• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi istanbulda en güzel bindallı yerini buldumm:))

afterdark

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
145
3
96
40
İstanbul
kızlar bindallımı da aldım çok şükür :) yavaş yavaş düğün yaklaşıyor:) allah izin verir ise 9 aralıkta düğünüm, 1 ve 6 aralık ta da kına gecelerim var.:nazar::46::9:
Bindallı arayanlara pendikte bir yer var o mağazayı önercem.isteyen olursa haber veririm. walla gelinlikten çok bindallıyı giyme derdine düştüm. resim de çekildim ama ayarlayabilirsem eklicemmm:nazar:

pendikte nerede özel mesaj atamıyorum, bana yerini söyliyebilirmisin. Birde resim görsek çok güzel olur :21:

canım harika bindallı yerin adı numarası da (0216) 483 1418
resim çektimde koyamıyorum ya yuzum gorunuyor bide çok buyuk dıyor yuklemedı ama gormen lazım o kdar dıyım yanıİ:) ben zor begenırım bideee düşün bindallı filan hiç aklımda yoktu. bir tane vitrinde yeşil bindallı var eğer kumralsan kesınlıkle onu al. ben onu cok ıstedım ama kırmızısını aldım annemın zoru ile:))) ama superrr her ıkısı de çok guzell

$IMG_3134.jpg

ya önden de var da yapamıyorum yüzümü bide çok büyük diyor resim nasıl koycamm ben bunu

Back