E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
camlica tepesinde.. ( yanliz buyuk camlicami kucukmu bilmiyorum orasini )
HACEGÁN VE NACEHAN restaurantlari var...
2005 de abim haceganda evlendi.. cok guzel bi yer yani...
Ne guzel herkes ucuza kapatmıs her seyı,valla ınsan bır kez evlenecegı ıcın ben herseyımı kayınvalıdemı kandırınca fransaya gıttık orda pronovıası bulduk fransız dantellerı felan guzel< bır gelınlık bulduk aldık tabı parayı bız odemedık ama gelınlıgım 4000euro tuttu,saçım1500 tuttu,tacımıda 1000 dolara aldık.Düğünüde babam kızım olunca düğününü ben yapıcam kusursuz olacak demıs,hiltonda yaptık o da yaklasık hıc bır seyden kacınmadan 70000 tl tuttu.pasta lımuzin nıkah sekerlerı ve fotograflar harıc.300 davetlı çağırdık.Nikah düğün bir arada oldu.Çok eleme yaptık elıt ınsanlarıı davet ettık.Ama çok memnun kaldık.Yanı kızım olsun onun düğününüde hıltonda yaptırtcam:)Gercı daha gencız bebek felan dusunmuyorum.Evlenelı 8 ay olacak arkadaslarımız hala sızınki gibi peri masalı düğünü görmedık deyıp duruyorlar.Bizimde hoşumuza gıdıyor.İnsan bır kez evlenıyor durumuda ıyıyse hıc bır seyden eksık kalmasın bence.Herkese mutluluklar.
Ne guzel herkes ucuza kapatmıs her seyı,valla ınsan bır kez evlenecegı ıcın ben herseyımı kayınvalıdemı kandırınca fransaya gıttık orda pronovıası bulduk fransız dantellerı felan guzel< bır gelınlık bulduk aldık tabı parayı bız odemedık ama gelınlıgım 4000euro tuttu,saçım1500 tuttu,tacımıda 1000 dolara aldık.Düğünüde babam kızım olunca düğününü ben yapıcam kusursuz olacak demıs,hiltonda yaptık o da yaklasık hıc bır seyden kacınmadan 70000 tl tuttu.pasta lımuzin nıkah sekerlerı ve fotograflar harıc.300 davetlı çağırdık.Nikah düğün bir arada oldu.Çok eleme yaptık elıt ınsanlarıı davet ettık.Ama çok memnun kaldık.Yanı kızım olsun onun düğününüde hıltonda yaptırtcam:)Gercı daha gencız bebek felan dusunmuyorum.Evlenelı 8 ay olacak arkadaslarımız hala sızınki gibi peri masalı düğünü görmedık deyıp duruyorlar.Bizimde hoşumuza gıdıyor.İnsan bır kez evlenıyor durumuda ıyıyse hıc bır seyden eksık kalmasın bence.Herkese mutluluklar.
BEN KESıNLEŞTıRDıM ZATENNNNzemuszemus HACEGANNNNNNNNN DA YAPICAM
Ne guzel herkes ucuza kapatmıs her seyı,valla ınsan bır kez evlenecegı ıcın ben herseyımı kayınvalıdemı kandırınca fransaya gıttık orda pronovıası bulduk fransız dantellerı felan guzel< bır gelınlık bulduk aldık tabı parayı bız odemedık ama gelınlıgım 4000euro tuttu,saçım1500 tuttu,tacımıda 1000 dolara aldık.Düğünüde babam kızım olunca düğününü ben yapıcam kusursuz olacak demıs,hiltonda yaptık o da yaklasık hıc bır seyden kacınmadan 70000 tl tuttu.pasta lımuzin nıkah sekerlerı ve fotograflar harıc.300 davetlı çağırdık.Nikah düğün bir arada oldu.Çok eleme yaptık elıt ınsanlarıı davet ettık.Ama çok memnun kaldık.Yanı kızım olsun onun düğününüde hıltonda yaptırtcam:)Gercı daha gencız bebek felan dusunmuyorum.Evlenelı 8 ay olacak arkadaslarımız hala sızınki gibi peri masalı düğünü görmedık deyıp duruyorlar.Bizimde hoşumuza gıdıyor.ınsan bır kez evlenıyor durumuda ıyıyse hıc bır seyden eksık kalmasın bence.Herkese mutluluklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?