Ben babavanga hazalı tanimiyorum Istanbul a ugradigimda Babavanga daki Emre icin Kadıköy e geçtim. (Randevu icin sahibini aradigimda telefonu acmadi aniden avrupa yakasindan cikip Kadikoy e gectim) Emre adli falciyi hic tanimam ama oldukca iyi baktigi soylendiği icin basıp kadiköy e gittim. Cafe sahibi, Emre beyin o gun cafede olmadigini soyledi hatta ben cok üzüldüm, bana baska bir hanim falciyi onerdi kimdi hatırlamıyorum icimden onerdigine baktirmak da gelmedi. Olay taaaa pandemi oncesi yaz döneminde olmuştu. Ben pandemiden beri Istanbul a hiç adim atmadim. Emre adli kisiye de bisey baktiramadim, deneyemedim yani. Burada önerilen Hazal ı arastirmak icin internete baktigimda babavanga hazal diye cikinca Hazal hanima sordum, siz babavanga hazal misiniz yok dedi o ben degilim ama kadikoyde baska cafede calistim dedi.
O dönem Babavanga da Emre yi bulamayinca Kadıköy Haydarpasa gari yukarisina yürürüm carsida birkac tane falci medyum vs vardi. Icimden baktirmak gelmedi. Kadıköy de bazı fal cafelere girilen binalar, binalarin icine cizilen resimler beni irite etti. Hatta birinde o kadar rahatsiz oldum ki merdivenden cikarken geri geri inip baktirmadim bile... Bir seyi de bir noktada birakmak lazim. Neticede fala kafa dagitmak icin gidiyoruz.
Burada anlatilan Hazal a gelince... Valla anda gecmiste basarili bir cok medyum gordugum icin hazal da waaaw olmadim. Fiyatlari biraz pahali geldi bana. O sebeple de tekrar baktirmam ama telefonda nazik candan bir kızdı onu da belirtmeden geçemeyeceğim. Kibirli ukala bir tavri yoktu. Subat in ortasına kadar öngörüsü var. Ola ki oldu yazarım. Neticede 3 aylik zaman dilimi görünüre düşüyor bilgi alabilirler diye düşünüyorum yani "gayb" dan çıkıyor...
Ancak
Gelecek konusunda bilene daha rastlamadim ki, kaldi ki o kadar da para sacarak sacmalamis biriyim... Burada bir cok arkadasimiz da tecrübelerinde ayni seyi söylüyorlar.
Belki 3 aylik donemi gaybdan ciktigi icin gorebilirler, sizin yorumlarinizdan ve karşı tarafin beynini okuyarak öngörü gelistirebilirler ama beklemek lazim
Zaten bize anda gecmiste iyi olan falcilar kim deseler ellerine liste veririz

Ben artik gecmisi uzun uzun anlatan, karakter analizi fal bakan tiplerden de yoruldum yani. Hem bakarken zaman kaybi. Hem de sıktı artik. Olay faldan öte kendini karsidan dinlemeye dönüyor
Eski teyzeler olurdu ya hani evlerine giderdin... Bunlardan cok yoktu mesela her ilcede vs bir tane ün yapmış teyzeler...
Onlardan kalmadi.
Onlar para da almadigi icin gonul gozleri mi açıktı neydi bilmiyorum 4 veya 5 yila kadar söyleyene bile denk geldim
Evet gaybi sadece Allah bilir ama bildirdigine de soyletir soyleyen kul oldugu icin genelde yine tereddutle bakarsin vs vs vs
Simdi o gonul gozu açık teyzelerden yok mesele o...
Bizim durumda falkoliklik...
Allah kurtarsın bizi...
Ne diyeyim
Âmin