Merhaba kızlar. Elimden geldiğince buraya girmemeye çalışıyorum. Fal tam anlamıyla bir bağımlılık oldu ve kendimi ezik bir kızmış gibi hissediyorum. Dünyada yaşanan o kadar kötü şey varken afedersiniz gerçekten bir salak için habire para harcamayı yediremiyorum kendime. Ama işte insan yaşadığı kadarını biliyor. Allah daha kötülerini yaşatmasın . Saçma sapan bir umut besliyorsunuz ya da moralınız duygularınız mahvolup çıkıyorsunuz. Zamanında uğruna ölümlere gidip geldiğim eğlence mekanlarında bayılıp kaldıgım adamı bile unuttum kızlar. Evet izi var artık ondan sonra kimse olamadı hayatımda ama kimse için değmiyor inanın bana. O şimdi evli ve mükemmel bir evliliği ve deli gibi aşk yaşıyorlar. Bende öyle arada bakıp sosyal medyadan kendime üzülüyorum. Zaman herşeyin ilacı unutuluyor gercekten. O zamanlarda günde 3 falcıya falan gider gidemiyorsam telefonda baktırır, burada okudugum kim varsa aradım gittim. Sende büyü var diyenlere bile ne paralar harcadım. Hepsini haram ediyorum. Kusura bakmasınlar acımdan bir o kadar da içinde bulunduğum durumdan yaralanıp beni kandırdılar. Uzun lafın kısası öyle bir hastalık kaldı ki bilmediğim bir isim yazarsanız hemen denemek istiyorum.. Şuana kadar baktırdıklarımın hiç ama hiçbiri çıkmadı kızlar..Zamana bırakın asla evlenemez dedğim o uğruna öldüğüm cocuk ayrıldıktan 1 ay sonra evlendi :) olacaksa oluyorr...
kendinize iyi bakın. öyle size yazmak istedim... çünkü şimdide gerçekten aşık olabilmeyi umut ediyorum... maalesef artık oda olmuyor...