Merhaba arkadaşlar yorumlarınızın çoğunu okudum. Handeyi daha önce ben tavsye etmiştim. şuna da bi açıklık getireyim. Ben de amaan tutmadı çıkmadı falı dedim şak diye çıktı ancak Hande uzun dönemi görüyor onu özetliyor. anda ve geçmişte elbette çok iyi , ancak gelecek için bu adammı dediğinde evet o diyor ama başkası çıkabiliyor ve ya yine dediğim gibi uzun vadede olabilecekleri söylemeden direk sonucu söylüyor.Çıkıyor mu peki ? Evet kesinlikle çıkıyor. Gerçekten durduk yere kimseyi övmem . Burada bu konuda tecrübe konuşuyor. Bu arada bakırköy sütlü kahvede neslihan var o da anda çok fazla ayrıntı veriyor tavsiye edebilirim gitmeden önce iyi düşünün gerçekten fazla ayrıntı alıyosunuz, kendisi pek pembeci değildir bu konuda olduğu gibi söyler. onun da dedikleri gerçekten çıktı. Gökere de gidiyodum eski yazdığım yorumlardan göz atabilirsiniz. Onun da hiç umursamadığınız bu falcı çıkmaz dediğim halde çatır çatır çıktı. İnanın bu üç kişi bana hep aynı şeyi söyledi durdu ve dedikleri oldu gerçekten. kısa vadeyi çok iyi bilemiyolar belki ama profesyonel olarak istanbulda gezmediğim kapı kalmadı bi tek üç isim veririm. Neslihan Hande ve Göker . Size ufk bi tavsiyem var; kesinlikle ama kesinlikle akışa bırakın. falın tamamı ancak öyle çıkıyor.