nilmil senin yazdığın yerden ben aklımda kalanları ekleyeyim
bence senin kaldığın yerden devam edeyim o zaman canım
1-kadıköy yelkovan cafe handan (rex sinemasının yanındaki barlar sokağındaymış)
2-bakırköy purple cafe gül
3-sea garden- neslihan
4-laf cafe- çiğdem
5-aşkım cafe- azat
6-inci cafe- binnur, nesrin
başka ekleyecek olanlar bu mesajdan alıntı yaparak eklesin kızlar bence. yoksa hergün yeni biri çıkıyor. kafalar karışık zaten iyice çorba oluyor.
alevkocumm kadınlar kahvesi dileğe git canım..çoğu kişi memnun.. ben 100lerce kişi gezdimdilekte noktaladım. dileğe git canım 12 bucuk hemde.. 20 milyon verip pişman olcana git dileğe canım...inşallah tutarsın...olmadı benim saçımı başımı yolarsınkaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
slm kızlar
ben laf cafedeki çiğdeme gittim;şuanı çok iyi biliyor, kişilik analizleri çok iyi ve aileden çok bahsediyor hatta ne zaman bana sıra gelecek diyorsun aileden bahsederken...daha aydınlatıcı olsun diye şunu da anlatayım hayatıma girme ihtimali olan birisi vardı onun karakterini nereli olduğunu mesleğini dahi bildi ama gelecek konusunda bişey diyemiyorum bana gelecek konusunda net bişi söylemedi sana bağlı falan dedi.Buarada giderseniz çok kalabalık oluyor bide salı ve perşembe yokmuş onu da belirteyim
canın sağolsun be burmik ne olacak veririz ucuzmuş da zaten bi de o söylesin gerçekleri patır patır yüzüme alıştım zaten gelen vuryor giden vuruyor
ben biliyorum umutluperi idi sanırım
bu arada geçmiş sayfalara bakınca lindranın da dilek hakkında olumsuz görüş bildirdiğini gördüm ve burmillanın vurucu darbesinin gelmediğini ve smile 24 ve chloes aslına bakarsanız istanbulda iyi falcı yok sanırım
benim ayhan ışık sokakta hiç dikkatimi çekmedi inci cafe. geçenlerde biri yine inci cafeyi önermişti. nesrin di falcının adı yanılmıyorsam. duvara bakarak anlatıyor demişti. onun verdiği adreste mangonun akrşı sokağı diyordu. acaba ponpon yanlış hatırlıyor olabilir mi?
bende bulamadım da onun için sordum neyse zaten gittiğim gün dileke de gidecem hafta içi boş olur sanırım inci cafenin numarasını da bulursam iyi olcaktı hiç olmazsa arayıp hangi gün ordaymış öğrenirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?