İstanbul'da deprem

Ben de şiddeti kaç diye bakınıyorum internette ama göremedim:18:

Geçmiş olsun,Bende akdeniz bölgesinde yaşıyorum bizim evde sallandı lambalar çicekler sallandı.

Haberler 6.7 şiddetinde ve gökçeada yakinlarindaymis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim telefonum çalışıyor şükür kardeşim evde yalnız ona ulaştım korkmuş o da allah beterinden korusun denizde olduğundan çok sarsıntı olmadı demek

Ege Denizi 7.2

Allah beterlerinden saklasın, ben İstanbul dayım çok hissedildi çok korktuk...

Biz istanbuldayız çok fena hissettik çok uzun sürdü millet sokaklara fırlamış durumda

Allah bir daha 17 ağustos gibi bir deprem yaşatmasın çok korkuyoruz.

geçmiş olsun herkese gökçeada 6,7 diyor bende Bursadayım burda bile korkunç hissedildi.

Tek başımayım, ödüm koptu.
10 saniye kadar sürdü sanırım.
Evet ben de aynen yalnızım ve ilk kez depremi tek başına yaşadım bir de '99 depremini yaşayan biri olarak her sallantıda bir garip oluyorum 10-15 sn sürdü sanki...
Geçmiş olsun,Bende akdeniz bölgesinde yaşıyorum bizim evde sallandı lambalar çicekler sallandı.
Vay be Ege ve Akdeniz'de de hissedilmiş ben şu an Marmara'nın güneyinde bir şehirdeyim ama etkilediği alan çok fazla anladığım kadarıyla...
​Haberlerde bakıyorum şimdi 6,5 diyorlar.
Evet bence de en az 6-7dir çünkü herkes hissetmiş ve en hafif şekilde hissedilmesi için en az 4-5 olması lazım zaten

Allah daha beterlerinden korusun yarabbim çok korkuyoruz

geçmiş olsun herkese gökçeada 6,7 diyor bende Bursadayım burda bile korkunç hissedildi.

kızlar buyuk bi deprem oldugunu düşünüyorum. ben bursadayım akdenizde egede marmarada hissedildiğine göre baya buyuk bi kırılma yaşandı.
Rabb'im korusun...

Çok kötü sallandık
Fena korktum iş yerinde odada da tektim.
İzmir'i düşünemiyorum şu an.
İnşallah kimseye birşey olmamıştır.

Denizde olduğu için bir şey olmamıştır, yani İnşallah...

Ben başım dönüyor sandım sonra oğlum geldi anne bir şey oluyor diye, çok korktuk...

Toplam 1299 kullanıcı konuyu okuyor. (43 üye ve 1256 ziyaretçi)
KK Pro Üyelily86*, happymeal, yeliz_nur, rabia902, KK Pro ÜyePrezentabLkonteS, elif5541, alaraey, snalan, Inaccessible_GirL, ijustride, themis1990, KK Pro ÜyeCaddy, polisesi, KK Pro ÜyeMutella, blueworld, giresunlu, KK Pro ÜyeGamzeLim, tutaconam, hayasa, agesu, ezgi0319, roseis, Nur1835, pkasss, sekerkavanozu, masals, lajoba, asya27, ozlemzf, N0ram, asmen3535, kevser59, cagla94, senosss, pembesel, WyBie, yab

Habertürk açtm izliyorum ama diğer kanallarda son dakika geçmediler haber kanallarına baktım ben de - söylenenlere göre telefon bağlantılarında sıkıntı varmış. 6,7 büyüklüğündeymiş Gökçeada'nın 44km batısında... Aktif deprem kuşağında olan bir depremmiş hala dinlemekteyim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…