Reklam oluyormu bilmiyorum ama Reiki uzmani var Mehmet Aslan .master egitim aldim kendisinden, nette arastirirsaniz cikar zaten, Reiki enerji aktarimi uzaktanda mumkun. Tabi ki inanip inanmamak insanin kendi elinde..
Tabi ki gidersem yazarımHic duymadim malesef..Bulur da deneyimlerseniz bilgi verirseniz cok sevinirim.Benimde ihtiyacim var
Merhaba, siz bu enerjiyi kullanarak kendinizde veya çevrenizde bir şifalandırma gerçekleştirdiniz mi veya hayatınıza bir etkisi oldu mu? İyi bir uzman mıdır seans yapar mı? Şimdiden teşekkürlerReklam oluyormu bilmiyorum ama Reiki uzmani var Mehmet Aslan .master egitim aldim kendisinden, nette arastirirsaniz cikar zaten, Reiki enerji aktarimi uzaktanda mumkun. Tabi ki inanip inanmamak insanin kendi elinde..
Bio enerjisi olanlar zaten bence bi eliyle enerjisini hissettirmeli annemde de var ama belge almak oldukça güç olduğu için ilerletemedi kendi çapında ara ara baş ağrılarım olduğunda uyguluyor.Zaten gerçekten birinde varsa elinizin üzerinde dokunmadan elini gezdirmesi bile yeterli o enerji sıcaklık veriyor zaten.Onder Ozcani bir ara bende takip ettim fakat kendisine ve tayfalarina guvenmiyorum. Paraniz bolsa harciyacak yeriniz yoksa gidin derim. Ama Onder di Ahmet di bunlar dolandirici. Vergi veriyor olmalari sahtekar olmadiklari anlamina gelmez!
Bio enerjinin herkes de oldugunu bunun ozel bir guc olmadigini biliyormuydunuz? Iki elinizi birbirine cok yavasca yaklastirin ve geri cekin ama cok yavas yapin ki enerjiyi hissedebilesiniz. Ve agriyan yerinize dokunun :)Bio enerjisi olanlar zaten bence bi eliyle enerjisini hissettirmeli annemde de var ama belge almak oldukça güç olduğu için ilerletemedi kendi çapında ara ara baş ağrılarım olduğunda uyguluyor.Zaten gerçekten birinde varsa elinizin üzerinde dokunmadan elini gezdirmesi bile yeterli o enerji sıcaklık veriyor zaten.
Aslında evet özel güç değil tabi ama bazı insanlar artık daha yetenekli olduklarından mı eğitimini aldıklarından mı bilinmez, şifa verebiliyorlar hastalıkları. Öyle iddia ediyorlar diyelim veya:)Bio enerjinin herkes de oldugunu bunun ozel bir guc olmadigini biliyormuydunuz? Iki elinizi birbirine cok yavasca yaklastirin ve geri cekin ama cok yavas yapin ki enerjiyi hissedebilesiniz. Ve agriyan yerinize dokunun :)
memnun kaldığınız kişi kimdir acaba? hala arıyorum ben çünküDeneyip sonuc aldiginiz kisi varsa ona gidin herkesin enerjisi uymuyor arti daha kotu bile olunabiliyor mesela ben 1 yildir birine gidiyorum fayda gordugum cok oldu ama ona ulasamayip baska birinden uzaktan seans aldim su an hala ayarlarim normale donmemis gibi
Tabi biliyorum ama her insan kullanamıyor yani en azından ben başkasının üzerinde böyle bir etkisi yok.Annem kullanmayı az çok biliyor ve enerjisi daha fazla bunu görebiliyorum.Bio enerjinin herkes de oldugunu bunun ozel bir guc olmadigini biliyormuydunuz? Iki elinizi birbirine cok yavasca yaklastirin ve geri cekin ama cok yavas yapin ki enerjiyi hissedebilesiniz. Ve agriyan yerinize dokunun :)