• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbulda ev temizliği işi arıyorum

negma80

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
11
0
6
İstanbul
Merhabalar...İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum ama çok uzak olmadığı sürece avrupa yakasınada giderim.Haftada 2 yada 3 gün temizliğe gitmek istiyorum.Gerçekten titiz biriyim.Bu ve diğer konularda kesinlikle güvenebilirsiniz.İhtiyacı olan varsa cevaplarını bekliyorum

Merhabalar...İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum ama çok uzak olmadığı sürece avrupa yakasınada giderim.Haftada 2 yada 3 gün temizliğe gitmek istiyorum.Gerçekten titiz biriyim.Bu ve diğer konularda kesinlikle güvenebilirsiniz.İhtiyacı olan varsa cevaplarını bekliyorum

merhabalar ilanınız güncel mi bilmiyorum Doğu Ataşehirde oturuyorum ve ev işlerine yardımcı olabilecek birine ihyiyacım var

Merhaba,

Yani bir ilan yayinladim. Ilgilenirseniz lutfen beni arayin.

Sevgiler,

ilanınız hala güncel-mi acaba bende birini arıyorum
özelden yazamıyorum telefon numaranızı özelden atarsanız
görüşmek isterim

Back