İstanbul'da deprem

Tatlım dsana alıntı yapmışım yanlışlıkla ne yaptığımı biliyor muyum kusuruma bakma

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hiç önemli değil olur öyle şeyler - sen ailene ulaş herkesin güvende olduğunu bil yeter

Çok geçmiş olsun arkadaşlar...
Deprem ülkesiyiz ne kadar hazırlıklıyız yaşayarak göreceğiz maalesef
Denizde olması büyük şans... Ya yerleşim bölgesinde olsaydı diye düşündüm
Allah beterinden korusun...

Tekirdağ'da kalp krizi geçiren bir vatandaş hayatını kaybetti. Deprem sırasında 20 vatandaş çeşitli yerlerinden yaralandı. Yine Tekirdağ'da bir minare yıkıldı. Şarköy'de 5 yaralı olduğu açıklandı.
PENCERE VE BALKONDAN ATLADILAR
Ege Denizi'nde, Gökçeada yakınlarında meydana gelen depremin ardından kendini pencerelerden dışarı atan vatandaşlar yaralandı.
Çanakkale'de pencere ve balkonlardan atlayan 30 kişi, Edirne'nin Keşan ilçesinde ise 9 kişi çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Haber7

Haberlere göre 1 kişi kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği ve 64 e yakın camdan atlayarak yaralan olduğu söyleniliyor. Allah rahmet eylesin...

Nasuh Mahruki: :''99 depreminden sonra deprem sonrası kullanılacak 600 alanın yarısından fazlasına bina yapıldı ''

Son düzenleme:
Ben böyle korku yaşamadım.
Başta az sallanıyordu umursamadım geçer diye sonra şiddetlendi aklım çıktı.

LG-P710 Tapatalk

Maalesef ülkemiz deprem fay hatlarının yoğun olduğu bir ülke..Allah korusun şiddetli depremlere ülkemiz hiç hazır değil.

Artçılar sürüyor diye duydum İstanbul'da - arkadaşlar çok mu sallanıyorsunuz İst.da???

Valla artçıları hissetmiyorum şu an ama Bilgi Üniversitesi iyi sallandı ilkinde

Artçı hissetmiyorum.
Bugün o sallantıdan sonra artçı hissedemem heralde artık..

LG-P710 Tapatalk

Izmirden Aydın'a Kütahya ya kadar hissedildi diyorlar da istanbul da feci sallandı ben böyle bir şey yaşamadım Ilk başım dönüyor falan sandım sonra şiddetlendi hatta çatırtılar duyuldu hafiften 😱 o an donduk kaldık geçmesini bekledik ama uzundu öle 5 10 sn falan değil ne olduğunu anlatadıysa kadar kafadan 10 sn geçti zaten

Bana hayatımın en uzun anı gibi geldi.
Saniyeler hikaye.

LG-P710 Tapatalk

Hepimize geçmiş olsun İstanbul'da baya hissedildi,süreside uzun gibiydi sanki yada ben korktuğum için bana öyle geldi Malesef bu depremde bir kez daha anlamış bulunuyoruz nasıl hazırlıksız olduğumuzu ülkece.Ülkemiz deprem bölgesi ama binaların büyük bir bölümünün sağlam olmadığı bilindiği halde hala birşey yapılmıyor.Deprem vergileriyle duble yollar yapıldı,deprem esnasında sığınmamız gereken alanlara avm ler dolduruldu.Artık ölürsek ''kader'' diyip geçerler büyük ihtimal!!Depremden kaçmaya kalksak kaçacak yer yok yeminle ben boş bir alan göremiyorum yakınımda siteler,rezidanslar avmler...İnsan hayatı okadar ucuzki büyük bir deprem yaşansa olacakları tahmin etmek etmek zor olmasa gerek.Allaha emanet yaşıyoruz.

Soğukkanlı olmanın artısını bugün hissettim.
Sakin bir şekilde hareket ederek evdeki herkesi yatıştırdım. Panik yapmak daha da beter hale getiriyor işi.
İlk başta yavaştı sonra durur gibi oldu ama bi anda yükseldi şiddeti. 10 saniyeden uzun sürdü.
Artçı olmuş fakat onları hissetmedik.
Hepimize geçmiş olsun.

çorlu da çok kötü hissettim sandalya altımdan gitti geldi işyerinde koşarak dışarı çıktık telefonu unutmuşum birde içeri girdim almaa şimdi de bardaktan boşalırcasına yağmur var allahım bizi sınıyor hadi hayırlısı

Artçılar sürüyor diye duydum İstanbul'da - arkadaşlar çok mu sallanıyorsunuz İst.da???

Artci hissrtmedin ama deprem bahçe katindayim asidi değildi. Evden eb
Ve kattan kata fark eder ki şekerim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

[h=2]Türkiye genelinde hissedilen depremin ardından AFAD 15 adet sarsıntı meydana geldiğini açıkladı.[/h]
AFAD'dan yapılan açıklamaya göre depremlerin saatleri, büyüklükleri ve merkez üsleri şu şekilde;
- Saat: 12.25, Büyüklük: 6.5, Merkez üssü: Ege Denizi
- Saat 12:31, Büyüklük: 5.3, Merkez üssü: Saros Körfezi
- Saat: 12.33- Büyüklük: 4.4, Merkez üssü: Saros Körfezi
- Saat: 12.40, Büyüklük: 3.8, Merkez üssü: Semadirek açıkları
- Saat: 12.42, Büyüklük: 3.4, Merkez üssü: Eceabat açıkları
- Saat: 12.48, Büyüklük: 3.1, Merkez üssü: Çanakkale Boğazı
- Saat: 12.48, Büyüklük: 3.6, Merkez üssü: Ege Denizi
- Saat: 12.54, Büyüklük: 3.5, Merkez üssü: Gökçeada açıkları
- Saat: 13.05, Büyüklük: 3.3, Merkez üssü: Gökçeada açıkları
- Saat: 13.05, Büyüklük: 3.4, Merkez üssü: Saros Körfezi
- Saat: 13.05, Büyüklük: 3.4, Merkez üssü: Gökçeada açıkları
- Saat: 13.05- Büyüklük: 3.4, Merkez üssü: Saros Körfezi
- Saat: 13.11, Büyüklük: 4.6, Merkez üssü: Eceabat açıkları
- Saat: 13.18, Büyüklük: 3.3, Merkez üssü: Gökçeada açıkları

http://www.internethaber.com/afada-gore-15-sarsinti-meydana-geldi-676400h.htm

Acayip korktum ben ya o nasıl bi sarsıntıydı
Ben direk dışarı çıkmaya çalışıyorum bakıyorum annemler üstlerini değiştirmeye çalışıyolar ,hırka giyiyolar falan. Ben mi fazla panik yaptım, evdekiler mi çok rahattı anlamadım :26: Hepimize geçmiş olsun

Uykudan öyle uyandım evde yalnızdım çok uzun sürdü çok kokuttu nedense daha büyüğünün habercisi gibi korkuttu beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…