şekerim ben şişli de bi tane falcı kadına girdim inanamadım izmire taşınıyorum ve girer girmez sen izmire yerleşiyosun dedi yarım saat bakıyor ve hayatımdaki herşeyi bildi kocam iflas eşiğindeydi borç miktarını söyledi ve ödemelerimizle ilgili birkaç bilgi verdi dediği herşeyi yaptım ve çok şükür şu an iyiyiz. hayat koçum gibi birşey oldu kadın kafam her karıştığında gidiyorum. yalnız telefonunu açmıyor mesajla randevu alabiliyorsun. özelden telefonunu veririm. kesinlikle tavsiye ederim
valla canım emziye yalan ben şişlide bi kadına gittim. evde bakıyo. bana bütün dedikleri tutuyo. arkadaşlarımıda götürdüm hepsi memnun. tavsiye ederim.
Merhabaa :)
yaklasik 1 haftadir iyi bir falci ariyorum en son kadinlar kulubune bakayim dedim ama o kadar konu ve sayfa var ki aradigimi bulamadim
Sizden bildiginiz iyi falci varsa yazmanizi rica ediyorum cidden cok kafam karısık yardıma ihtiyacım var
Şimdiden tesekkürler
Merhaba gerci bir sene once yazmissiniz ama falcinin ismini ve yerni ogrenebilit miyimşekerim ben şişli de bi tane falcı kadına girdim inanamadım izmire taşınıyorum ve girer girmez sen izmire yerleşiyosun dedi yarım saat bakıyor ve hayatımdaki herşeyi bildi kocam iflas eşiğindeydi borç miktarını söyledi ve ödemelerimizle ilgili birkaç bilgi verdi dediği herşeyi yaptım ve çok şükür şu an iyiyiz. hayat koçum gibi birşey oldu kadın kafam her karıştığında gidiyorum. yalnız telefonunu açmıyor mesajla randevu alabiliyorsun. özelden telefonunu veririm. kesinlikle tavsiye ederim
Numarasını öğrenebilir miyimmmşekerim ben şişli de bi tane falcı kadına girdim inanamadım izmire taşınıyorum ve girer girmez sen izmire yerleşiyosun dedi yarım saat bakıyor ve hayatımdaki herşeyi bildi kocam iflas eşiğindeydi borç miktarını söyledi ve ödemelerimizle ilgili birkaç bilgi verdi dediği herşeyi yaptım ve çok şükür şu an iyiyiz. hayat koçum gibi birşey oldu kadın kafam her karıştığında gidiyorum. yalnız telefonunu açmıyor mesajla randevu alabiliyorsun. özelden telefonunu veririm. kesinlikle tavsiye ederim
Merhaba. Epey olmus gerci ama sislideki bayanim adi teli falan var miMerhabaa :)
yaklasik 1 haftadir iyi bir falci ariyorum en son kadinlar kulubune bakayim dedim ama o kadar konu ve sayfa var ki aradigimi bulamadim
Sizden bildiginiz iyi falci varsa yazmanizi rica ediyorum cidden cok kafam karısık yardıma ihtiyacım var
Şimdiden tesekkürler