Saç Uzatma Yöntemleri Istanbulda entele otunu satan aktar bilen var mıııı???

Anadolu yakası mı, Avrupa yakası mı
Ben Anadolu yakasındayım. Kadıköy'de aldığım güvenilir bir aktar var. Klisenin sokağından Migros yönüne girin, sol tarafta ilk sokağın başında sağlık ürünleri ve aktar malzemeleri satan bir yer var şu an adını hatırlayamıyorum, yanında eczane falan da var. Ben ordan solüsyon yada ot şeklinde buluyordum.
Gerçi konuyu biraz geç görmüşüm ama yine de belki bulamamışsınızdır diye yazayım dedim.

Son düzenleme:
Ben Anadolu yakasındayım. Kadıköy'de aldığım güvenilir bir aktar var. Klisenin sokağından Migros yönüne girin, sol tarafta ilk sokağın başında sağlık ürünleri ve aktar malzemeleri satan bir yer var şu an adını hatırlayamıyorum, yanında eczane falan da var. Ben ordan solüsyon yada ot şeklinde buluyordum.
Gerçi konuyu biraz geç görmüşüm ama yine de belki bulamamışsınızdır diye yazayım dedim.
Hayır bulamamıştım ama iyi oldu öğrendiğim teşekkür ederim :)

ben sadece otunu aradığım için bulamadım solusyon vardı hep :/ kullanıyomusunuz siz?

Son düzenleme:
Yazın kullanmıştım otu, öyle çok öveceğim bir sonuç olmadı. solüsyon daha iyi geldi ama o da pahalı ve miktarı çok az.
Turp kürü ve sinameki kürü çok iyi gelmişti. Şu an maya maskesi yapıyorum, yağlarla beraber. Birde ağızdan vitamin kullanıyorum. Yazın saçımı açıcılardan mahfetmiştim. Doğal boyaya döndüm oda biraz toparladı.

Yazın kullanmıştım otu, öyle çok öveceğim bir sonuç olmadı. solüsyon daha iyi geldi ama o da pahalı ve miktarı çok az.
Turp kürü ve sinameki kürü çok iyi gelmişti. Şu an maya maskesi yapıyorum, yağlarla beraber. Birde ağızdan vitamin kullanıyorum. Yazın saçımı açıcılardan mahfetmiştim. Doğal boyaya döndüm oda biraz toparladı.
Bende vitamin maya ve doğal yağlar kullanıyorum dediğiniz gibi enteleyi kullandığım zaman çok sonuç almamıştım tekrar denemek istemiştim ama vazgeçti galiba :) siz hangivitamini kullanıyorsunuz?

İlaç ismi olmadığı için yazıyorum, solgar formula snh eczacım bunu tavsiye etti. Yeni başladım, inşallah iyi sonuçlar alırım.

İlaç ismi olmadığı için yazıyorum, solgar formula snh eczacım bunu tavsiye etti. Yeni başladım, inşallah iyi sonuçlar alırım.
Yok yok vitamin yazmak sorun olmuyor :) bende solgarın omnium kullanıyorum. İçeriği sadece sağlıklı saç tırnak ve cilt için :) ben ilk ayımı bitirdim ve yenisini bile aldım memnun kalmasam bırakırdım direk zaten :)

multivitamin dimi bu. iştahınızı açtı mı peki
Eczacı arkadaşım güvendiğim bir bayan kendiside bana önerdiklerini kullanıyormuş. solgar biotin 5000 ve fsnh yi beraber kullan dedi. kendi bu şekilde alıyormuş ve de mutlaka bunların yanına hyaluronik acid al dedi ama bana hepsi çok geldi sadece fsnh yle başladım.

multivitamin dimi bu. iştahınızı açtı mı peki
Eczacı arkadaşım güvendiğim bir bayan kendiside bana önerdiklerini kullanıyormuş. solgar biotin 5000 ve fsnh yi beraber kullan dedi. kendi bu şekilde alıyormuş ve de mutlaka bunların yanına hyaluronik acid al dedi ama bana hepsi çok geldi sadece fsnh yle başladım.
Ben vitaminlerin karıştırılmasına çok karşıyım :/ bu omnium hem multivitamin hem de mineral iştahımı da açmadı herşey her zamanki gibi iştah konusunda değişim yok :) birde eczacımın da söylediği netten de araştırdığım kadarıyla biotin 5000 çok saçma bir vitamin çübnkü vücudun günlük ihtiyacı 500 mcg biotin ancak 5000 mcg olAn vitamin 4500 den fazlasını atıyo vücuttan çünkü biotin vücutta depolanamıyor direk atılıyor fazlası kullanmak amaçsız bide zaten vücut biotin ihtiyacını hergün bi sağlık sorunu yoksa karşılıyo :) birde ben önce kan testi yaptırdım herşey çok güzel çıktı sadece saç tırnak ve cilt için vitamin mineral desteği olmasına karar verildi ona göre aldım :) bu omnium da solgarın abd de ödül aldığı en kaliteli ve en çok uğraş verdiği ürünü zaten diğerlerinden fiyat farkıyla da belli ediyo :) vitamininiz bitince tavsiye ederim denemenizi:) zaten hangi eczaneye doktora sorarsanız çok iyi dicektir :) aaa birde anti aging etkili yani yaşlanma karşıtı :) çok yazdıııım :26:

Back