Istanbul'da ev arkadasi arayan var mi?

Aaylin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
471
1
96
39
İstanbul
Merhaba Kizlar,
belki biraz tuhaf gelecek sizlere bu konuyu buraya actigim icin ama ben yurtta kalmaktan bunaldim. Nerden aramaya baslasam diye düsünürken burasi aklima geldi. Internette baska sitelere de baktim fakat cok güvenverici gelmediler bana.
Öncelikle ben evde kalmiyorum evde kalan ve ev arkadasi arayan birini ariyorum. Istanbul Ünide okuyorum, sigara icmiyorum, alkol kullanmiyorum ve titizim. Daha fazla bilgi icin özelden msj atabilirsiniz.
2-3-4 kisilik olur ama ücreti 250yi gecmese iyi olur :)

Son düzenleme:

bende bulabilseydim keşke yurdu sevmiyorum hiç

ben evime bir öğrenci almak istiyorum. ihtiyacı olan bir kız öğrenci.evliyim iki kızım ve eşimle birlikte yaşıyorum.avrupa yakasında oturuyorum. ulaşımı rahat bir bölge. öğrencilik çok zor ve eminim gerçekten ihtiyacı oln çok fazla var.ücret talep etmiyorum. 7.sınıfa giden kızıma derslerinde yardımcı olacak ona ablalık bana da arkadaş olacak biri,o yüzden bizim anlaşabileceğimiz ailemize dahil edebileceğimiz bir olsun istiyorum. ilgilenen arkadaş varsa özelden görüşebiliriz..

Mecidiyeköy de bir öğrenci evimiz var.3+1. 2 kişi kalıyoruz. ev arkadaşı almayı düşünüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…