İstanbul'da doğum yapacaklar, hangi hastaneyi önerirsiniz?

semosum08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2009
39
0
44
merhaba arkadaşlar

istanbuklda doğum yapacaklar veya yakında yapmış olanlar hangi hastaneyi tavsiye ederisniz.. ne zaman ve ne kadar ben 22 haftalık ikizlerime hamileyim.özel sağlık sigortam var acıbadem beylikdüzüne gidiyorum ancak acıbadem çok pahalı üstelik bebkleri karşılamıyor allah korusun küvez durumunda 1 gecelik tek bebek 2000 tl yi buluyorbu durunda altından kalkmamız imkasız şimdiden ii bir hastane bulmamız lazım önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar...hepimize hayırlı doğumlar olsunn

4 ay önce koşuyolu medipol hastanesinde doğum yaptım, çok memnun kaldım,
ssk lıyım, sezeryan oldum. 1.800 ödedik. kızlarım küvöze girmedi ama bebek yoğun bakımının tamamını devlet karşılıyor. ayrıca ücret ödemiyorsun.

hayırlı doğumlar canım.

ben zeynep kamilde yapmayı düşünüyorum yakınlarımın çoğu orda yaptılar çok memnunlar yeni doğan bebeğin herşeyini araştırmadan göndermiyolar zeynep kamilden klnik şefi buldum muayehanesine gidicem 150 tl sezeryan olacağım için doğumumada kendi doktorum girecek normal doğuma giremiyormuş ama

canım küçükyalı delta hastanesi hem uygun hemde çok iyi olduğunu düşünüyorum üstelik küvöze ekstra para vermiyosun ayrıca memurlara muyene 5 tl

merhaba arkadaşlar

istanbuklda doğum yapacaklar veya yakında yapmış olanlar hangi hastaneyi tavsiye ederisniz.. ne zaman ve ne kadar ben 22 haftalık ikizlerime hamileyim.özel sağlık sigortam var acıbadem beylikdüzüne gidiyorum ancak acıbadem çok pahalı üstelik bebkleri karşılamıyor allah korusun küvez durumunda 1 gecelik tek bebek 2000 tl yi buluyorbu durunda altından kalkmamız imkasız şimdiden ii bir hastane bulmamız lazım önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar...hepimize hayırlı doğumlar olsunn

hangi sigorta var acıbadem sigorta varsa doğar doğmaz bebekleri acıbadem sigorta yaptırırsan kuvezi karşılıyor diye biliyorum bende oyle yaptırmayı duşunuyorum

evet karşılıyo

arkadaşlar çok kafama takıldı gece uykularım kaçtı günlük 2000 nedemek allah korusun 1 ay küvezde kalanlar var senağlama mumkün değil karşılamamız benim gibi a.b sigortalı olan varmı peki prematureleri hemen a.s. yaptırsak tum kuvezler karşılanıyormu yoksa premature diye sigorta yapmıyorlarmış hiç başına gelen varmı eğer oyleyse ben doğuma burda giremiycem demektir yıllardır sigorta oduyorum doğurucam diye ama bu kuvez olayı çok sakat bir durum ya senağlama

Ya evet malesef arkadaşlar bu kuvoz işi çok kötü allah kimseye gerek göstermesin. Bende yıllarca sağlık sigortası öde allianz benimki sonra git başka hastanede doğum yap
ben en başından acıbademe gidiyorum doğumuda orayı istiyordum ama kuvoz ücretlerini duyuca vazgeçtim hizmet hastanesine yöneldim şu an doktorum orayua gelecek hayırlısıyla bakalım 27 haftalık olduk..

Sema Hastanesinde arkadaşım doğum yaptı..Çok ilgililermiş..Tavsiye ederim..

Doğumdan sonra ziyaretine gittim..Odası otel oldasından farksızdı..Tertemizdi..Bence hastanede en önemli şey temizlik..

Sema Hastanesinde arkadaşım doğum yaptı..Çok ilgililermiş..Tavsiye ederim..

Doğumdan sonra ziyaretine gittim..Odası otel oldasından farksızdı..Tertemizdi..Bence hastanede en önemli şey temizlik..

cnm bende oraya gidiyorum şimdi.ne kadar acaba doğum orda.sormadım ben daha çok erken diye.bir sağlık güvencesi filan varmı arkadaşının.kadın doğumun ssk ile anlaşması yok orda bildiğim kadarıyla.yardımcı olursan sevinirim

cnm bende oraya gidiyorum şimdi.ne kadar acaba doğum orda.sormadım ben daha çok erken diye.bir sağlık güvencesi filan varmı arkadaşının.kadın doğumun ssk ile anlaşması yok orda bildiğim kadarıyla.yardımcı olursan sevinirim

Merhabalar canım , çok iyi bir hastane seçmişsin kesinlikle yerimseniben

o bir sene önce yaptı doğumunu bildiğim kadarı ile herhangi bir kurumdan da güvencesi yoktu yani indirimsiz olarak karşıladılar ücreti ...Ama benim bildiğim kadarı ile daha önceden SSK ile anlaşmalı bir kurumdu Sema Hastanesi şimdi ise maalesef anlaşması yok.. :1no2:

Ama ne olursa olsun az çok demeden orada doğumunu yapmanı tavsiye ederim canım..

Ben arkadaşımı ziyarete gittiğimde odasını görünce çok şaşırdım daha odananın kapısında anlıyorsun güzelliği erkek bebeği olduğu için masmavi kurdelalarla bezenmiş bir kapı ..

Oda ve banyosu 5 yıldızlı otellerin odasını aratmayacakşekilde..

Onun doktoruda çok iyiydi , normal doğum yapmıştı..

Uzun yazdım ama umarım yardımcı olabilmişimdir .. kaydirigubbakcemile3

Ya evet malesef arkadaşlar bu kuvoz işi çok kötü allah kimseye gerek göstermesin. Bende yıllarca sağlık sigortası öde allianz benimki sonra git başka hastanede doğum yap
ben en başından acıbademe gidiyorum doğumuda orayı istiyordum ama kuvoz ücretlerini duyuca vazgeçtim hizmet hastanesine yöneldim şu an doktorum orayua gelecek hayırlısıyla bakalım 27 haftalık olduk..

merhaba acıbademde drun kim acaba dışarıda işlem yapıyormu drlar inşallah hiçbieimizin kuveze ihtiyacı olmaz bu arada bende 14 haftayı bıtırdım

Selimiye hastanesinde doğum yaptım doktorum Zeynep kamilde çalışıyordu zeynep kamil hastanesine çok yakın Selimiye biraz rüküş bir hastane olmakla beraber çok iyi doktor seçimleri var SSK dan faydalandım ayrıca 2000 TL ödedim küvez olayını bilmiyorum ancak Zeynep Kamil hastenesine yakın olması ciddi avantaj gerekli olursa diye.

SSK ile anlaşması kalmayan kurum mu kaldı yaa,Sema da olmayıversin.Biz kuvözden bilmemneden bahsediyoruz bunları karşılayan bi yer var mıdır diye adamlar doğumda bile SSK anlaşması yok,olaya bak.
Ben Bahçelievler Medikal Park düşünüyordum,hala da öyle ama bu kuvöz olayını iyice araştırmak,açıkça sorup fiyat ve bilgi almak gerekiyor.
Buradaki konuşmaları takip ediyorum.Bununla ilgiii bilgi edinenler paylaşıversin lütfen.

ben göztepe medikal park ı aradım dün küvöz gerekirse sadece sarf giderleri alıyoruz dediler. o da 200 300 lira bişey tutar dediler iyi araştırmak lazım sanırım..ben de medipolü seçicem galiba..herkes memnun ordan..benim üçüz bu arada..

sarf gider neymiş ki?Onlar sarf gider dediği kim bilir nereye gider?

size yenibosnada nisa hastanesini tavsiye edebilirim bebek yoğun bakım ekibini tanıyorum.ayrıca yoğun bakım gerektiğinde ucret alınmıyor.temizlik yonunden de guzel.bence de onemli olan iyi bir bebek yoğun bakımının olması.

sarf gider kullanılan malzemeler demek..ısrarla sordum günlük ne kadar tutar diye ama böyle söylediler belki gidip konuşmak lazım...medipolde bebeklerin masrafını tamamen karşılıyormuş sgk..herkese te çok memnun ama kararsızım yine de...

slm kızlarbenımde 17 haftalık ikizlerim kuvez konusu aklımı karıstırıyo dediğiniz gibi gecelık 1000-2000 arası özel hastanelerde ssk ile anlaşması olan özel iyi bir hastane düşünüyorum anadolu yakasında nereleri düşünüyorsunuz buarada..

X