İstanbul'da Fal - Falcılar

eee bayanlar yok mu şu ara hiç çıkan fal haberi yaaa :44:

bana melekler kahvesi gülşen bu ayın 23-26 sına dikkak et bi sorun hareketlenme var demişti :)
bende çok zekiyim yaa kendi çapımda casusluk yapıyorum görüştüğümüz gun sevgilimin telini karıştırdım pazartesi gunu anamm ztn silah zoruyla yanımda tutuom bide tümden kaybediodum nerdeyse çok kızdı sinirlendi ama neden karıştırdım nasıl o hataya düştüm anlamadım bayadır o alışkanlığımdan kurtulmuştum bian şeytan dürttü beni neseki sonra tatlıya bağladık özür fln derken... sonra içimden kız seni uyardı ama nerde sende onu kavrayabilecek zeka dedim :53:

Son düzenleme:
bu arada gittiğim falcıları belirtiyim...çoğunu burdan tavsiyeyle gittim..hepsine tek tek yorumlarımı yazmıyım özellikle merak ettiğiniz varsa onu açıklarım.
anadolu yakası:pilav cafe,la porte ayhan,mozaik cafe mine, cafe rea sevgi,acıbadem dört yol yusuf,sığınak cafe niko ve alp..
avrupa yakası:deja vu yiğit ve edi,symbol taksim tarık, iranlı meryem, uçurtma cafe neriman, ponte cafe yeter....bir de geçen yaz medyum atusa diye birine yıldızname baktırmıştım...

bu 1.5 ayda oldukça fazla gittim ve para harcadım...hepsinin genel olarak verdiği tarih ve sonuç aynıydı...bu yüzden eğer sonuç farklı olursa hepsinin falı ben de çıkmamış olacak...şu anda beklemedeyim..

kendime engel olamayarak yine de soruyorum sizin bu isimler dışında tavsiye edebileceğiniz bir isim var mı:):)?? ben son yorumlardan filiz i merak ediyorum numarasını bana gönderir misiniz??

gittiğin bu fallar çıktı mı=))

Sevgili arkadaşlar;

Bugün Cafe Zade Armağan'daydım
Fala başlarken dur bakalım ne yalanlar atıcaz sana dedi :) Eyvah dedim fos çıkacak ama hiç de öyle olmadı içinde bulunduğum durumu duygularımı olayları o kadar iyi bildi ve üstüne yorumladı ki inanamadım. Bence hayata dair baya bilgisi olan biri ayrıca burcumu ben söylemeden bildi o kişinin isminin harflerini ne iş yaptığını benim ne iş yaptığımı hepsini (Not : Öyle ofis vs falan bir işimiz yok hani sallasa diyeceğim çok zor bir meslek dalını bildi) Önümüzdeki 1 ay içinde planladığım ve hazırlandığım çok önemli bir olayı ve daha çoğu şey rahmetli babamı...

Ben çok çok etkilendim Filiz abladan da etkilenmiştim o da çok çok başarılı ikisi paralel şeyler söyledi bakalım göreceğiz
Ama Armağan abla kişinin duygu halini özünü görür gibi çok tuhaf bir kadın
Söylediği bazı şeyler var çok uzun vade bazıları 1.5 ay gibi kısa çıkarsa yazacağım ve ben tamamiyle hisleriyle baktığına inanıyorum

Denemeye değer
Sevgiler

1,5 ay geçmiştir sanırım çıktımı söylenenler

Kızlar merhaba ben dün akşam bakırköydeki Filiz hanıma gittim. 2. çocuğuma hamile kalabilmekle ilgili sıkıntım vardı bu ay hamile kalmazsan ben de bu mesleği bırakırım diye iddaalı konuştu. Diğer bir kaç şeyi de bildi iyi bir insan bence gidin bakırköy Osmaniye cemiyet sokak ta dia market önünde minibüslerin durağı var kuaför salonu gibi de yeri var bence denemeye değer hem de şeker çıkarsa buradan yazacağım size bu arada adetimin başlangıç tarihini bile söyledi 24 nisan da kesin hamilesin dedi.

Kızlar ben bir de Emine hanımı merak ediyorum ben mesaj atamıyorum ama mesaj atabilen varsa soğanlık bana çok yakın emine hanımın telefonunu atarmısınız

yaa çok özel olacak belki cevaplayamayadabilirsin ama dediği tarihte hamile kalabildin mi?

burdan aldığım numara üstüne dün filiz hanıma gittim .son müsteri olmam nedeniyle sanırım 40 dakika fal baktı 20 dakika kadar da sohbet ettik.öncelikle 2 tavrı güzeldi.1. si benim kıstasım herşey allah tan tavrı 2. si su mu tarot mu baktırsam diye sordum(su:40 tl,tarot:25)su da göreceğimi tarotta da görebiliyorum fark sadece fiyatta demesi.ben de tarot baktrdım:) çok da memnun kaldım verdiği zaman çok kısa zaten çıkarsa hemen yazıcam ve beni de ara dedi onu da arıycam...ama tarotla resmen isim verdi diyebilirim..çok detay bildi..gelecek için beklemek lazım..ama ben çok beğendim..2.defa gidilebilir özellikle dedikleri olursa:):)

Filiz hanımın tarihleri tuttu mu acaba =)

Arkadaslar ben bagdat caddesinde symbol cafe de serkan'a gittim, dumur oldum resmen, herseyi bildi!! Gelecekle ilgili bikac sey soyledi beklemedeyim simdi...
Serkan a baktiran oldumu aranizda?? Soylediklerimi çikiyo mu???

o ayrı bi konu biz burda yırtınıyoruz özelden msj at şunun bunun nosunu yolla dioz fln burdan paylaşmak yasak die... ama adamlar nasıl paylaşmış bu da tartışılır... ilginç... o zmn bende bi kaç falcının nosunu isticem kızlar sizde tel no paylaşın o zmn ne de olsa reklama girmiyormuş serbestmiş...

Siz yazdıklarımı 2-3 kez okur musunuz ? Sanırım sonuca o zaman ulaşacağız. Kim size özelden verin dedi ? Kim size paylaşmak yasak dedi reklama girmedikten sonra hiçbir sıkıntı yok !

Siz yazdıklarımı 2-3 kez okur musunuz ? Sanırım sonuca o zaman ulaşacağız. Kim size özelden verin dedi ? Kim size paylaşmak yasak dedi reklama girmedikten sonra hiçbir sıkıntı yok !

Kazen ;
Geçmişte de yaşadık bu sorunu ; telefon ve mail adresi paylaşmak yasak dendi.
Kurallar değiştiyse bilemem , ben ve diğerleri hala ona göre hareket ediyoruz.

Arkadaslar ben bagdat caddesinde symbol cafe de serkan'a gittim, dumur oldum resmen, herseyi bildi!! Gelecekle ilgili bikac sey soyledi beklemedeyim simdi...
Serkan a baktiran oldumu aranizda?? Soylediklerimi çikiyo mu???
ben avrupa yakasında oturuyorum oraya gecınce gıtmıstık 1sene once ama yazık 5dk bakıyor boyle falmı olurmus orda baska bır bey var orta yaslı sanırım cafenın ısletmecısı olabılır anneme bırde bana bakmıstı cok ozel seylerı bıle bılmıstı ozaman bırınle tanısmıstım uzak dur dedı onun sozunu dınleseydım keske tekrardan karsıya gecersem muhakkak gıdecegım

dun 2 ıcın sozlesmıstık kendısıyle ama kapıda agac oldum allahtan bır musterısı daha gelmıstı cep numarasını verdı aradık cekmıyordu fakat onca yoldan sonra kapıda kalmak kotu arayıp deseydı barı ama hastanedeymıs kendısı :50: ordan cafe fıncandakı melıse gıttık yanı bır ınsanın saygısı olur musterıye oyle fal bakıyorkı sankı cımbızla tatmın edıcı degıl verdıgınde 25 zaten kısa bakıyor hayal kırıklıgı bır falcı bır erkek tarıf eder boyunu kılosunu yada kasını yada meslegını eskıden falcılar boyle tarıf ederlerdı bunlar kartları ezberlemısler hıs yok bunlarda eskıden melısı begenırdım ama boyle fal bakıcaksa zor yanı

amaaann son gittiğim falcıların hepsi eski sevgilin sana geri dönecek dedi ama ben tabiikide inanmıyorum tabikide dönmeyecek ayrıca dönmesini isteyen kim ki=)) o yüzden falcılara gitmekten soğudum hep aynı kişiyi evirip çeviriyorlar =) imdaaat sıkıldım artık düzgün bir falcı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yazdıklarını 2-3 kez okumuyorum var mı bi sorun ???
birinin bana noyu sadece özelden vermem gerekiyor demesine gerek yok mantıklı olan msjla gönderilmesi... diğer türlü serbestse burda herkes no paylaşırsa işimiz yaş o zmn sahtekar dolar burası !!! en azından diğer türlü bu hakkı sahip olman için belli bir süre burayı takip etmen, belli şartları yerine getirmen gerekiyor bunuda ancak gerçekten ihtiyacı olan yapar...

pardon buradaki yorumlar siliniyormu ben ümraniyeli didem zede olarak paramı yatırdım 10 gündür ne paramı gönderdi nede falıma baktı 50 tane mşj var karşılıklı msj laştık bunları yazarken elimde dekontum var vede birilerinin aynı tuzağa düşmemesi içindir bu yorumlar birilerinin galiba hoşuna gitmiyor siliyor bu şekilde herkezi bilinçlendirmek lazım dolandırıcılara karşı

Ya kizlar soyle bisey farkettim dunku yorumuma umraniye didem kizmis bugun bana mesaj atti. Silinmis olan sayfada yazdigim bir cumlemeyi aynen bana yazmis ??? Hani bu yorumlarin bulundugu sayfalar silinmisti ?? Diger uyeler bunlari okuyamiyorken didem bunlari nasil okuyup bana mesaj atabildi ilginc degil mi ??

ben avrupa yakasında oturuyorum oraya gecınce gıtmıstık 1sene once ama yazık 5dk bakıyor boyle falmı olurmus orda baska bır bey var orta yaslı sanırım cafenın ısletmecısı olabılır anneme bırde bana bakmıstı cok ozel seylerı bıle bılmıstı ozaman bırınle tanısmıstım uzak dur dedı onun sozunu dınleseydım keske tekrardan karsıya gecersem muhakkak gıdecegım

Hadi yaa, banada serkan i tavsiye ettiler, dogru soyluyosun serkanin fali 5dk surdu ama oda bildi bi suru seyi, isim saydi resmen hala etkisindeyim...
Yaa serkan a baktiran kimse yok mu???
Soyledikleri çikiyo mu çok merak ediyorum

Ya kizlar soyle bisey farkettim dunku yorumuma umraniye didem kizmis bugun bana mesaj atti. Silinmis olan sayfada yazdigim bir cumlemeyi aynen bana yazmis ??? Hani bu yorumlarin bulundugu sayfalar silinmisti ?? Diger uyeler bunlari okuyamiyorken didem bunlari nasil okuyup bana mesaj atabildi ilginc degil mi ??

iyice tadı kaçtı buranın reklamları dolabdırıcıkları yüzsüzkükleri geçtim bide falcılar insanları arayıp hesap sorar oldu daha neler duyucaz bakalım..Kimse kızmasın ama Umraniye Didemin daha ilk günden ne olduğu belliydi daha ilk baştan insanlar para yatırdıkları halde acmadı telefonlarını buna rağmen yandaş ve reklamcıları burda övdü ve yine bir sürü insan yine rağbet etti hatta bide işlem yaptırdı çoğu bir furyada öyle götürdü parayı ve mahvolan umutları şimdi yine telefon açmıyo diye yazıyolar e kusura bakmayın ama kadın zaten kendini saklamıyoki siz gözgöre göre hala ona fırsat tanıyosanız kimseye kızmayın yada forumu doğru okuyun lütfen.. Sözüm sana değil berrinderen konuyla alakalı olduğu için senden alıntı yaptım..

Back
X