İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben de gittim Serkan'a, muhtemelen arka arkayaymışız :) şunları bildi diyemem, gelecekteki olacaklarla ilgili beklemek lazım..

Gelecek çıkmıyor bana hiç bir şey bilemedi gel sana fal bakim dedim bir ara gemicilik mi yaptın dedin ve evet Dedi şok oldu ben daha iyi baktım ondan açıkçası sıfır yanı :(

Gelecek çıkmıyor bana hiç bir şey bilemedi gel sana fal bakim dedim bir ara gemicilik mi yaptın dedin ve evet Dedi şok oldu ben daha iyi baktım ondan açıkçası sıfır yanı :KK43:
Hımmm öyle mi , anladım. Zaten gelecekle ilgili ( aşk konusunda - onemli olan konu o benim için bu aralar-) net konuşmadı çok.

Merhaba kizlar, ben agustosta nalana gitmistim, kendi yerinde 70 tl ye bakiyor.bana erkek arkadasimla eylul 26-ekim 6 arasi barisacagimizi soylemisti hic imkan vermemistim ustelik cok pisman donecek dedi oysaki benim yuzumden ayrilmistik nitekim dedigi tarihte de barisma falan olmadi bir iki kez konusma gecti aramizda ama herhangi bi sonuc yoktu ancak 25 ekim gibi birden beni tekrar aradi inanilmaz pisman oldugunu ve barismak istedigini cok degistigini soyledi konustuk anlastik ve su.anda tekrar beraberizzz isterseniz siz de bir deneyin, bu arada mandal cafe toprak da ayni seyleri soylemisti bana onu da deneyin derim ve ancak symbol cafe toprak bana inanilmaz olumsuz seyler soylemisti dedigi hicbir sey cikmadi aklinizda bulunsun umarim sizin de tum fallariniz cikar kizlaarr

Mandal cafe toprağa ben de gitmistim.Sana nasıldı toprak Ben de baktirmistim çıkmıştı fali bana.Tarot iyi bakıyor.

Şu güneşli de baktıran bacımız bir ses ver yahu buldun mu nasıl ortaya attın taşı kaldık burda iki kelam et

Merhaba kizlar, ben agustosta nalana gitmistim, kendi yerinde 70 tl ye bakiyor.bana erkek arkadasimla eylul 26-ekim 6 arasi barisacagimizi soylemisti hic imkan vermemistim ustelik cok pisman donecek dedi oysaki benim yuzumden ayrilmistik nitekim dedigi tarihte de barisma falan olmadi bir iki kez konusma gecti aramizda ama herhangi bi sonuc yoktu ancak 25 ekim gibi birden beni tekrar aradi inanilmaz pisman oldugunu ve barismak istedigini cok degistigini soyledi konustuk anlastik ve su.anda tekrar beraberizzz isterseniz siz de bir deneyin, bu arada mandal cafe toprak da ayni seyleri soylemisti bana onu da deneyin derim ve ancak symbol cafe toprak bana inanilmaz olumsuz seyler soylemisti dedigi hicbir sey cikmadi aklinizda bulunsun umarim sizin de tum fallariniz cikar kizlaarr
70 tl bana gore bi fal icin cok mesela...

Symbol cafe'de kim canım?

Şu güneşli de baktıran bacımız bir ses ver yahu buldun mu nasıl ortaya attın taşı kaldık burda iki kelam et

Kuzucum kadını birkaç kez aramak gerekiyor telefonuna bakmıyor hemen. randevu alamadım akşam yediden sonra bakmıyormuş mesela bilmiyordum cumartesi gideyim dedim "dışardayım bugün fal bakmıcam" dedi.. tekrar gidicem ama günü tutturamıyorum evinde bakıyor vesile. telefonunu yazıyorum özelden:rapci:

Mandal cafe toprağa ben de gitmistim.Sana nasıldı toprak Ben de baktirmistim çıkmıştı fali bana.Tarot iyi bakıyor.
Cok pozitif oncelikle analizleri cok cok kuvvetli ve garip bi sekilde her an yazabilir dedi ve biz orada otururken birden bana erkek arkadasimdan mesaj gelmisti, hisleri cok kuvvetli tavsiye ederim

Back
X