canım baktım evet güzelmiş gerçekten ama benim düşündüğümden fazla fiyat olarak, hem benim oğlan iri biraz :) bize daha büyük bişey lazım olacak sanırım. kraft topaz gibi mesela..
ben satıyorum canım sunny baby çift yönlü rüzgarlığıda var kırmızı gri oğlum 10 aylık 10 ay kullandım hiçbiryerinde sorun yok
linktekinin aynısı bide rüzgarlığı var SB-325 Angel Çift Yönlü
merahaba bende çift yönlü her iki tarafada kullanılabilen yeşil gri renklerinde bir bebek arabası mevcut 2 bebeğimede kullandım hiçbir sıkıntısı yok 2 sene önce 200 e almıştım 125 liraya veririrm istersen düşünürsen yazarsın.(resim yüklemeyi bilmiyorum ama düşünürsen mail olarak atabilirim)
Bende bebeconfort loola up var tertemiz az kullanildi garantisi bile duruyor ilgilenirsen resim atabilirim rengide grili fümeli anne icinde bebek icinde cok konforlu yazin sicaktan kisin soguktan koruyor. Netten bir incele derim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende quinny buzz 4 tekerlekli var turkuaz rengi cok havali ve guvenli istersen maxi cosi ana kucagi da var pusetle uyumlu her ikisi de cift yonlu oliuyor yagmurluk ve ikinci bir kumasi daha var. İlgilenirsen resim gonderebilirim