• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Bayan, Normal Doğum Taraftarı, İlgili bir Doktor Bilen Varmı???

Beyaz_Lilyum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
148
0
26
İstanbul
Hanımlar lütfen tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim çünkü acilen iyi bir doktordan randevu almak istiyorum ama okuduklarıma inanamadım...
Çok sayıda doktorundan memnun olmayan hatta son anda zoraki sezeryanla doğum yaptırılan, şikayetçi olan bayan var...
benim zaten psikolojim hassas birde ilgisiz yada beni sezeryana zorlayan bir doktor olursa çok üzülürüm ve daha fazlası :(((
Rica ediyorum normal doğum yapan yada yapacak olan hanımlar bildikleri iyi bir doktor varsa yada kendi doktorlarını tavsiye edebilirlermi?

Özel hastane olması ve hastanede yeni doğan bebek ünitesi olması tercihimdir...
Türkiye Hastanesinde tavsiye ettiğiniz bir doktor varmı..?

tatlım türkiye hastanesini bilmiyorum ama ben doğum doktrumdan son derece memnunum çok çok iyi bir doktor özel muayenehane ayşe büyüköğüt doğumuda ethica acıbadem memorial hizmet hastanelerinden birinde yaptırıyor, ben ethicada yaptım ve ço çok memnun kaldım istersen iletişim bilgilerini verebilirim. çok rahat ve normal doğum yanlısı bir doktor sen nasıl istersen o şekilde yapıyor.

bende çok doktor araştırdım.4 doktor değiştirdikten sonraa yenibosna nisa hast. dr derya hnm var onu tavsiye ettiler ona gittim şuan eşimde bende doktorumuzdan gayet memnunuz.o hastanede tavsiye edilen başka iyi doktorlarda var ve eğer bir sorun yoksa kesinlikle normal doğum yanlısı doktorlar.umarım aradığın doktoru bulursun çünkü gerçekten seni iyi anlayan ve ilgilenen bir doktorunun olması çok önemli ...

Hanımlar lütfen tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim çünkü acilen iyi bir doktordan randevu almak istiyorum ama okuduklarıma inanamadım...
Çok sayıda doktorundan memnun olmayan hatta son anda zoraki sezeryanla doğum yaptırılan, şikayetçi olan bayan var...
benim zaten psikolojim hassas birde ilgisiz yada beni sezeryana zorlayan bir doktor olursa çok üzülürüm ve daha fazlası :(((
Rica ediyorum normal doğum yapan yada yapacak olan hanımlar bildikleri iyi bir doktor varsa yada kendi doktorlarını tavsiye edebilirlermi?

Özel hastane olması ve hastanede yeni doğan bebek ünitesi olması tercihimdir...
Türkiye Hastanesinde tavsiye ettiğiniz bir doktor varmı..?

Cem bey var acıbadem maslakta canım ordan bakabılırsın. kendısı benım tanıstıgım en anlayıslı doktor

tatlım türkiye hastanesini bilmiyorum ama ben doğum doktrumdan son derece memnunum çok çok iyi bir doktor özel muayenehane ayşe büyüköğüt doğumuda ethica acıbadem memorial hizmet hastanelerinden birinde yaptırıyor, ben ethicada yaptım ve ço çok memnun kaldım istersen iletişim bilgilerini verebilirim. çok rahat ve normal doğum yanlısı bir doktor sen nasıl istersen o şekilde yapıyor.

fiyatları nasıl acaba? bide özel sigortaya bakıyor mu bilgi verirsen çok sevinir.

Yeni doğum yapmış biri olarak toplam 4 doktor değiştirdim.Cünkü normal dogum istiyordum 3.olarak gittiğim doktor normal doğum yanlısıydı fakat kızım 41. Haftaya kadar gelmeyince doktorum beni sezeryana almak istedi ben ise normal doğurmak istiyordum en azından suni sancı ile denemel istiyordum bana bu şansı vermedi. Bende son olarak evimin yanında olan Emsey Hospital (Kurtköy'de yeni açılan ve süper bir hastane çok büyük) Gülcan Akdemir'e gittim doktorum suni sancıya cevap verebileceğimi söyledi. Nöbetçi olduğu gün hastaneye yattım ki 24 saat benimle ilgilenebilsin diye.Sabah 8 de yattım ve gece 00:28 de normal doğum yaptım. Gülcan hn saolsun sonuna kadar normal doğum yapmam için uğraştı sizi sezeryana zorlayan doktorları acilen değiştirin eğer bebeğinizin sağlığı ve sizin sağlığınız iyiyse normal doğum yapın derim. Ben cok memnunum doğumdan hemen sonra ayaga kalktım kızımı emzirdim:) Normal doğum isteyen herkese Allah bu duyguyu yaşatsın inş.

Son derece iyi bi hekim ikinci bebeğimde doğumumu gerçekleştirdi.normal doğum yaptım gerçekten önerebileceğim bi doktor hastasıyla ilgilenen her zaman sıkıntılı anlarda yanında olabilecek bi doktor tavsiye ederim canım numarası 0212-620-98-38 randevu alıp bi görüşebilirsin .

Son derece iyi bi hekim ikinci bebeğimde doğumumu gerçekleştirdi.normal doğum yaptım gerçekten önerebileceğim bi doktor hastasıyla ilgilenen her zaman sıkıntılı anlarda yanında olabilecek bi doktor tavsiye ederim canım numarası 0212-620-98-38 randevu alıp bi görüşebilirsin .
Merhabalar bende enne olmak isteyen biriyim yakinda hazirliklara baslicam. Oncelikle bir kafin dogum dojtoruna gorunmek istiyorum. Esenyurtta yeni bir hastane acildi. Kadin dogum doktoru da sureyya merden. Bana biraz ondan bahsedermisiniz. Olumsuz yonleri varmi. Normal doguma onem veriyormu. Simdiden cok tesekkurler

Back