İstanbul'da Fal - Falcılar

Hande bir derece de çiğdem bana çok atmistic. Hatta 5 saat fln bekledim. Şaşırmıştım 5 saat bekledim duyduklarıma bak demiştim. Geleceğimi geçtim şimdi ani ve geçmisi nasıl bilemez. Hande geçmis ve şimdiki ani bilmisti hakkımı yiyemem. Bazı dedikleri çıktı bazıları çıkmadı. Ama en azından geçmiş ve an da birazda olsa tutarliydi.
Geçmişi hemen hemen herkes biliyor anıda az buçuk geçmişimi bilsin diye handeye 100 tl veremem önemli olan an be yakın gelecek anda iyi olmak ok ama geçmişi bilmesi hiçbir anlam ifade etmiyor

Merhaba arkadaşlar yorumlarınızın çoğunu okudum. Handeyi daha önce ben tavsye etmiştim. şuna da bi açıklık getireyim. Ben de amaan tutmadı çıkmadı falı dedim şak diye çıktı ancak Hande uzun dönemi görüyor onu özetliyor. anda ve geçmişte elbette çok iyi , ancak gelecek için bu adammı dediğinde evet o diyor ama başkası çıkabiliyor ve ya yine dediğim gibi uzun vadede olabilecekleri söylemeden direk sonucu söylüyor.Çıkıyor mu peki ? Evet kesinlikle çıkıyor. Gerçekten durduk yere kimseyi övmem . Burada bu konuda tecrübe konuşuyor. Bu arada bakırköy sütlü kahvede neslihan var o da anda çok fazla ayrıntı veriyor tavsiye edebilirim gitmeden önce iyi düşünün gerçekten fazla ayrıntı alıyosunuz, kendisi pek pembeci değildir bu konuda olduğu gibi söyler. onun da dedikleri gerçekten çıktı. Gökere de gidiyodum eski yazdığım yorumlardan göz atabilirsiniz. Onun da hiç umursamadığınız bu falcı çıkmaz dediğim halde çatır çatır çıktı. İnanın bu üç kişi bana hep aynı şeyi söyledi durdu ve dedikleri oldu gerçekten. kısa vadeyi çok iyi bilemiyolar belki ama profesyonel olarak istanbulda gezmediğim kapı kalmadı bi tek üç isim veririm. Neslihan Hande ve Göker . Size ufk bi tavsiyem var; kesinlikle ama kesinlikle akışa bırakın. falın tamamı ancak öyle çıkıyor.

Merhaba arkadaşlar yorumlarınızın çoğunu okudum. Handeyi daha önce ben tavsye etmiştim. şuna da bi açıklık getireyim. Ben de amaan tutmadı çıkmadı falı dedim şak diye çıktı ancak Hande uzun dönemi görüyor onu özetliyor. anda ve geçmişte elbette çok iyi , ancak gelecek için bu adammı dediğinde evet o diyor ama başkası çıkabiliyor ve ya yine dediğim gibi uzun vadede olabilecekleri söylemeden direk sonucu söylüyor.Çıkıyor mu peki ? Evet kesinlikle çıkıyor. Gerçekten durduk yere kimseyi övmem . Burada bu konuda tecrübe konuşuyor. Bu arada bakırköy sütlü kahvede neslihan var o da anda çok fazla ayrıntı veriyor tavsiye edebilirim gitmeden önce iyi düşünün gerçekten fazla ayrıntı alıyosunuz, kendisi pek pembeci değildir bu konuda olduğu gibi söyler. onun da dedikleri gerçekten çıktı. Gökere de gidiyodum eski yazdığım yorumlardan göz atabilirsiniz. Onun da hiç umursamadığınız bu falcı çıkmaz dediğim halde çatır çatır çıktı. İnanın bu üç kişi bana hep aynı şeyi söyledi durdu ve dedikleri oldu gerçekten. kısa vadeyi çok iyi bilemiyolar belki ama profesyonel olarak istanbulda gezmediğim kapı kalmadı bi tek üç isim veririm. Neslihan Hande ve Göker . Size ufk bi tavsiyem var; kesinlikle ama kesinlikle akışa bırakın. falın tamamı ancak öyle çıkıyor.
Teşekkürler Hande bilgisi için Neslihan kaça bakıyor en iyi fal tarzı nedir ?

BeN neslihan la handeyi yazdım diye adım reklamci ya çıktı. Daha birini tavsiye etmem zaten handenin de neslihanın da kendi cafesi sanki bize ihtiyaçları var.

Bu babawanga kafe deki Emre mi herneyse işte nekadar saygısız insanlar kaç kere aradım yazdım dönüş yapmadılar. Yerine gittim ya Emre yok randevu alın gelin birdahaki sefere dedi bide utanmadan. Yine aradım mesaj yazdım açmıyolar birde randevu alın diyo ya :))) ama birdaha asla gitmem neden bu tarz insanlar insanın enerjisini bozuyo kötü şeyler söyleyince yapışıyo üstünüze birde içeri girince çok rahatsız oldum çok kötü bir ruhaniyeti var oranın başka şeyler yapıyolar gibi geldi. Nerden biliyorsunuz demeyin hislerim oldukça oldukça iyidir.

Birde sürekli falcı kötülediğimi farkettim :)) yeminle bilerek değil tecrübelerimi paylaşıyorum

Merhabalar herkese. Dün Moda'da meşhur bir dondurmacı var Ali Usta sanırım; onun çaprazında bir Türk Kahvecisi var. Orada Müzeyyen diye bir kadına fal baktırdım. 60 tl falı. Kahve içiyorsun ama fincanı açmıyor. Yani çok iyi diyemem ama çok kötü de değildi. Çok fazla detay vermedi ama sallamadı da. Daha önce gidenler olursa yorumlarını merak ediyorum :)

Merhabalar herkese. Dün Moda'da meşhur bir dondurmacı var Ali Usta sanırım; onun çaprazında bir Türk Kahvecisi var. Orada Müzeyyen diye bir kadına fal baktırdım. 60 tl falı. Kahve içiyorsun ama fincanı açmıyor. Yani çok iyi diyemem ama çok kötü de değildi. Çok fazla detay vermedi ama sallamadı da. Daha önce gidenler olursa yorumlarını merak ediyorum :)
Merhaba, ben eski bir uyeyim ama sadece ara ara girip formu okuyorum. Muzeyyen abla ya bir kac kez gittim ve dedigi seyleri yasadim. Bilgine

Arkadaslar merhaba

Son zamanlarda bir kac falciya gittim burda isimleri gecen, cikanlari paylasmak isterim sizinle

Madam denis...dedigi cogu seyi yasadim
Baba vanga emre (ismi oydu ) ani bildi ve dedigi bir seyi yasadim onemli olan
Muallak cumhur - su anki durumu cok iyi bildi ve dedigi gibi sekilenecek sanirim
Odun cafe - orda 3 kisiye baktirdin ve dedikleri bir iki sey oldu - ani bildiler
Muzeyyen abla moda da - dedigi gibi herseyi yasadim

Arkadaşlar ben Ankara'dayım İstanbul dan telefon ile fal baktıracağım çok iyi dediğiniz 1-2 falcı söylermisiniz. Özellikle aşk ilişkilerinde uzman

kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2
Arkadaşlar ben Ankara'dayım İstanbul dan telefon ile fal baktıracağım çok iyi dediğiniz 1-2 falcı söylermisiniz. Özellikle aşk ilişkilerinde uzman
KESİNLİKLE ERCAN DERİMM BALATTA YERİ TAROT FALI BAKIYOR VE 1 SAAT BAKIYOR TELEFONLA BAKIYOR MU ONU BİLMİYORUM ...

Arkadaslar merhaba

Son zamanlarda bir kac falciya gittim burda isimleri gecen, cikanlari paylasmak isterim sizinle

Madam denis...dedigi cogu seyi yasadim
Baba vanga emre (ismi oydu ) ani bildi ve dedigi bir seyi yasadim onemli olan
Muallak cumhur - su anki durumu cok iyi bildi ve dedigi gibi sekilenecek sanirim
Odun cafe - orda 3 kisiye baktirdin ve dedikleri bir iki sey oldu - ani bildiler
Muzeyyen abla moda da - dedigi gibi herseyi yasadim
Merhaba birşey sorucam Cumhur ve diğerlerine iyi demişsin Emre'ye baktırmadım ama Cumhur ile diğerlerinin söylediği herşey farklı nasıl olucak :)

Merhaba birşey sorucam Cumhur ve diğerlerine iyi demişsin Emre'ye baktırmadım ama Cumhur ile diğerlerinin söylediği herşey farklı nasıl olucak :)
Bu benim deneyimim :) ve ayrica cok guler yizlu ve iyi karsiladi beni - digerleri sinirli vs. yazmis ama gayet iyi bir enerjisi vardi ben gittigimde. Ben sizlerle sadece paylasmak istedim, burda bir cok falci denemisligim var ve banada hepsi tutmamisdi

Bu arada bana da cumhur konuyla ilgili cok olumlu konusmadi ama dedikleri dogru :) uzdum seni diye bir kac kez ozurdiledi :) cumhuru burdan duydum oyle gittim zaten

Bende 2 ay önce gittim fincanı açmadan bakıyor bir kaç şaşırtıcı şey söyledi bana b... yapıldığını vs ki başka kimselerden güvenilir bir hocadan da duydum ama şu olacak şu tarihte olacak gibi net. Şey duymadım duygusal hayattan hiç bahsetmedi ; işten bahsetti ama net ya şu olacak demedi birdaha gidebilirim en azından karar vermek için dediğim gibi net birşey söylemedi bana

Merhaba,
Melekler kahvesi melda ile ilgili ne düşünüyorsunuz ?
merhaba canım ben oraya hiç gitmedim gittiğim bir yer var ama o evinde bakıyor ercan tarot falına bakıyor 1 saat ve bana ne söylediyse hepsi çıktı biraz ücret olarak pahalı 150 tl ye bakıyor ama tmm falcı ben ki arkadaşımın tavsiyesi üzerine gitmiştim daha oturur oturmaz karşısına kartları seçiyor ve dilek diliyorsun ve arkası çorap söküğü gibi geliyor aklım hayalim şaşırdı sana okadar diyorummm tavsiye ederim kesinlikle ... yeri balatta

Back
X