- 20 Ağustos 2016
- 3.342
- 2.420
- 83
- 38
Mi cafe hande kötü yorum yazmaya kıyamıyorum enerjisi çok tatlı biri ama bana dediklerinin tam tersi cıktı kendimi peri gibi hissetmiştim cok büyük pembe tablo cizdi ama falının cıktıgı insan cokmus diye duydum giden gelenlerden 2 kere sans verdim ama cok pembeydi asla olmadı anı analizi suanki durum cok iyi gelecekten 6 sey söylerse 2 si cıkıo işte enerjisi iyi sevimli tatlı bir kadın
Symbol cafe aykut ilk baktırdıgmda enerjisini cok sevdm bazı dedikleride günü gününe oldu hatta bana dişçiye git dişinde sıkıntı var dedi ama o an dişimde cürük bile yoktu ağrıda yoktu 4 ay sonra dişle alakalı büyük sıkıntılar yaşadım ama malum bu cocuk senin kaderin diyip ayrılık yaşadım ask konusunda barısma trihi evlilik tarihi verip çıkmayanlardan
Symbol bagdat caddesi serkan hayatımmn en kötü falıydı sadece harf tuttu karsısına oturdım yerim ısınmadan kalktım 4 dakikalık bi faldı abartmıyorum yüzeysel belirsiz ikilemliydi hayatta 2 ihtimal var ya olumsuz yada olumlu bu ikisinde söylüo zaten ikisinden biri olcak bunu söylemek için falcı olmaya gerek yok bunu dertlestgnz kız arkadaşınız bile söyler saka gibiydi
Symbol nişantası mirza yine tarihleri cıkan onceden bişiyi tahmin eden biri ama mesela tarihleri gecikmeli tuttu bi kaç kere hızlı konusuyo olumlu dedigi bazı seyler tam tersi oldu iş konusunda beklemedigim bir parayı bildi mesela daha 3 ay önce bilmiyorım bazı seyleri tuttı bazıları tam tersi oldu
Symbol fulya ilk gittigmde iyidi ama ucuncuse falan cok kısa özensizdi yine dedigi seyler hafif cıkanlardan bu cocuk kaderin barıscan diyo mesela ama sonrasında dedikleri olmadı iletiisim tarihleri falan tuttu onun haricinde eh işte diyebilriim arkadasımda baktırmıstı ertesi gün olumlu gördügü sey tam tersi oldu
Farkettimde bana bütün falcılar aynı seyi söylemiş hep sonu mutlu son ama geldigim nokta olumsuz hala suan gitsem olumlu konuşurlar mutlu son çizerler ama süreçte yasadıklarm tam tersi
Sevgi cafe kadıköy falcı sevgi ay berbat bi faldı özensiz baska yere bakıyo 5 dakka sürdü dediklerinin hiç biri asla cıkmadı olumsuz dedigi seyler olumlu olarak cıktı ucuk ütopik seyler söyledi hiç begenmedim
Sentinus cafe cansu ataköy cok yıllar önce baktırdım etkilenmiştim evlenceksin dedigi cocuk tam tarif ettigi Kisi ile tanıstım bi yere kadar cıktı ama evlenmedik iliskm bitti kişinin yası tipi oturduğu yere kadar söyledi ama malum sonuc direkten döndük bir daha giderim ama fal diyetimin bitmesni bekliyorum
Majestic cafeydi taksim eray vardı orda ama falı bırakmıs dedigi seyi cogu yasadım uzun süre önce gidicektm falı bıraktgnı duydum
Arkadaslar bence hiç biri tam olarak bilmiyor gelecegi net bilen yok allah bilir gerçekten ama yani yinede gidiyoruz 10 tane sey söylüyorlarsa 5 i cıkıo yıllardr fal baktıran biri olarak bunu gördüm
Majectic mi asmin eray ni asminse geri gelmis oraya