merhaba ben 22 haftalık hamileyim ve çürük bi dişim beni mahvediyor doktordan korkuyorum ama gitmemde lazım dayanamıyorum çünkü parol içiyorum sizce muayeneler bernim için güvenli olurmu hastanemi tercih etmeliyim yoksa?birde istanbul anadolu yakasında bildiginiz ticari amaç gütmeyen iyi bi doktor ve temiz bi hastane varmı? birde uyuşturmak için iğnemi yapılıyor artık bi fısfıs yardımıyla uyuşturuyolar diye duydum doğrumu?
benm 2dişimin üstü kıpkırmız oldu vede fırçalayınca acıyo kanıyo bunun nedenı nedr..okul tataıl olsun doktrada gıdıcem
bide dişimi ne kadr fırcalasmada mutlaka üstund ebırıkıntikalıyor
peki iğnemi yapılıyor yoksa sipreylede oluyormu uyuşturma 24 haftalıkken gitsem olmazmı?[/Q
iğne ile uyuşturulur. 24 haftalıkken gitseniz olur. ağrı çekiyorsunuz sonuçta. 6. aydan sonra karın büyüdüğü ve koltuğa oturmak sorun oldugu için en ideal aylar 3. ve 6. aylar arası diyoruz. bence çok geciktirmeden gidin.
sizi rahatsız etmiyorsa,ağrımıyorda ve ağzınızda yer de varsa çıkma sorunu yaşamıyorsa diğer dişleriniz gibi normal sürmüşse bence gerek yok çektirmenize.merhaba
benimde bir sorum olucaktı
alt tarafta 2 tane 20lik dişim çıkıyo ama ağrı sızı hiç bişey yok kendi kendine açıldı ve şuan dişerin ucu hafif görünüyo çektirmem yada dr gitmem gerekir mi
20lik dişlerin hemen çekildiğini duymuştum:uhm:
ben dişetimden kasım ayında ameliyat oldum 6 kist çıkardılar porselen yapmayı düşünüyorum ne kadar daha beklemem lazım ve dişlerim lekelenmiş onun için temizletmem mi lazım şimdiden tşkler
İyi akşamlar...Ben 15+4 haftalık hamileyim.Son birkaç haftadır dişetlerim şişti ,kanıyor.Fırçayı dokunduramıyorum bile.Ağız kokusu da oluyor.Daha önce hiç böyle problem yaşamamıştım.Ne yapmalıyım acaba?Yardımcı olursanız çok sevinirim.Teşekkürler...
tşkler haklısınız ön üst dişlerden ameliyat oldun doktorum üç ay öndişlerle koparma ısırma olmayacak dedi ben ii baktığımı düşünüyorum o lekelenmelerön alt dişlerde war lekelenmeler öncede wardı ama şuan rahatsız ediyor beni tekrardan tşklero kadar ciddi bi ameliyattan sonra hastaların dişlerine çok iyi bakacağını düşünüyor insan:)
ama siz yine etkili bi biçimde fırçalamamışsınız heralde.
şimdi kist genel bi kavram bi çok çeşidi var. sizinkiler neydi? büyüklüğü ne kadar?hangi bölgelerden alındı kistler?ağzınızda kaç diş kaldı? kistler çıkarıldıktan sonra çok kemik kaybı oldu mu? dişeti iyileşti ama o kist boşlukları ne kadar iyileşti bilemediğim için ne kadar süre beklemeniz gerektiği konusunda bi şey söyleyemem. röntgeninizin çekilip kontrol edilmesi lazım.bi hekime gidip muayene olursanız daha net bi cevap verir böyle sanal ortamdan bi tahminde bulunmak zor olacak.
geçmiş olsun
peki iğnemi yapılıyor yoksa sipreylede oluyormu uyuşturma 24 haftalıkken gitsem olmazmı?[/Q
iğne ile uyuşturulur. 24 haftalıkken gitseniz olur. ağrı çekiyorsunuz sonuçta. 6. aydan sonra karın büyüdüğü ve koltuğa oturmak sorun oldugu için en ideal aylar 3. ve 6. aylar arası diyoruz. bence çok geciktirmeden gidin.
cvplarınız için teşeşekür ederim birde unutmadan benim hamilelikle ilgili erken doğum risim var bunun için ilaç kullanıyorum son üç ayda doğumu başlatıyormuş diş tedavileri diye birşey duydum acaba ben risk altında kalırmıyım şuan dişçiye gtsem birde göztepe ssk ya gidicem diş polikliniğine hamileyim dedigimde en uygun tedaviyi yaparlar diymi orası hakkında bilginiz varmı?a.s.
merhaba arkadaşlar,
forumda çok fazla diş hekimi yok sanırım. ben de merak ettiğiniz konularda cevaplayabilirim sorularınızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?