Doğuma Hazırlık İstanbul'da doğum kursları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

pekinkelebegi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
24
10
38
Merhaba arkadaşlar,
İstanbul Avrupa Yakası'nda doğum öncesi eğitim veya seminerler var mı bildiğiniz? Normalde hamile pilatesine gitmeyi düşünüyordum fakat son dönemde artan rahim kasılmalarım sebebiyle yürüyüş bile uygun değil şu an:KK43: Bu sebeple en azından nefes eğitimi veya bilgilendirici seminerler çok iyi olurdu. Araştırdım fakat net sonuca ulaşamadım, bazı sitelerden bilgilendirme mailleri geliyormus ama bu konuda hiçbir siteye üye değilim henüz:(
Bilginiz varsa paylaşabilirseniz çok memnun olurum.

Merhaba arkadaşlar,
İstanbul Avrupa Yakası'nda doğum öncesi eğitim veya seminerler var mı bildiğiniz? Normalde hamile pilatesine gitmeyi düşünüyordum fakat son dönemde artan rahim kasılmalarım sebebiyle yürüyüş bile uygun değil şu an:KK43: Bu sebeple en azından nefes eğitimi veya bilgilendirici seminerler çok iyi olurdu. Araştırdım fakat net sonuca ulaşamadım, bazı sitelerden bilgilendirme mailleri geliyormus ama bu konuda hiçbir siteye üye değilim henüz:(
maltepe fatih univ.hastanesinde subatta basliycakmis gidebilirseniz bilginize ;)

Şişli etfal Hastanesi'nden gebe eğitim okulu var ... 5 hafta sürüyor ben gıttımok memnun kaldım ... Tavsıye ederim ... İnternet sayfasında iletişim bilgileri var ayse hemşire ve Nurgül ebe verıyor dersleri cok faydalı

evet bende biliyorum orayı Karşıyakada mitra doğum akademisi diye bir yer gebelik eğitimi veriliyormuş

Merhaba arkadaşlar,
İstanbul Avrupa Yakası'nda doğum öncesi eğitim veya seminerler var mı bildiğiniz? Normalde hamile pilatesine gitmeyi düşünüyordum fakat son dönemde artan rahim kasılmalarım sebebiyle yürüyüş bile uygun değil şu an:KK43: Bu sebeple en azından nefes eğitimi veya bilgilendirici seminerler çok iyi olurdu. Araştırdım fakat net sonuca ulaşamadım, bazı sitelerden bilgilendirme mailleri geliyormus ama bu konuda hiçbir siteye üye değilim henüz:KK43:

acıbadem ve memorialda sürekli açıyor diye biliyorum :)

Merhaba arkadaşlar,
İstanbul Avrupa Yakası'nda doğum öncesi eğitim veya seminerler var mı bildiğiniz? Normalde hamile pilatesine gitmeyi düşünüyordum fakat son dönemde artan rahim kasılmalarım sebebiyle yürüyüş bile uygun değil şu an:KK43: Bu sebeple en azından nefes eğitimi veya bilgilendirici seminerler çok iyi olurdu. Araştırdım fakat net sonuca ulaşamadım, bazı sitelerden bilgilendirme mailleri geliyormus ama bu konuda hiçbir siteye üye değilim henüz:KK43:

Şubatın başında başlıyormuş ve ücretsiz, olumlu dönüşler aldım

Son düzenleyen: Moderatör:
acıbademlerdede ucretsız . maslak subesınde her carsamba 18-20 saatlerı arasında

istanbul doğum akademisinin nefes eğitimleri kursu var. onun dışındada pek çok kurs mevcut doğum psikoloğunun verdiği netten bir araştırın isterseniz.

Memorial'ın ücretsiz kursu yarın başlıyor, ben oraya başlayacağım.

Yeni gördüm bu konuyu, 2.Haftadan itibaren katılabilirim belki bu eğitime de.

14-15 Şubat'ta iş yerinin sağladığı ücretsiz bir eğitime katılacağız biz de eşimle. Doğum Akademisi'ndenmiş hocalar. Umarım faydalı olur. "Keşkesiz Doğuma Hazırlık ve Nefes Çalışmaları Eğitimi:
Çiftlerin anne ve bebeğe saygılı bir doğum yolunda her türlü bilgiye ulaşması amaçlanmıştır. Kurs içerğinde nefes çalışmaları, meditasyonlar,imgeleme teknikleri, ilaç dışı ağrı kesici uygulamalar, masaj teknikleri, doğum videoları yer almaktadır."

Back
X