İstanbul'da düğün mekanları acil :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
merhabalar bende kulübe 3-4 gün önce üye oldum. ve inanılmaz bilgiler içeriyoru herkese teşekkürler. Benim Ağustos 2009 da düğünüm olcak ancak hem Ankara hem İstanbulda olacağı için bütçe kısıtlı ve ankarada yaşadığımız için mekan bulmada şu an için zorlanıyoruz internetten fiyatlar aldık ancak çok pahalı kişi başı 60-70 den başlıyor . yemekli yada prolange kokteyl ya da normal kokteyl de olabilir. yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler :a015:

bütçe kısıtlıysa istda böle bişe yapman imkansız bence sen ii bile bulmuşsun 60 70e ben 100den aşağı bulamadım sonunda düğün salonunda yapmaya karar werdim daha hesaplı hihoyyyt

size tavsiyem dilek restaurant

sunlar bilgiler:

sayfamızda görülen mönüler için vereçeğim fiyat listesi 100 kişilik gruplar için geçerli olup sayı artıkça fiyatlarda indirim söz konusu olmaktadır.masa vesandalye giydirmelerirne ücret alınmamaktadır.müzik kamera çekimi ekstra üçrete tabidir.müzik ücreti 300.00 ytl,kamera cekimi 300.00 ytl olup resim ve müzik,kamera hizmeti alıp almamakta mecbur değilsiniz.düğün sahibine resim ücreti 5.00 ytl,misafirlere 7.00 dir.sünnetle ilgili padişah koltuğu,animasyon,süslemeler ekstradır.
mönü:1 30.00 ytl
mönü:2 27.50 ytl
mönü:3 25.00 ytl
mönü:4 25.00 ytl
mönü:523.00 ytl
mönü:6 20.00 ytl
mönü:7 20.00 ytl olup (müzik ve kamera çekimi dahil)

not:isteğe göre mönü uygulanır.
not:kokteyl örnek:kişi başı soğuk tabağı,sıcak tabagı ve sınırsız içeçek fix fiyat 20.00 ytl

Son düzenleyen: Moderatör:
camlica tepesinde.. ( yanliz buyuk camlicami kucukmu bilmiyorum orasini )

HACEGÁN VE NACEHAN restaurantlari var...

2005 de abim haceganda evlendi.. cok guzel bi yer yani...

canım benım kuzen(amca oğlu) da hacegan restaurant ta evlendı gerçekten cok guzeldı yanı bogaz karsında vss..super..bıldıgım kadarıyla 5 bın lıra tutmuş.yemeklı artı fasıl eşlıgınde düğün yapıldı..

kızlar kız kulesınde 200 kısılık bı dugun ıcın fıyatlar hakkında bılgısı olan var mı

Kız kulesinde normal ymek bile acaip uçuk fiyatlarda.. Düğün düşünemiyorum bile

evlenme teklıfını orda almıstım erkek arkadsımla dugunumuzu de orda yapmak ıstıyoruz ama sanırım 25.000 TL KAPAMA BEDELI VARMIS

Ne guzel herkes ucuza kapatmıs her seyı,valla ınsan bır kez evlenecegı ıcın ben herseyımı kayınvalıdemı kandırınca fransaya gıttık orda pronovıası bulduk fransız dantellerı felan guzel< bır gelınlık bulduk aldık tabı parayı bız odemedık ama gelınlıgım 4000euro tuttu,saçım1500 tuttu,tacımıda 1000 dolara aldık.Düğünüde babam kızım olunca düğününü ben yapıcam kusursuz olacak demıs,hiltonda yaptık o da yaklasık hıc bır seyden kacınmadan 70000 tl tuttu.pasta lımuzin nıkah sekerlerı ve fotograflar harıc.300 davetlı çağırdık.Nikah düğün bir arada oldu.Çok eleme yaptık elıt ınsanlarıı davet ettık.Ama çok memnun kaldık.Yanı kızım olsun onun düğününüde hıltonda yaptırtcam:)Gercı daha gencız bebek felan dusunmuyorum.Evlenelı 8 ay olacak arkadaslarımız hala sızınki gibi peri masalı düğünü görmedık deyıp duruyorlar.Bizimde hoşumuza gıdıyor.ınsan bır kez evlenıyor durumuda ıyıyse hıc bır seyden eksık kalmasın bence.Herkese mutluluklar.

yasakkelime:tomato:naniknanikyerimseniben

yaklaşık 100000tlye bi düğün millet bu paraya ev alıo ya fazla uçulmuş geldi bana durumun ii deil fevkaladenin fevkinde olması lasımsırnaşık şey

Ben de zengün olmak istiyorum,benim de düğünüm hiltonlarda olsun istiyorum

Ben de pronovıas gelinlik istiyorum

İstiyorum istiyorum istiyorum * 40 = Bakalım olacak mı CADIARZU

iyi güzel söylüyosunda herkez senin gibi şanşlı değil paran olmıyınca ne kız evledı nede erkek evladı farketmiyor canım sana mutluluklar .

kadıköye zübeyde hanım kokteyle salonu var.pastalı menüsü 15lira ve bütün düğün salonları fln hiç yanında

slm arkadaşlar acele hacegan restoran ıle ılgıyı bılgıye ıhtıyacım var muzıklerı,,eğlendirmesi,ve yemekleri nasıl bılgısı olan varmıııııı:Saruboceq:

müzikleri nasıl haceganın gerçekten canlı müzik fln eğlendiriomu bilen varmı?

BEN KESıNLEŞTıRDıM ZATENNNNzemuszemus HACEGANNNNNNNNN DA YAPICAM

Merhaba,
ben foruma yeni üye oldum, eylülde dügünüm olacak insallah..nette hacegan ile ilgili yorumlari okurken sizinkiyle karsilastim, galiba dügününüzü haceganda yapmissiniz..? bana hacegan ile ilgili iyi veya kötü izlenimlerinizi aktarabilirseniz cok memnun olurum. Terasini tutmayi düsünüyoruz cunkü gercekten cok hosumuza gitti lakin eylül ayi oldugu icin biraz tereddütlüyüz hava bakimindan nasil olur camlica tam kestiremiyoruz. Aceba varsa bu konuda görüsleriniz aktarabilirseniz bize cok yardimci olmus olucaksiniz..
simidden tesekkürler..

Ucuza kapatmış ha bence sen fazla uçmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…