Kafa dengim :)Arkadaşlar ben elif istanbula yeni taşındım evliyim.Ortam kuramadım daha gezmeyi seven farklı aktivite kursları seven arkadaşlık kurabileceğim bayanlar var mı ?
Nerde oturuyorsunKafa dengim :)
SancaktepeBahçeşehir sen
Özelden sohbet yok mu buradaSancaktepe
İnsta var mı senin bende ks yi pek kullanmayı bilmiyorumÖzelden sohbet yok mu burada
Özelden yazdım sana buradanİnsta var mı senin bende ks yi pek kullanmayı bilmiyorum
SELAM BNDE AYNI DUURMDAN MÜZDARİBİM MAALESEF BEN VARİM AMAArkadaşlar ben elif istanbula yeni taşındım evliyim.Ortam kuramadım daha gezmeyi seven farklı aktivite kursları seven arkadaşlık kurabileceğim bayanlar var mı ?
Bende Çekmeköy de ikamet ediyorum evleneli iki sene oldu fakat burada bir çevre edinemedim, kafa dengim arkadaşım olsun çok istiyorum beraber kahve içip sohbet edebileceğim gezeceğim derdimi anlatacağımArkadaşlar ben elif istanbula yeni taşındım evliyim.Ortam kuramadım daha gezmeyi seven farklı aktivite kursları seven arkadaşlık kurabileceğim bayanlar var mı ?
Cekmekoyun neresiBende Çekmeköy de ikamet ediyorum evleneli iki sene oldu fakat burada bir çevre edinemedim, kafa dengim arkadaşım olsun çok istiyorum beraber kahve içip sohbet edebileceğim gezeceğim derdimi anlatacağım
Alemdağdayim siz neresindenCekmekoyun neresi
Ben o tarafta oturmuyorum ama sürekli geliyorum oraya eşimin akrabaları orda oturuyorAlemdağdayim siz neresinden
Ne güzelBen o tarafta oturmuyorum ama sürekli geliyorum oraya eşimin akrabaları orda oturuyor
Bende öyle çok aşırı girişken biri değilimdir, tabi olabiliriz :)Ben biraz içime kapanık biriyim arkadaş olabiliriz burdan falan
Keşke arkadaş sohbet dertleşme grubu kurulsa aynı durumda olan çok biz gibiBende öyle çok aşırı girişken biri değilimdir, tabi olabiliriz :)