İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba kızlar. Elimden geldiğince buraya girmemeye çalışıyorum. Fal tam anlamıyla bir bağımlılık oldu ve kendimi ezik bir kızmış gibi hissediyorum. Dünyada yaşanan o kadar kötü şey varken afedersiniz gerçekten bir salak için habire para harcamayı yediremiyorum kendime. Ama işte insan yaşadığı kadarını biliyor. Allah daha kötülerini yaşatmasın . Saçma sapan bir umut besliyorsunuz ya da moralınız duygularınız mahvolup çıkıyorsunuz. Zamanında uğruna ölümlere gidip geldiğim eğlence mekanlarında bayılıp kaldıgım adamı bile unuttum kızlar. Evet izi var artık ondan sonra kimse olamadı hayatımda ama kimse için değmiyor inanın bana. O şimdi evli ve mükemmel bir evliliği ve deli gibi aşk yaşıyorlar. Bende öyle arada bakıp sosyal medyadan kendime üzülüyorum. Zaman herşeyin ilacı unutuluyor gercekten. O zamanlarda günde 3 falcıya falan gider gidemiyorsam telefonda baktırır, burada okudugum kim varsa aradım gittim. Sende büyü var diyenlere bile ne paralar harcadım. Hepsini haram ediyorum. Kusura bakmasınlar acımdan bir o kadar da içinde bulunduğum durumdan yaralanıp beni kandırdılar. Uzun lafın kısası öyle bir hastalık kaldı ki bilmediğim bir isim yazarsanız hemen denemek istiyorum.. Şuana kadar baktırdıklarımın hiç ama hiçbiri çıkmadı kızlar..Zamana bırakın asla evlenemez dedğim o uğruna öldüğüm cocuk ayrıldıktan 1 ay sonra evlendi :) olacaksa oluyorr... :( kendinize iyi bakın. öyle size yazmak istedim... çünkü şimdide gerçekten aşık olabilmeyi umut ediyorum... maalesef artık oda olmuyor...

Merhaba kızlar. Elimden geldiğince buraya girmemeye çalışıyorum. Fal tam anlamıyla bir bağımlılık oldu ve kendimi ezik bir kızmış gibi hissediyorum. Dünyada yaşanan o kadar kötü şey varken afedersiniz gerçekten bir salak için habire para harcamayı yediremiyorum kendime. Ama işte insan yaşadığı kadarını biliyor. Allah daha kötülerini yaşatmasın . Saçma sapan bir umut besliyorsunuz ya da moralınız duygularınız mahvolup çıkıyorsunuz. Zamanında uğruna ölümlere gidip geldiğim eğlence mekanlarında bayılıp kaldıgım adamı bile unuttum kızlar. Evet izi var artık ondan sonra kimse olamadı hayatımda ama kimse için değmiyor inanın bana. O şimdi evli ve mükemmel bir evliliği ve deli gibi aşk yaşıyorlar. Bende öyle arada bakıp sosyal medyadan kendime üzülüyorum. Zaman herşeyin ilacı unutuluyor gercekten. O zamanlarda günde 3 falcıya falan gider gidemiyorsam telefonda baktırır, burada okudugum kim varsa aradım gittim. Sende büyü var diyenlere bile ne paralar harcadım. Hepsini haram ediyorum. Kusura bakmasınlar acımdan bir o kadar da içinde bulunduğum durumdan yaralanıp beni kandırdılar. Uzun lafın kısası öyle bir hastalık kaldı ki bilmediğim bir isim yazarsanız hemen denemek istiyorum.. Şuana kadar baktırdıklarımın hiç ama hiçbiri çıkmadı kızlar..Zamana bırakın asla evlenemez dedğim o uğruna öldüğüm cocuk ayrıldıktan 1 ay sonra evlendi :) olacaksa oluyorr... :KK43: kendinize iyi bakın. öyle size yazmak istedim... çünkü şimdide gerçekten aşık olabilmeyi umut ediyorum... maalesef artık oda olmuyor...
Seni çok iyi anlıyorum canım.Ben de aynısını yaşadım:(Şu telefonu açtığımda alo demeyeceğin bir gün olur mu diye deli oluyorum diyen adam ayrıldıktan 3 ay sonra evlendi.Aynen çok mutlu çok aşık yakında çocuğu da olur.Gururum o kadar incindi ki o kadar güvenimi kaybettim ki beni beğenen isteyen erkeklere hiç inanmıyorum.Gittiğim tüm falcılar evlilik dedi:)evlendi de başkasıyla:)Buraya da yazdım ben ettim siz etmeyin diye.O ilk büyük kavga ve ayrılık oluyor ya.Hah işte o zaman bitiyor ilişki sonra ki günler uzatmaları oynuyorsun.İnşallah karşına iyi biri çıkar ki ben inanıyorum çok mutlu olursun.Kalbini bozma içini ferah tut zamana bırak..evrene inan:)

Gızlar bir konuda ikileme düştüm sizi de bilgilendireyim:)
La porte cafe ayhan'ın herkese aynı falı baktığına dair yorumlar okudum eski sayfalarda.Ex'ler için asla dönmez senin hayatında yeni biri olacak diyip zaman veriyormuş.Verdiği zamanda herkese aynıymış.
Benim ex'le ilgili beklentim olmadığından önemsemedim.Evet yeni biri olacak dedi ekime kadar zaman verdi.Size bu konuda neler dedi?Millet çok kızmış hatta biri cafeye tel açıp şikayet edecem diye yazmış.

Seni çok iyi anlıyorum canım.Ben de aynısını yaşadım:KK43:Şu telefonu açtığımda alo demeyeceğin bir gün olur mu diye deli oluyorum diyen adam ayrıldıktan 3 ay sonra evlendi.Aynen çok mutlu çok aşık yakında çocuğu da olur.Gururum o kadar incindi ki o kadar güvenimi kaybettim ki beni beğenen isteyen erkeklere hiç inanmıyorum.Gittiğim tüm falcılar evlilik dedi:)evlendi de başkasıyla:)Buraya da yazdım ben ettim siz etmeyin diye.O ilk büyük kavga ve ayrılık oluyor ya.Hah işte o zaman bitiyor ilişki sonra ki günler uzatmaları oynuyorsun.İnşallah karşına iyi biri çıkar ki ben inanıyorum çok mutlu olursun.Kalbini bozma içini ferah tut zamana bırak..evrene inan:)
Teşekkür ederim güzel dileklerin için sen umudunu kaybetme. Olurda bir gün aşık olursan unutma haber ver lütfennnn her şey gönlünce olsun..

Merhaba kızlar. Elimden geldiğince buraya girmemeye çalışıyorum. Fal tam anlamıyla bir bağımlılık oldu ve kendimi ezik bir kızmış gibi hissediyorum. Dünyada yaşanan o kadar kötü şey varken afedersiniz gerçekten bir salak için habire para harcamayı yediremiyorum kendime. Ama işte insan yaşadığı kadarını biliyor. Allah daha kötülerini yaşatmasın . Saçma sapan bir umut besliyorsunuz ya da moralınız duygularınız mahvolup çıkıyorsunuz. Zamanında uğruna ölümlere gidip geldiğim eğlence mekanlarında bayılıp kaldıgım adamı bile unuttum kızlar. Evet izi var artık ondan sonra kimse olamadı hayatımda ama kimse için değmiyor inanın bana. O şimdi evli ve mükemmel bir evliliği ve deli gibi aşk yaşıyorlar. Bende öyle arada bakıp sosyal medyadan kendime üzülüyorum. Zaman herşeyin ilacı unutuluyor gercekten. O zamanlarda günde 3 falcıya falan gider gidemiyorsam telefonda baktırır, burada okudugum kim varsa aradım gittim. Sende büyü var diyenlere bile ne paralar harcadım. Hepsini haram ediyorum. Kusura bakmasınlar acımdan bir o kadar da içinde bulunduğum durumdan yaralanıp beni kandırdılar. Uzun lafın kısası öyle bir hastalık kaldı ki bilmediğim bir isim yazarsanız hemen denemek istiyorum.. Şuana kadar baktırdıklarımın hiç ama hiçbiri çıkmadı kızlar..Zamana bırakın asla evlenemez dedğim o uğruna öldüğüm cocuk ayrıldıktan 1 ay sonra evlendi :) olacaksa oluyorr... :KK43: kendinize iyi bakın. öyle size yazmak istedim... çünkü şimdide gerçekten aşık olabilmeyi umut ediyorum... maalesef artık oda olmuyor...
Bu yazdıklarınızın aynısını bi kez yasadım ve şimdi ikinci kez yasıyorum..kendimi aptal gibi hissediyorum

Bende bu konuda devamlı meraklı biri olarak deneyimlerimi paylaşmak istiyorum sizinle.

Yazdıklarımın Hepsi Kadıköy'de olan Cafelerdir.

Sığınak Cafe Niko: En etkilendiğim falcı olduğu için ilk onu yazayım. 3 defa baktırmışlığım var. İlk baktırdığımda beni çok fazla etkiledi. Tarot bakar güzel bakar iyi bi enerjisi var. İnternette çok kötü yorumlara rastladım onunla ilgili. Ama benim baktırdıklarımdan en iyisiydi. Tutan tahminleri oldukça fazla. Bence gitmeye değer.

Sığınak Cafe Levent: Baktırıp etkilenen arkadaşlarım oldu üstüne para versen ben bi daha baktırmam. Çok konuşuyo hızlı konuşuyo ve boş konuşuyo. Geçmiş tahmini bile yok tutan.

Sığınak Cafe Alp: Önceden oradaydı şimdi yok sanırsam. Acayip tatlı biriydi. Tarot bakıyodu Niko kadar iyi olmasada tatmin olup, sorularına cevap bulup kalkıyosun oradan. Ve çok pozitif.

Tiryaki Cafe Semra: Güzel iskambil bakıyo. Gerçekten iyi bakıyo. Ancak çok fazla soru soramıyosun 15 dk gibi bi sürede bakıyo. Kişilik analizi iyi yapıyo kim için baktırıyosan. Atmasyon yapmıyo. Kötü yorumlarda okudum onunla ilgili ama yazıldığı kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Birden fazla baktırdım.

Cafe in Teras : Sarışın bi bayan vardı. adını unuttum. Hafızımda kalan hiç bişey yok. Çünkü hiç etkilenmemiştim.

Dimo Cafe Fatoş: O zaman çıktığım çocuğun adını soyadını kağıda yazdı bildiğiniz adını ve soyadını yazdı. Evet bende o an çok etkilendim o kadından. Helede adını yazıp evleneceğin kişi bu deyince inanmamak elde değil. Ve falından beş altı ay sonra ayrıldık. Bi kaç arkadaşım daha baktırdı. Üç harflileri olduğunu söylemiş. Ki olmasa isim soyisim yazamazdı heralde. O an sen ne istiyosan onu söylüyolar belliki. Şuan çalışmıyo heralde orada.

Angel's Cafe Burcu: Çok iyi yorumlar olduğu halde. Hiç bişey bilemedi bende. Tarot baktı. Fiyaskoydu bence.

Zodiac Cafe: Sarışın orta yaşlı bi bayan baktı. İyi bi enerjisi var. Tarot kartını güzel yorumluyo çok kötü diyemem bildikleri oldu ama çokta etkilemedi. Başlı başına o kartlar olmadan fincana bakıp konuşamaz.

Aura Fal Cafe Evren: Yeni baktırdım iki hafta önce Evrendi bakan. Genç bi çocuk. Tarot baktı. Bence bayan bakanlara göre gayet gerçekçi ve iyiydi. Uzun baktı başından sallama gibi bi durum hiç sezmiyosunuz. Bolca soru sormaya vaktiniz oluyo. Baktırılabilir.

Aura Cafe Behiye: Bugün bi arkadaşım baktırdı. Bende yanında durdum. Bu yazdıklarımdan hepsine gidin bi tek behiyeden uzak durun. Önceden Sıla Cafede çalışıyomuş İzmitte. Yorumlara baktım tamamiyle reklam kadınla ilgili muhteşem yorumlar var. Ya tam bi facia. Bişey soruyosunuz onu alamadım bunu alamadım elektirik alamadım hissedemedim. E sen niye ordasın o zaman ? Parayı çöpe atıp çıkmış olduk. Tabiki üstünde nazar var deyip kurşun olayına giriyo hemen. Saçma sapan bi kadın. Uzak durun derim.

Taksimde fal baktırdığınız biri var mı? gözü kapalı güvenirim
30 tarot, 50 de kahve+tarot ama her falcısı o kadar iyi değil. daha doğrusu eski falcıları gibisini bulamadım hala son zamanlarda. zaten ben anlamıyorum kim hangi kafede ün saldıysa bir anda buharlaşıyor sanki. caddedeki symbol kafede de nesil vardı mesela o da yok heralde şu an.

Nesil taksimde çalışıyor artık ama o da günündeyse çok iyi bakıyor. Caddedeki hali yok artık sanki.

Handeye baktırdım geçen gün çok da güzel fal bakardı ama noldu bilmiyorum evliyim ama gelecek sene bir daha evlendirdi beni sanırım parmağımdaki yüzüğü de görmedi. ben de bozmadım. bu arada eşimin özelliklerini falan bildi genel olarak iyi bir faldı. Ama eşimle aramızın kötü olduğunu söyledi bir şey yoktu ama ertesi gün kavga ettik cidden. tabii eş değil sevgili olarak yorumluyordu o. bir daha gitmeyi düşünüyorum şimdi barışma var mı yok mu diye. :110: sevgiliyken ayrıl küs ilişkiniz vardı evlenince de aynısı oldu. :mad:

Gızlar bir konuda ikileme düştüm sizi de bilgilendireyim:)
La porte cafe ayhan'ın herkese aynı falı baktığına dair yorumlar okudum eski sayfalarda.Ex'ler için asla dönmez senin hayatında yeni biri olacak diyip zaman veriyormuş.Verdiği zamanda herkese aynıymış.
Benim ex'le ilgili beklentim olmadığından önemsemedim.Evet yeni biri olacak dedi ekime kadar zaman verdi.Size bu konuda neler dedi?Millet çok kızmış hatta biri cafeye tel açıp şikayet edecem diye yazmış.
Heheee , aynen bana da böyle söyledi , hatta ben de şimdi sende görmesem diyecektim ki, kızlarrrrr ayhan herkese mi ex dönmeyecek, sen umurunda değilsin, bencil bir adam, bunla olmaz, yeni birisi olacak eylül ekim gibi, onla olacak evleneceksin dedi bana ... :)))) sanırım herkes pozitif falcıları kötülüyor , bu da böyle dikiş tutturmuş! Var mı aranızda ex dönecek diyen Ayhan'dan !!!

slm kızlar. ..
valla Ayhan herkese aynı şeyi söyler mi bilmem..kimseyi savunacak halim yok..ama mantıklı düşünürsek. .yani o da öyle bir yol çizmiş dersek aslında kendi işini baltalamaz mi? yani bi kere giden bir daha gitmez mutsuz oldu diye..?
onlarca falcı arasında beni gerçeklerle yüzleştiren tek kişi o oldu...evet çok morelim bozuldu o dönem. ..ama gel gör ki mantıklı düşünmemi ve önüme bakmamı sağladı iyi de oldu sonunda..çünkü ex ne döndü ne haber yolladı. ..ki bütün falcılar aksini iddia etmişti istisnasız! !

asmin Café taksime medyum deniz gelmiş. ..bi denedik. .biraz garip bi konuşması var..kendinden çok emin. .karşıda ünlüyüm dedi...aranızda tanıtan var mı Anadolu yakasından?
bazı anlık söyledigi şeyler doğru. .ama anı bilen çok zaten o açıkan supriz değil beni etkilemez yani..
dediğim gibi kendinden çok emin..ben negatif konuşurum kadınlar inanmaz sonra özür dilerler dedi..bak bak bak :)
ama uyanık bu da ..hemen 25 TL ilk faldan 50 TL ye aşk falı ısrarında bulunuyor. .o çok net çıkarmış vs vs saçmalıkları. .hepsi Paraci bunların .
aynı Cafe de bir de başka bi medyum arkadaşı bayan gelmiş ona yönlendiriyor çakal.

Bende bu konuda devamlı meraklı biri olarak deneyimlerimi paylaşmak istiyorum sizinle.

Yazdıklarımın Hepsi Kadıköy'de olan Cafelerdir.

Sığınak Cafe Niko: En etkilendiğim falcı olduğu için ilk onu yazayım. 3 defa baktırmışlığım var. İlk baktırdığımda beni çok fazla etkiledi. Tarot bakar güzel bakar iyi bi enerjisi var. İnternette çok kötü yorumlara rastladım onunla ilgili. Ama benim baktırdıklarımdan en iyisiydi. Tutan tahminleri oldukça fazla. Bence gitmeye değer.

Sığınak Cafe Levent: Baktırıp etkilenen arkadaşlarım oldu üstüne para versen ben bi daha baktırmam. Çok konuşuyo hızlı konuşuyo ve boş konuşuyo. Geçmiş tahmini bile yok tutan.

Sığınak Cafe Alp: Önceden oradaydı şimdi yok sanırsam. Acayip tatlı biriydi. Tarot bakıyodu Niko kadar iyi olmasada tatmin olup, sorularına cevap bulup kalkıyosun oradan. Ve çok pozitif.

Tiryaki Cafe Semra: Güzel iskambil bakıyo. Gerçekten iyi bakıyo. Ancak çok fazla soru soramıyosun 15 dk gibi bi sürede bakıyo. Kişilik analizi iyi yapıyo kim için baktırıyosan. Atmasyon yapmıyo. Kötü yorumlarda okudum onunla ilgili ama yazıldığı kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Birden fazla baktırdım.

Cafe in Teras : Sarışın bi bayan vardı. adını unuttum. Hafızımda kalan hiç bişey yok. Çünkü hiç etkilenmemiştim.

Dimo Cafe Fatoş: O zaman çıktığım çocuğun adını soyadını kağıda yazdı bildiğiniz adını ve soyadını yazdı. Evet bende o an çok etkilendim o kadından. Helede adını yazıp evleneceğin kişi bu deyince inanmamak elde değil. Ve falından beş altı ay sonra ayrıldık. Bi kaç arkadaşım daha baktırdı. Üç harflileri olduğunu söylemiş. Ki olmasa isim soyisim yazamazdı heralde. O an sen ne istiyosan onu söylüyolar belliki. Şuan çalışmıyo heralde orada.

Angel's Cafe Burcu: Çok iyi yorumlar olduğu halde. Hiç bişey bilemedi bende. Tarot baktı. Fiyaskoydu bence.

Zodiac Cafe: Sarışın orta yaşlı bi bayan baktı. İyi bi enerjisi var. Tarot kartını güzel yorumluyo çok kötü diyemem bildikleri oldu ama çokta etkilemedi. Başlı başına o kartlar olmadan fincana bakıp konuşamaz.

Aura Fal Cafe Evren: Yeni baktırdım iki hafta önce Evrendi bakan. Genç bi çocuk. Tarot baktı. Bence bayan bakanlara göre gayet gerçekçi ve iyiydi. Uzun baktı başından sallama gibi bi durum hiç sezmiyosunuz. Bolca soru sormaya vaktiniz oluyo. Baktırılabilir.

Aura Cafe Behiye: Bugün bi arkadaşım baktırdı. Bende yanında durdum. Bu yazdıklarımdan hepsine gidin bi tek behiyeden uzak durun. Önceden Sıla Cafede çalışıyomuş İzmitte. Yorumlara baktım tamamiyle reklam kadınla ilgili muhteşem yorumlar var. Ya tam bi facia. Bişey soruyosunuz onu alamadım bunu alamadım elektirik alamadım hissedemedim. E sen niye ordasın o zaman ? Parayı çöpe atıp çıkmış olduk. Tabiki üstünde nazar var deyip kurşun olayına giriyo hemen. Saçma sapan bi kadın. Uzak durun derim.

bende Anadolu yakası, Avrupa yakası birçokfalcıyı denemiş biri olarak, en iyi niko diyorum, ve artık 3 ayda bir falan sadece ona gidiyorum, bana tutan şeyleri çok oldu, çok olumsuz yorum yazanda var , enerji meselesi belkide..

la porte ayhanı cok severim, evet geçmişle ilgili olumsuz dedı bana da olumsuzdu gerçekten, ama yeni çıkan kısılerden olumluu olacak, çok mutlu olacaksınz dedıği 2 kişi olumsuz oldu...

Kizlar selam, anliyorum umut baglayip beklemek hayal kirikligi kotu cok kotu ama ben anlamsizca olcusuz olumsuzlari da onaylamiyorum. Iyi giden seyi berbat edebilirler. Aman bunlara da dikkat. Kocasinan Selda bana bu sekildeydi. Girme amacim cok farkli olmasina ragmen baska konuda hem mevcut durumu bilemedi hem de cok olumsuz konustu moralimi bozdu. Enerjim dustu resmen acaba mi demekten. Ozellikle dua vs ye yonlendirmek icin de yapabiyolar. Esas konuyu da acik acik sormama ragmen anlamadi ve uygun olamayacak yorum yapti. Yani hem esas konuyu -merak ettigim konu isle ilgiliydi- mevcut durumu ve beklentimi bilemedi, hem de durduk yerde moralimi bozdu.
Yani bence olumsuzu soylemek ancak durum acik netse olur, ama iyi giden bir konuda denmesi de en az pembeciler kadar, bekleyip hayal kirikligina ugramak kadar kotu. Hatta bence daha kotu. Farkli bir bakis acisi ama paylasmak istedim. Bu arada surekli pembe olanlari ben de hic begenmiyorum lutfen yanlis anlasilmasin.

bende Anadolu yakası, Avrupa yakası birçokfalcıyı denemiş biri olarak, en iyi niko diyorum, ve artık 3 ayda bir falan sadece ona gidiyorum, bana tutan şeyleri çok oldu, çok olumsuz yorum yazanda var , enerji meselesi belkide..

la porte ayhanı cok severim, evet geçmişle ilgili olumsuz dedı bana da olumsuzdu gerçekten, ama yeni çıkan kısılerden olumluu olacak, çok mutlu olacaksınz dedıği 2 kişi olumsuz oldu...

Bi de acaba su Ayhan ya da diger olumsuzlarin dedigi yeniler cikinca da herkes fala devam ediyor, bu sefer de sonraki yeni mi kismetimiz olacak. Sacma. Su an odagim ask olmasa da bu tiplerin bu sekilde para kazanmalarina toleransim yok

bende de aynısı oldu..kişi analizi olağanüstü. ..ex ile dedikleri çıktı. ..tarif ettiği yeni kişi de birebir çıktı. .ama vaad ettiği aşk olmadı tam tersi oldu. mama o hala iddialı bu konu ile ilgili ama ben istemiyorum artık. :) keşke yeni aşk dediği gibi ciksaydı. .çok iyi olurdu

Back
X