• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

pembegul1988 ama yazilanlarin hepsini okudum onu tarif ediyorlar hazali çok iyi biliyorum sürekli giderim çok iyidir
Birşeyi 100 defa yazmayın çok itici oluyor. Zaten herkimse biz deneyip yorum yapıyoruz ayrıca isimden nemalanmaya çalışmayın.

pembegul1988 ama yazilanlarin hepsini okudum onu tarif ediyorlar hazali çok iyi biliyorum sürekli giderim çok iyidir
Ben babavanga hazalı tanimiyorum Istanbul a ugradigimda Babavanga daki Emre icin Kadıköy e geçtim. (Randevu icin sahibini aradigimda telefonu acmadi aniden avrupa yakasindan cikip Kadikoy e gectim) Emre adli falciyi hic tanimam ama oldukca iyi baktigi soylendiği icin basıp kadiköy e gittim. Cafe sahibi, Emre beyin o gun cafede olmadigini soyledi hatta ben cok üzüldüm, bana baska bir hanim falciyi onerdi kimdi hatırlamıyorum icimden onerdigine baktirmak da gelmedi. Olay taaaa pandemi oncesi yaz döneminde olmuştu. Ben pandemiden beri Istanbul a hiç adim atmadim. Emre adli kisiye de bisey baktiramadim, deneyemedim yani. Burada önerilen Hazal ı arastirmak icin internete baktigimda babavanga hazal diye cikinca Hazal hanima sordum, siz babavanga hazal misiniz yok dedi o ben degilim ama kadikoyde baska cafede calistim dedi.
O dönem Babavanga da Emre yi bulamayinca Kadıköy Haydarpasa gari yukarisina yürürüm carsida birkac tane falci medyum vs vardi. Icimden baktirmak gelmedi. Kadıköy de bazı fal cafelere girilen binalar, binalarin icine cizilen resimler beni irite etti. Hatta birinde o kadar rahatsiz oldum ki merdivenden cikarken geri geri inip baktirmadim bile... Bir seyi de bir noktada birakmak lazim. Neticede fala kafa dagitmak icin gidiyoruz.
Burada anlatilan Hazal a gelince... Valla anda gecmiste basarili bir cok medyum gordugum icin hazal da waaaw olmadim. Fiyatlari biraz pahali geldi bana. O sebeple de tekrar baktirmam ama telefonda nazik candan bir kızdı onu da belirtmeden geçemeyeceğim. Kibirli ukala bir tavri yoktu. Subat in ortasına kadar öngörüsü var. Ola ki oldu yazarım. Neticede 3 aylik zaman dilimi görünüre düşüyor bilgi alabilirler diye düşünüyorum yani "gayb" dan çıkıyor...
Ancak
Gelecek konusunda bilene daha rastlamadim ki, kaldi ki o kadar da para sacarak sacmalamis biriyim... Burada bir cok arkadasimiz da tecrübelerinde ayni seyi söylüyorlar.
Belki 3 aylik donemi gaybdan ciktigi icin gorebilirler, sizin yorumlarinizdan ve karşı tarafin beynini okuyarak öngörü gelistirebilirler ama beklemek lazim
Zaten bize anda gecmiste iyi olan falcilar kim deseler ellerine liste veririz;)
Ben artik gecmisi uzun uzun anlatan, karakter analizi fal bakan tiplerden de yoruldum yani. Hem bakarken zaman kaybi. Hem de sıktı artik. Olay faldan öte kendini karsidan dinlemeye dönüyor
Eski teyzeler olurdu ya hani evlerine giderdin... Bunlardan cok yoktu mesela her ilcede vs bir tane ün yapmış teyzeler...
Onlardan kalmadi.
Onlar para da almadigi icin gonul gozleri mi açıktı neydi bilmiyorum 4 veya 5 yila kadar söyleyene bile denk geldim
Evet gaybi sadece Allah bilir ama bildirdigine de soyletir soyleyen kul oldugu icin genelde yine tereddutle bakarsin vs vs vs
Simdi o gonul gozu açık teyzelerden yok mesele o...
Bizim durumda falkoliklik...
Allah kurtarsın bizi...
Ne diyeyim
Âmin

Ben babavanga hazalı tanimiyorum Istanbul a ugradigimda Babavanga daki Emre icin Kadıköy e geçtim. (Randevu icin sahibini aradigimda telefonu acmadi aniden avrupa yakasindan cikip Kadikoy e gectim) Emre adli falciyi hic tanimam ama oldukca iyi baktigi soylendiği icin basıp kadiköy e gittim. Cafe sahibi, Emre beyin o gun cafede olmadigini soyledi hatta ben cok üzüldüm, bana baska bir hanim falciyi onerdi kimdi hatırlamıyorum icimden onerdigine baktirmak da gelmedi. Olay taaaa pandemi oncesi yaz döneminde olmuştu. Ben pandemiden beri Istanbul a hiç adim atmadim. Emre adli kisiye de bisey baktiramadim, deneyemedim yani. Burada önerilen Hazal ı arastirmak icin internete baktigimda babavanga hazal diye cikinca Hazal hanima sordum, siz babavanga hazal misiniz yok dedi o ben degilim ama kadikoyde baska cafede calistim dedi.
O dönem Babavanga da Emre yi bulamayinca Kadıköy Haydarpasa gari yukarisina yürürüm carsida birkac tane falci medyum vs vardi. Icimden baktirmak gelmedi. Kadıköy de bazı fal cafelere girilen binalar, binalarin icine cizilen resimler beni irite etti. Hatta birinde o kadar rahatsiz oldum ki merdivenden cikarken geri geri inip baktirmadim bile... Bir seyi de bir noktada birakmak lazim. Neticede fala kafa dagitmak icin gidiyoruz.
Burada anlatilan Hazal a gelince... Valla anda gecmiste basarili bir cok medyum gordugum icin hazal da waaaw olmadim. Fiyatlari biraz pahali geldi bana. O sebeple de tekrar baktirmam ama telefonda nazik candan bir kızdı onu da belirtmeden geçemeyeceğim. Kibirli ukala bir tavri yoktu. Subat in ortasına kadar öngörüsü var. Ola ki oldu yazarım. Neticede 3 aylik zaman dilimi görünüre düşüyor bilgi alabilirler diye düşünüyorum yani "gayb" dan çıkıyor...
Ancak
Gelecek konusunda bilene daha rastlamadim ki, kaldi ki o kadar da para sacarak sacmalamis biriyim... Burada bir cok arkadasimiz da tecrübelerinde ayni seyi söylüyorlar.
Belki 3 aylik donemi gaybdan ciktigi icin gorebilirler, sizin yorumlarinizdan ve karşı tarafin beynini okuyarak öngörü gelistirebilirler ama beklemek lazim
Zaten bize anda gecmiste iyi olan falcilar kim deseler ellerine liste veririz:KK66:
Ben artik gecmisi uzun uzun anlatan, karakter analizi fal bakan tiplerden de yoruldum yani. Hem bakarken zaman kaybi. Hem de sıktı artik. Olay faldan öte kendini karsidan dinlemeye dönüyor
Eski teyzeler olurdu ya hani evlerine giderdin... Bunlardan cok yoktu mesela her ilcede vs bir tane ün yapmış teyzeler...
Onlardan kalmadi.
Onlar para da almadigi icin gonul gozleri mi açıktı neydi bilmiyorum 4 veya 5 yila kadar söyleyene bile denk geldim
Evet gaybi sadece Allah bilir ama bildirdigine de soyletir soyleyen kul oldugu icin genelde yine tereddutle bakarsin vs vs vs
Simdi o gonul gozu açık teyzelerden yok mesele o...
Bizim durumda falkoliklik...
Allah kurtarsın bizi...
Ne diyeyim
Âmin
Evet bende tüm söylediklerine katılıyorum. Emre konusunda da kötü demiş çok enteresan benim beğendiğim nadir insanlardan biridir. Anlatmıştı bana bu alanda yüksek lisans yaptığını yurt dışında eğitim aldığını hatta öğrencilerinin olduğunu. Çok baktırmamak gerektiğini enerjilerin blokajların oluşacağını vs. ama ön görülerinin hepsini ben yaşadım ama öyle bizim baktırdığımız falcılar gibi değil biraz bilimsel bakan biri doğum haritası gibi bakıyor. Mesela diyoki senin senin şu tarihlerinde iş hayatında değişim yaşaman gerekiyor. Şu yıllarda şu durumlarla karşılaşabilirsin. O tarz biri yani iyimi çok iyi ama kişilere odaklı değil olasılıkla bakıyor.
Orada denediğim kızı hatırlamıyorum tipini bile unuttum paravanın arkasında bakıyodu ama oradakiler çok övmüştü 3 falcıları vardı zaten. Öyle

Hazal konusunda da evet çok kibar ılımlı biri sadece arkadaşlardan duyduğum kadarıyla herkese olumlu yorumlar yapmış ama benzer şeyler söylememiş onu buradaki birçok arkadaştan öğrendim hakkını yemeyeyim. Ama her ilişki geçmiş için olumlu konuşması beni rahatsız etti açıkcası bu biraz beklentiye sokmak oluyo bende bu falcılara kızıyorum. Yoksa yok dİyin neden demezler anlamıyorum. Bİrçok falcı tanıdım ve arkadaşım oldu hatta baya yakından tanıdım. Burada isimlerinide hiç vermedim vermiyorum da zaten nedeni beni çok beklentiye soktular yani söylenen birçok şeyi yaşadım ama kendimde değil hep karşı taraf yada farklı insanların hayatlarında ben olduğum yerde kaldım o yüzden inanmıyorum artık onlara sadece hal hatır muhabbet ediyorum bu vesile ile gerçek fikirlerini gördüm. Mesela onlar şöyle derler direk söyleyemiyorsun insanlar sert tepkiler veriyor hayattan kopuyor, ağlıyor, hakaret eden, intihar edicem, şunu yapıcam vs diyen bile varmış o yüzden başka biri daha çıkacak diye söyler o tarafa yönlendirmeye çalışırız diyorlar. Yani gerisini siz düşünün :)

Son düzenleme:
Evet bende tüm söylediklerine katılıyorum. Emre konusunda da kötü demiş çok enteresan benim beğendiğim nadir insanlardan biridir. Anlatmıştı bana bu alanda yüksek lisans yaptığını yurt dışında eğitim aldığını hatta öğrencilerinin olduğunu. Çok baktırmamak gerektiğini enerjilerin blokajların oluşacağını vs. ama ön görülerinin hepsini ben yaşadım ama öyle bizim baktırdığımız falcılar gibi değil biraz bilimsel bakan biri doğum haritası gibi bakıyor. Mesela diyoki senin senin şu tarihlerinde iş hayatında değişim yaşaman gerekiyor. Şu yıllarda şu durumlarla karşılaşabilirsin. O tarz biri yani iyimi çok iyi ama kişilere odaklı değil olasılıkla bakıyor.
Orada denediğim kızı hatırlamıyorum tipini bile unuttum paravanın arkasında bakıyodu ama oradakiler çok övmüştü 3 falcıları vardı zaten. Öyle

Hazal konusunda da evet çok kibar ılımlı biri sadece arkadaşlardan duyduğum kadarıyla herkese olumlu yorumlar yapmış ama benzer şeyler söylememiş onu buradaki birçok arkadaştan öğrendim hakkını yemeyeyim. Ama her ilişki geçmiş için olumlu konuşması beni rahatsız etti açıkcası bu biraz beklentiye sokmak oluyo bende bu falcılara kızıyorum. Yoksa yok dİyin neden demezler anlamıyorum. Bİrçok falcı tanıdım ve arkadaşım oldu hatta baya yakından tanıdım. Burada isimlerinide hiç vermedim vermiyorum da zaten nedeni beni çok beklentiye soktular yani söylenen birçok şeyi yaşadım ama kendimde değil hep karşı taraf yada farklı insanların hayatlarında ben olduğum yerde kaldım o yüzden inanmıyorum artık onlara sadece hal hatır muhabbet ediyorum bu vesile ile gerçek fikirlerini gördüm. Mesela onlar şöyle derler direk söyleyemiyorsun insanlar sert tepkiler veriyor hayattan kopuyor, ağlıyor, hakaret eden, intihar edicem, şunu yapıcam vs diyen bile varmış o yüzden başka biri daha çıkacak diye söyler o tarafa yönlendirmeye çalışırız diyorlar. Yani gerisini siz düşünün :)
Falı bırakmak en iyisi. Para kaybı sonrasi agir depresyon. Bisey bildikleri de yok onu net anladim anı cozmek icin de para vermeye gerek yok. Kendin akli selim dusunup analiz edince zaten karsi tarafin hamlesini de cozersin. Kafa karistirmaktan baska bisey degil bu fal olayi. Milleti zengin ediyoruz

Bir hazal dır gidiyor, ne hazal mış.... Ben baktırmadım zira uzak duruyorum artık.. Arkadaşım baktırdı, daha doğrusu şöyle yazayım, eğer bir tavsiye olduysa ben arkadaşımla paslaşıyorym. Ya o ya brn deniyoruz, eğer kötüyse diğerimiz baktırmıyor. Hazalı arkadaşım denedi beğenmedi.. Brnde baktırmadım
Bu arada Birseli sormuştu heıdı hanım, GOP da ki diye anladım ben, manipüle etmek gerekiyor onu ve ben manipüle etmedşm... ortaya karışık diyeyim.. Çorba mahiyetine... Kendisi fotoğraf istedi elbetteki göndermedim.Boşanma gerekçemi iyş uydurdu ki bunu unutamam
Genel olarak yazayım istedim ki,telefonum sıkıntılı yazamıyorum özrlden çok
Bir de Ankaradaki Serpil hanıma arkadaşım baktırdı iyi bulmadı bunu da belirteyim

Kızlar burada son aylarda bahsettiğiniz tüm iyi olay falcılara baktırdım sanırım bi 3500tl'm gitti yada daha fazla. Şöyle birşey söyleyeyim hepsi mi birbirinden farklı olur. Yaklaşık son 3ayda bunlara baktırdım
Birsel, Hazal, Janset, Sezer, Vera, Ahu, Nakta, Pınar, Serpil, Leyla, Yelda, Nihal, Melekler kahvesi Leyla, Safiye, Zehra, Sıla, Fatma, Arzu, Lina birde yerine gittiklerim var şöyle söyleyim hepsi ama hepsi birbirinden farklı baktı o yüzden şu bahsettiklerim burada iyi diye bahsedilen falcılar ki hiçmi birbirine uyan çıkmaz yok. Yani ya 1 tanesi gerçekten biliyo yada hiçbiri :KK70:
merhabalar bahsettiğiniz ankaradaki lina sanırım telefon numarasını özelden yazabilirmisiniz ..Birde nasıl memnun kaldınızmı

Bir hazal dır gidiyor, ne hazal mış.... Ben baktırmadım zira uzak duruyorum artık.. Arkadaşım baktırdı, daha doğrusu şöyle yazayım, eğer bir tavsiye olduysa ben arkadaşımla paslaşıyorym. Ya o ya brn deniyoruz, eğer kötüyse diğerimiz baktırmıyor. Hazalı arkadaşım denedi beğenmedi.. Brnde baktırmadım
Bu arada Birseli sormuştu heıdı hanım, GOP da ki diye anladım ben, manipüle etmek gerekiyor onu ve ben manipüle etmedşm... ortaya karışık diyeyim.. Çorba mahiyetine... Kendisi fotoğraf istedi elbetteki göndermedim.Boşanma gerekçemi iyş uydurdu ki bunu unutamam
Genel olarak yazayım istedim ki,telefonum sıkıntılı yazamıyorum özrlden çok
Bir de Ankaradaki Serpil hanıma arkadaşım baktırdı iyi bulmadı bunu da b
Nasıl yani GOP Bİrsel bende anlamadım karışıktı bir öyle bir böyleydi anlamadım. Karışıktı tam ne demek istedi onu çözemedim. Yani aslında doğru söylemiyomu

merhabalar bahsettiğiniz ankaradaki lina sanırım telefon numarasını özelden yazabilirmisiniz ..Birde nasıl memnun kaldınızmı
Hayır kalmadık burdaki kimse kalmadı boşuna gidip paranı verme şunu söyleyim berbat ötesi bak hiçbir falcı için demem ama onun için diyorum. Değil anı bilmek bir de ağır saçmalıyo. Üstelik banada olumlu tablo çizmesine rağmen diyorum bunu. Hoş hepsi olumlu tablo çiziyo :)

kızlar ;jansetin telini alabilir miyim? ben herkese yazıyorum ama bakıyorumda ben isteyince yazmayanlar oluyor.

Birde şöyle bir sorun oluyor arkadaşlar ;buradan tavsiye edilen isim vermek istemiyorum falcılar hemen fiyat yükseltiyor .Lütfen tavsiye edenler fiyat bilgisi ve en son baktırdıkları zamanın bilgisini de verirlerse, bu gibi fırsatları değerlendiren falla ilgisi olmayan kişilere boş yere para verilmesin.

Peki o 15dklık sürece kadar bişey bilemedimi. Yani sen birşeyler söyledinmi evet hayır şöyle diye ona göremi yorum yaptı. Artık kimseye güvenimiz kalmadı :)
Bana soru sormadı ama dikkatli dinlersen daha iyi anlıyorsun zati soruya gerek kalmıyor kendisi aklındaki sorulara cevap veriyor eğer değinmedigi ,merak ettiğin bir konu varsa onu soruyorsun.

Sanırım en iyi falcıyı ben bulucam size öyle gözüküyo :))

Bu arada Pınar diye bir bayan vardı falcı bilen vardır. Bu sarışın olan 40yaşlarında onunla ilgili bilgi alabilirmiyim.

Birde şunu yazayım bir süre girmeyeceğim çünkü.

Bakın bir falcının size Eski gelicek ama sen istemiceksin demesi kadar yanlış bir yönlendirme yok. Bu beklentiye sokar herkes birgün geri gelir yolda görür arar, işi düşer arar, darbe yer arar, boşlukta kalır arar, işi düşer arar yada hiç aramaz bunların hepsi aynı kapıya çıkar sevmediği gönülden gelmediği sürece bu iş bitmiştir sadece adı yoklamadır ve bu bir arayış pişmanlık sevgi belirtisi değildir. Ve falcılar sürekli arıcak gelicek ama sen istemiceksin diye vaat veriyolar beklentiye sokuyolar egoyu tatmin ediyolar açık açık seni sevmiyo istemiyo hayatına bakıyo yaşıyo aslında sana değer vermiyo diyemedikleri için bu konuda korkak oldukları ve müşteri kaçırmak istemedikleri için böyle insanların ahına giriyolar. Akıl var mantık var yani arayan arıyo seven geliyo bukadar basit. Bende oluyo umut kırıntısı sonra noluyo mantığınla hislerinle çelişiyosun olamaz ya diyosun yine falcı araştırıyosun acaba gerçekmi diye bu olayın özeti bu.

Yani daha önce bahsettiğim konu bu falcıların sadece taktiği. Bunu diyosa eğer bilinki o işten bişey çıkmaz. Nacizane tecrübe ve deneyimlerimi söylemek istedim. Bana öyle diyen falcıyı ben şahsen yüzüne söyleyip kapatıyorum birdaha da aramıyorum. Bkatırmıyorum ve yanılmadım hiçbir zaman. Sorarsın adam evleniyo ya kız büyü yapmıştır, ya ailesi evlendiriyodur, ya aklı karışmıştır. Evlenir mutsuz dur boşanacaktır sana gelecektir falan ya adamlar bildiğiniz yol alıyo ve bu yolda kendilerine birşey katarak ilerlerken böyle falcılar yüzünden ufak bir umut kırıntısı atarak beklemeye alıyolar. Bu çok kötü vebal burayı okuyan falcıda çok böyle insanları önermeyin bence.

Çünkü okadar tecrübe ettimki neyi söylediklerinde ne demek istediklerini biliyorum artık.

Son düzenleme:
Yahu bak ben ayrıldım adama eski eşi kötü enerji göndermiş bunu söylemişlerdi ben inanmadım ama bir bayan bana bir tarih verdi ve o dönemde aramızda yaşadığımız bir diyaloğu hatırlattı bu dönem yapılmış dedi ve doğru sonradan anladım.hiçbir falcıya %100 diyemezsiniz ama iyi olanı söylerim en azından %60bile iyi bir rakam ;)) bu arada eskisi gelecek derse bekleme gelince düşünürsün herşey kısmet ;))

kızlar hakkımızda hayırlısı olsun gönül işleri çok zor.

Falcının sözüyle davranış şekillenmez.. Ben çok kere yazmışımdır, yine yazayım. Ben uzak duruyorum artık, zaten çok da baktırmıyordum... Bilmemek en güzeli.. Herkesin hisleri var.. Çocukluğumda bildiğim biri vardı ama artık yaşamıyor.bana dair söylediği herşey gerçek oldu, yalnız kadın işi paraya döktüğü için sonrasında gücünü yitirdi. Diyeceğim odur ki, paraya dökülünce, yetenek kaybı oluyor sanırım
Gidenin bir sebebi vardır, gelenin de.... Ve daima daha iyisi gelir

Falcının sözüyle davranış şekillenmez.. Ben çok kere yazmışımdır, yine yazayım. Ben uzak duruyorum artık, zaten çok da baktırmıyordum... Bilmemek en güzeli.. Herkesin hisleri var.. Çocukluğumda bildiğim biri vardı ama artık yaşamıyor.bana dair söylediği herşey gerçek oldu, yalnız kadın işi paraya döktüğü için sonrasında gücünü yitirdi. Diyeceğim odur ki, paraya dökülünce, yetenek kaybı oluyor sanırım
Gidenin bir sebebi vardır, gelenin de.... Ve daima daha iyisi gelir
Ozaman şunumu diyosun bizden gidenler yada bizim gittiklerimize bizden daha iyisimi geliyor. :)

Bir arkadaşım vardı, sözde fal bakıyor, hisleri de kuvvetli kendine göre..ve sınavlara giriyordu aralıksız. Neyse, diğer arkadaşım şöyle demişti, madem falcı, KPSS de çıkacak soruları bilmesi gerekirdi değilmi? Falla ilgili duyduğum en mantıklı cümledir bence

Back
X