- 23 Ağustos 2012
- 49.916
- 1
- 231.704
- 798
Ben oldukça kiloluydum Nakta üstüne basa basa o zayıf kız istiyor, zayıf bir kız olacak falan demişti. Beni görmüş olma olasılığı da 0. Belki adamın bilinçaltını okumuştur
Benim Duygu Deniz'in vadesi dolmak üzere. O bazen bana çok iyi bakıyor bazen baştan savma. Son falı o kadar baştan savmaydı ki bir daha fal baktırmam ona. Efsun hatunda ocak sonu vadesi dolacak. Başka baktırdığım olmadı.Kızlar aralık bitti sayılır, varmı çıkan fallar? Benimkiler patlamak üzere
Kızlar aralık bitti sayılır, varmı çıkan fallar? Benimkiler patlamak üzere
ben baktırdım canım tatlı bir kız dediklerin bir kısmı doğru bir kısmı değildi ilerisi için vadeler vardı onu zaman gösterecek çok uzun bakıyorMerveye baktıran var mı? Hiç geri dönüş yapan olmadı.
Merveye baktıran var mı? Hiç geri dönüş yapan olmadı.
Ben görüştüm de biraz pahalı geldi baktırmadımMerveye baktıran var mı? Hiç geri dönüş yapan olmadı.
nerde bakiyor acaba?ben baktırdım canım tatlı bir kız dediklerin bir kısmı doğru bir kısmı değildi ilerisi için vadeler vardı onu zaman gösterecek çok uzun bakıyor
Ay bendede olmustu böyle bir sey bir kere, kadinin ismini hatirlamiyorum ama odamda kapinin arkasinda asili olan pelus ceketim vardi onu bilmisti, kaldigim kapi numarasini, sevgilimin kullandigi arabayi markasini rengini, cok korkunctu… bu kismi gercekten cok ürperticiydi… gecmiste ne oldu ne bitti onuda bilmisti ama gelecek icin dedigi seyler olmamisti.Dün birine fal baktırdım bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine, kahve falı bakıyor ve piyasanın üstünde bakıyor ama çok garip detaylar bildi benim doğum günümü kaç kardeş olduğumuzu ama mesela aklımda kişiyi görmedi ama ben adını söyleyince kadın geldigi yeri nereli olduğunu falan cat cat söyledi.Hayatimin en garip fal deneyimiydi önerir misiniz dersen asla tavsiye etmem enerji işi çünkü ciddi bir para dediğim gibi,normalde de hiç konuşulmamis biri ile ilgili asla kendimi ortaya atıp yazmışlığım yoktur ama bu kadar bilgiye nasıl ulaşmış olabilir kısmını hala çok garip buluyorum.Kadinin adi yasemin bu isimde bu tarz detaylar gören birine daha önce baktıran belki olmuştur diye yazmak istedim
whatsapp sesli mesajnerde bakiyor acaba?
Zeynep nerede peki onunla kendimizi avutalımArkadaşlar samimiyetle bir şey yazmak istiyorum. O kadar çok fal baktırdım ki 400 500 olabilir 3 senede. En az 200 diyebilirim. Ve zeynebin dediği tek tük çıkanlar dışında kimsenin falı çıkmadı. Zeynebin de büyük dedikleri cikmadi. Olan bir sürü parama oldu. Kimseye tavsiye etmiyorum, baktirmayin arkadaşlar, bütün falcilari denemiş bir insan olarak söylüyorum ,Şengül dahil, hiçbiri cikmadi
Zaten Şengül nasıl beğenildi nasıl dedikleri çıktı anlamadım :) Kadın çok tatlı biri hakkını yiyemem ama kart üzerinden sayı vererek bakıyor yok şu zaman yok bu zamanArkadaşlar samimiyetle bir şey yazmak istiyorum. O kadar çok fal baktırdım ki 400 500 olabilir 3 senede. En az 200 diyebilirim. Ve zeynebin dediği tek tük çıkanlar dışında kimsenin falı çıkmadı. Zeynebin de büyük dedikleri cikmadi. Olan bir sürü parama oldu. Kimseye tavsiye etmiyorum, baktirmayin arkadaşlar, bütün falcilari denemiş bir insan olarak söylüyorum ,Şengül dahil, hiçbiri cikmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?