İstanbul'da Fal - Falcılar

Mi cafe hande kötü yorum yazmaya kıyamıyorum enerjisi çok tatlı biri ama bana dediklerinin tam tersi cıktı kendimi peri gibi hissetmiştim cok büyük pembe tablo cizdi ama falının cıktıgı insan cokmus diye duydum giden gelenlerden 2 kere sans verdim ama cok pembeydi asla olmadı anı analizi suanki durum cok iyi gelecekten 6 sey söylerse 2 si cıkıo işte enerjisi iyi sevimli tatlı bir kadın
Symbol cafe aykut ilk baktırdıgmda enerjisini cok sevdm bazı dedikleride günü gününe oldu hatta bana dişçiye git dişinde sıkıntı var dedi ama o an dişimde cürük bile yoktu ağrıda yoktu 4 ay sonra dişle alakalı büyük sıkıntılar yaşadım ama malum bu cocuk senin kaderin diyip ayrılık yaşadım ask konusunda barısma trihi evlilik tarihi verip çıkmayanlardan😀
Symbol bagdat caddesi serkan hayatımmn en kötü falıydı sadece harf tuttu karsısına oturdım yerim ısınmadan kalktım 4 dakikalık bi faldı abartmıyorum yüzeysel belirsiz ikilemliydi hayatta 2 ihtimal var ya olumsuz yada olumlu bu ikisinde söylüo zaten ikisinden biri olcak bunu söylemek için falcı olmaya gerek yok bunu dertlestgnz kız arkadaşınız bile söyler saka gibiydi
Symbol nişantası mirza yine tarihleri cıkan onceden bişiyi tahmin eden biri ama mesela tarihleri gecikmeli tuttu bi kaç kere hızlı konusuyo olumlu dedigi bazı seyler tam tersi oldu iş konusunda beklemedigim bir parayı bildi mesela daha 3 ay önce bilmiyorım bazı seyleri tuttı bazıları tam tersi oldu
Symbol fulya ilk gittigmde iyidi ama ucuncuse falan cok kısa özensizdi yine dedigi seyler hafif cıkanlardan bu cocuk kaderin barıscan diyo mesela ama sonrasında dedikleri olmadı iletiisim tarihleri falan tuttu onun haricinde eh işte diyebilriim arkadasımda baktırmıstı ertesi gün olumlu gördügü sey tam tersi oldu
Farkettimde bana bütün falcılar aynı seyi söylemiş hep sonu mutlu son ama geldigim nokta olumsuz hala suan gitsem olumlu konuşurlar mutlu son çizerler ama süreçte yasadıklarm tam tersi
Sevgi cafe kadıköy falcı sevgi ay berbat bi faldı özensiz baska yere bakıyo 5 dakka sürdü dediklerinin hiç biri asla cıkmadı olumsuz dedigi seyler olumlu olarak cıktı ucuk ütopik seyler söyledi hiç begenmedim
Sentinus cafe cansu ataköy cok yıllar önce baktırdım etkilenmiştim evlenceksin dedigi cocuk tam tarif ettigi Kisi ile tanıstım bi yere kadar cıktı ama evlenmedik iliskm bitti kişinin yası tipi oturduğu yere kadar söyledi ama malum sonuc direkten döndük bir daha giderim ama fal diyetimin bitmesni bekliyorum
Majestic cafeydi taksim eray vardı orda ama falı bırakmıs dedigi seyi cogu yasadım uzun süre önce gidicektm falı bıraktgnı duydum
Arkadaslar bence hiç biri tam olarak bilmiyor gelecegi net bilen yok allah bilir gerçekten ama yani yinede gidiyoruz 10 tane sey söylüyorlarsa 5 i cıkıo yıllardr fal baktıran biri olarak bunu gördüm

Majectic mi asmin eray ni asminse geri gelmis oraya

Aynen... hep yeni birisi cikar ve overler gideriz bisey bilmezler ....

Kizlar ,,, eskilerden yeni uyelere hic sormuyorum zaten reklam!
iyi fala bakan fali cikan biri tavsiye ederkisiniz istanbula geliyorum

Merhaba, telefonda bakan zeyneple ilgili yorumu olan var mı acaba? Ben bir kere baktırdım ve direkt isim söyledi bu kim diye baktıracağım kişi için. Bir isim daha söyledi ben de öyle birini tanımıyorum dedim. Sonra tesadüfi bir şekilde bir ay içinde o isimde biriyle tanıştım ve hoşlanmaya başladım. Yani geleceği tahmin edebilen bir o oldu baktığım zaman ama çok karışık ve anlaşılmaz konuşuyor. Sorduğum kişiyle ilgili ne dediğini de pek hatırlamıyorum. Valla kararsız kaldım, size tuttu mu hiç gelecek? 🙄
Bana şakın üşütme dedi bir yerlerin şişecek dedi lenf bezlerim şişti çok kötü , kardeşimin işten ayrılacağını dedi.

Aynen... hep yeni birisi cikar ve overler gideriz bisey bilmezler ....

Kizlar ,,, eskilerden yeni uyelere hic sormuyorum zaten reklam!
iyi fala bakan fali cikan biri tavsiye ederkisiniz istanbula geliyorum
istanbula geliyorsan beşiktaşta ki safiye derim telefonda bakmaz gitmen lazım bende eleye eleye o kaldı suan

Hande bende de hiçbir şekilde çıkmadı. Nihal çıkmadı. Mandal cafe Toprak çıkmadı. Asmin cafe Eray'ın çıkmayan falı var mı?

Medyum Buket'e ben de baktirdim cidden helali hos olsun catt cat yuzume soyledi her seyi gecmis ve an konusunda tam tahmin. Gelecekle ilgili beklemedeyim cunku 2 gun oldu baktirali. Simdi Elmira'nin nosunu aldim bu haftaici ona baktiracagim, bakalim bazilari memnun bazilari degil kararsiz kaldim. Onyargili gittigimde de kesinlikle enerjim uymuyor iste benim de boyle bi sorunum var.
Bana özelden telefonunu verebilir misiniz teşekkürler ☺️

evet şimdi baktım asmin cafeymiş majestic yanlıs oldu eray evlendi falı bıraktı demişlerdi 2 sene oldu sanırım acaba baska eraymı esmer biriydi benm dedigim bana baya tarif ettigi kisi hayatıma girdi giyim tarzına kadar söylemişti meslegne kadar iş konusundada yeni işe girmiştim calıscagm süreye kadar bilmişti tahmin ettigi gibi oldu yeni girdigim işte beni bekleyen sıkıntıları söylemişti hakikaten hepsini yasadım tabii yine dedigi kisiyle evlendiren falcılardan bi o cıkmadı 😀

aaa
Hande bende de hiçbir şekilde çıkmadı. Nihal çıkmadı. Mandal cafe Toprak çıkmadı. Asmin cafe Eray'ın çıkmayan falı var mı?
Hande ben de mesela abimin eşinin terfi edecegini falan bilmişti bir de para konularımı anı analizi cok iyi uzun bakıyor ama öyle seyler dedi ki vay be diyosun prenses gibi hissediosun enerjisi cok tatlı mesela bi tarih verdi o tarihte bi yola gidiceksn tatil var hayatındaki kişiyle demişti ben o yola cidden gittim ama tek başıma 😀 belki ilerde tekrar giderim 2 kere gitim hep tutarlıydı sonuc dedigi gibi olmadı tabi
Asmin cafe eray da ilk gittigimde gerçekten dedigi kisi karsıma cıktı herseyine kadar bilir mi bir insan tabi bahsettigi sonuc olmadı iş vs konusunda dedigi seyleri sadece birebir yasadım burdaki herkes falzede bence hiç biri tam olarak cıkmıyo ama işte akıllanmıyoruz yine gideriz insanoglu umutlanmak istiyoruz hepimiz kaygı bozuklugu olduk öyle kötü bi dönemde yaşıyoruzki...

Bu arada bu saydıgım hande sentinus cansu symbol mirza aykut falan arkadasım kuzenimle gittigimde oldu tabi bunlar sürekli benm gibi baktıranlardan değil işin ilginç yanı onların falı tamı tamına tuttu mesela benm cok azı cıktı acaba diyorum ki sürekli baktırınca enerji bozuklugu falan oluo tam tersimi cıkıyo bende uzun süre 1 sene falan baktırmayıp diyet yapmak mı lazım ya da tamamen tesadüf mü olanlar

Arkadaşlar merhaba, eski üyeyim ama uzun zamandır yoktum. Doğru yerden mi soruyorum bilmiyorum yanlış yerse kusura bakmayın. Çok da uzatmaya lafı mecalim yok.. intiharın eşiğindeyim.. falcılar mı? Eskiden beri baktırmadığım kimse kalmadı hepsi yalan dolan ama işte umut kapısı herkesi çok iyi anlıyorum. Ama bana şuan çok iyi gönülden yapacak bir hoca lazım. Birkaç kişi buldum güvenemiyorum 2.500 tl den aşağı para istemiyorlar. Yardımcı olabilecek varsa özelden yazsın lütfen.. eleştirmek isteyen başımla beraber ama biraz empati yapın ve zor durumda olduğumu, bu mesajın da son çırpınışlarım olduğunu bilin yeter :)

aha bende :KK70::KK70: aynı kaderi paylaşıyoruz bacımm
Ben buldum bi kadın ama telde bakabilir mi bilmiyorum. Su + yıldızname baktırdım. Güzeldi iki gün falan oldu sanırım
Sorun şu ki kadın sadece telin yes tuşunu biliyor :)) telde hesap no vs giriyo devreye. Söyledm arkadaş telde baktrcak oğlundan yardım al diye ama henüz cvp yok :))
Gebze'de olan varsa gidebilir yanına.
Gebzedeki falcının bilgilerini bana iletebilir misiniz?

Arkadaşlar merhaba, eski üyeyim ama uzun zamandır yoktum. Doğru yerden mi soruyorum bilmiyorum yanlış yerse kusura bakmayın. Çok da uzatmaya lafı mecalim yok.. intiharın eşiğindeyim.. falcılar mı? Eskiden beri baktırmadığım kimse kalmadı hepsi yalan dolan ama işte umut kapısı herkesi çok iyi anlıyorum. Ama bana şuan çok iyi gönülden yapacak bir hoca lazım. Birkaç kişi buldum güvenemiyorum 2.500 tl den aşağı para istemiyorlar. Yardımcı olabilecek varsa özelden yazsın lütfen.. eleştirmek isteyen başımla beraber ama biraz empati yapın ve zor durumda olduğumu, bu mesajın da son çırpınışlarım olduğunu bilin yeter :)
İnan hiç biri bi işe yaramıyor ne falcı ne başka şey.. sorunun nedr bilmiyorum ama aklından kendine zarar vermeyi geçirme lütfen. İllaki bi çıkış yolu vardır

Medyum Buket önerileri bana reklam gibi gelmediği için baktırdım ama ben bu konuları sezme konusunda çok iyi değilim, Ramek’in adı geçince de reklam gibi gelmemişti baktırmıştım ama hiçbir dediği çıkmadı🤣🤣🤣

Neyse Buket Hanım’a baktırdım kesinlikle olumlu bir fal değildi, duymaktan korktuğum herşeyi söyledi ama anlık durumu nokta atışları ile söyledi.

Spesifik örnekler vereceğim ki performansına siz karar verin. Baktırmak istediğim kişinin bilgilerini attım ama ilişki durumumuzu söylemedim. Eskiden hayatımda olduğunu bildi, 1,5-2 yıl evvel ayrılmışsınız dedi doğru, hayatında biri var dedi fiziksel olarak tarif etti doğru. Sürekli beraberler dedi ya da aynı evdeler dedi, ikisi aynı işyerindeler doğru. Evliliğe gidebilirler vs dedi

Senin etrafında da birileri var hatta biri farklı şehirde olabilir dedi, öyle biri yok ya da tanımıyorum. Resmi bir yerdesin ya da kurumsal bir yerdesin dedi, özel sektördeyim. İşyerinde iki erkek bir kadın birilerine dikkat et dedi , aklıma kimse gelmedi. Bu kısımlar çok tutmadı

Özetle benim adıma olumlu bir fal değildi ama bildiği şeyler oldu,soru sormadan ya da başta bilgi istemeden bazı şeyleri çat çat söylemesi beni etkiledi. Fiyatı pahalı onu söyleyeyim ama ben ayda 2 kere fal baktırıyorum. Daha sık fal baktıranların bütçesini sarsabilir. Tavsiyelerde de bulunuyor. Olumsuzu duymak istemeyenler iki kere düşünsün derim ve fiyatının yüksek olduğunu hatırlatıyorum , ben deneyimimi paylaşmak istedim. Yukarıda bildikleri/ bilemediklerini sıraladım fiyat/performans kararını size bırakıyorum olabildiğince detaylı yazmaya çalıştım:)Ama özetle ben memnun kaldım en azından an ile ilgili bildiklerinden dolayı
Bu sitede beni tanırlar yıllardır reklam değil fazlada övmem kimseyi bende baktırdım evet çok şey bildi özel hayatımla ilgili çok şey bildi sadece ailevi hayatımı bilemedi yani sıkıntı var dedi ama yok onun dışında önerdiğim biri kendisi

Ne ile ilgili yazmam gerekiyor? 200 Tl senin için gözü kapalı verilebilecek bir rakam olabilir benim için değil. Çok hoşuna gitmiyorsa dikkate alma
Baktırma o zaman? Paran yoksa falla işin ne?

Baktırma o zaman? Paran yoksa falla işin ne?
Seviyeni belli ettiğin için teşekkürler. Kafamdaki soru işaretlerini kaldırmadan o parayı vermem. Başka bir konuda bir falcıyla ilgili kafamdaki soru işaretlerini yazdım ve sonucunu o konuda görebilirsin. 4 tane üyeliği çıktı kendisinin bilmem anlatabildim mi? Ama senin bu yaklaşımın sayesinde baktırmamak için bir sebep daha çıktı, bu agresif yaklaşımlar ancak ya falcıya ait oluyor yada reklam yapanlarına

Back
X