şu bakırköye ben sizin için bir gün gideceğim ama bakalım ne gün olacak? olayı yerinden inceleyip yazacağım
kaydirigubbakcemile3 Alevko, şen çok yaşa emi. Gerçi başka türlü olacak gibi değil. Birimiz Kadıköy, diğerimiz Taksim, biri Bakırköy, diğeri de Avcılar ve bütün şehir dışı. Ha Kadıköy'e giden arkadaş bir zahmet Üsküdar'daki Arzu'ya da uğrasın. Böylece toptan bu işi bitiririz.kaydirigubbakcemile3
Yok ya bit mez bu falcılar, bir anda yeni üyelerle yenileri ortaya çıkıyor. Birkaç sayfa önce bahsedilen falcıları unuttum. Artık gerisini siz düşünün.
hakkında hayırlısı olur işallah canım kasım demişsin tarih için en son var mı bi gelişme madem başkaları yüzünden ayrılıyorsunuz asıl onları çıkarın hayatınızdan bu zammanda evlilikler kolay yürütülmüyor dilek ne diyor sonunuza peki
biriz mi bu bahsettiğin
neslihana gideceğim diyordum bir türlü tutturamadım. ben ne zaman arsam kadın yok. vakit geçtikçe yeni birileri çıkıyor. yok purple gül, yok laf cafe çiğdem, aşkım cafe azatTamam gittiğin zaman haber ver. Gerekirse canlı bağlantı yaparız, Umutluperi olay yerinden bilidiriyor diye.kaydirigubbakcemile3
evet biriz ben de telefona kaydettim bir de yazdım birazdan da temize çekip saklayacam burdaysan görüşürüz dedi
yok çalıştıgım yer spor okulu muymuş yok güzel sanatlar mıymış baktıki olacak gibi değil bi çıtlat dedi ben de söyledim artık tabi ondan sonra bulacağım kişi de dr oldu eski sevgilim de de de de...
hakkaten canım ya ben artık hergün kağıda yazmaya başladım
ama forumu baştan sona okuyup ara ara bilgilerimi tazleyen biri olarak kk nün bazı can alıcı noktaları kaçırsada genel anlamda en beğendiği falcının dilek olduğu konusunda bir mutaalaya vardım
şimdi soruyorum kızlar hazır olun dileke baktırıp de peah yasakkelime gitmeyin diyen var mı
Var, o kişi benim. Hiçbir dediği çıkmadı. Bütün baktırdığım falcılar için geçerli bu sözüm.
Alevko ve kızlar bu arada o kadar fazla baktırılacak isim çıktıki bunları birimiz liste yapsa, geçmiş sayfalarda övülenleri unuttum vallahi.
Liste yapılsın, gerekirsed denemek için bu hafta ben de birine giderim.
yanlız ben cıdden sasırdım... ben gıttım 3-4 arkadasımı goturdum..herkes memnun kaldı... sende niye böyle oldu anlamadım... gününde değildi belkıde
Kızlar, bu arada Avcılar işi neden yattı? Hani gidecektik.
ya elifcik diyorum ya aslında bilemedi demiyorum sonuç itibariyle burcu levent ve biriz aynı sonucu veriyolar ama biraz farklı tarzları belkide bu kadına tarot baktırdım ve hayatımda ilk direk tarot baktırışımdı eskiden hep kahvenin üstüne falcı kendisi tarot bakardı bu kadın bana soru sor diyor benim de aklıma gelmiyor tarot olunca isim veremiyor kişi tarif edemiyor oyle sıkıntılıydı yani bunun yanında sevgilimin burcunu söyledi falan kişilik analizleri yerindeydi yani hep salladı demek ayıp olur ama ne bileyim beklediğim performans bu değildi yoksa böyle uçuk birşey söylemedi
sanırım nomadic ortadan kayboldu
anladım canım.. bizim durumumuız seninle aynı. aynı falcılara gıtmısız hepsı aynı seyı solemiş.... Sonuç KOCAMAN BİR SIFIR:)
evet elifcik ben sana daha önce de dedim bizim fal konusunda frekansımız aynı diye o yüzden senin tarihlerini bekliyordum aslına bakarsan ben çok da üzgün değilim bu konuda çünkü onların çizdiği şeyi çok arzuladığım söylenemez ama bu adamla da böyle gidecekse hayatım mahvolacak o da ayrı dava öyle kaldım ortada
yok yok iki tane söyledi bir eski sevgilim için amerikaya gidecek dedi(hakkaten çok güldüm)
ikincisi de alaçatıya gidecek dedi sorsan alaçatı nere onu bile bilmez benimkisi öyle de bir maldır yani
hayır tarot bakıyon neyine senin amerika alaçatı kartın neresinde görünüyor bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?