Bebek İkinci El İstanbul'da çift yönlü bebek arabası arıyorum!!

ipati

ömerfarukbebeğim
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2009
1.128
3
158
43
İstanbul
istanbulda oturuyorum oğluşuma çift yönlü ve tercihen büyük geniş mümkünsede pembe olmayan :) bir bebek arabası arıyorum. satılık arabası olan varmı?

arkadaşlar bu arada özelden yazmayın henüz özel mesaj hakkım yok maalesef cevap veremiyorum

aldım evet ama travel sistem birçok modeli var kraft ın, hangisi var sizde? birde fiyat ne istiyorsunuz?

canım baktım evet güzelmiş gerçekten ama benim düşündüğümden fazla fiyat olarak, hem benim oğlan iri biraz :) bize daha büyük bişey lazım olacak sanırım. kraft topaz gibi mesela..

merahaba bende çift yönlü her iki tarafada kullanılabilen yeşil gri renklerinde bir bebek arabası mevcut 2 bebeğimede kullandım hiçbir sıkıntısı yok 2 sene önce 200 e almıştım 125 liraya veririrm istersen düşünürsen yazarsın.(resim yüklemeyi bilmiyorum ama düşünürsen mail olarak atabilirim)

bebek arabası aldım arkadaşlar.. ilginiz için teşekkür ederim..

istanbulda oturuyorum oğluşuma çift yönlü ve tercihen büyük geniş mümkünsede pembe olmayan :) bir bebek arabası arıyorum. satılık arabası olan varmı?

Bende bebeconfort loola up var tertemiz az kullanildi garantisi bile duruyor ilgilenirsen resim atabilirim rengide grili fümeli anne icinde bebek icinde cok konforlu yazin sicaktan kisin soguktan koruyor. Netten bir incele derim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

[RI[/RIGHT]

Bende quinny buzz 4 tekerlekli var turkuaz rengi cok havali ve guvenli istersen maxi cosi ana kucagi da var pusetle uyumlu her ikisi de cift yonlu oliuyor yagmurluk ve ikinci bir kumasi daha var. İlgilenirsen resim gonderebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…