falcıya gıttım bayan cok guleryuzluydu.evınde baktı falı ve suan ıcın ve gelecek ıcın cok sey soyledı ve suan ıcın soyledıklerı hep tuttu ben memnun kaldım .sıksık gıtmesemde o bayana gene fal ıcın gıdıcem arkadasımında evlenecegı ınsanı tarıf etmıstı gercekten oda cıktı

şekerim ben şişli de bi tane falcı kadına girdim inanamadım izmire taşınıyorum ve girer girmez sen izmire yerleşiyosun dedi yarım saat bakıyor ve hayatımdaki herşeyi bildi kocam iflas eşiğindeydi borç miktarını söyledi ve ödemelerimizle ilgili birkaç bilgi verdi dediği herşeyi yaptım ve çok şükür şu an iyiyiz. hayat koçum gibi birşey oldu kadın kafam her karıştığında gidiyorum. yalnız telefonunu açmıyor mesajla randevu alabiliyorsun. özelden telefonunu veririm. kesinlikle tavsiye ederim

valla canım emziye yalan ben şişlide bi kadına gittim. evde bakıyo. bana bütün dedikleri tutuyo. arkadaşlarımıda götürdüm hepsi memnun. tavsiye ederim.

Aaaaa Şekerim ne kadar tesadüf, ikinizde aynı falcıya gitmişsiniz tavsiye ediyorsunuz, ne kadar güzelllll

taksimde ayhan ışık sokakta damlalar'da nur hanımı biliyorum, kesinlikle tavsiye ederim boş atmayan, ne sezerse söyleyen bir kadın çok da iyi insan, deneyin derim

merhaba,
nur hanımın numarası:

Son düzenleyen: Moderatör:

Valla bakirkoyde tiamo cafede Guley hanım süper bugün arkadasimla tasaduf girdim hem ortam sıcak ayrıca falı süper :)

Merhaba gerci bir sene once yazmissiniz ama falcinin ismini ve yerni ogrenebilit miyim

Numarasını öğrenebilir miyimmm

Merhaba. Epey olmus gerci ama sislideki bayanim adi teli falan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…