istanbulda bayan doktor arıyorum..tavsiyenize ihtiyacım var..

joyful

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
7
0
41
merhaba hanımlar... herhalde bu sitede göğüs büyütme ile ilgili çoğu sayfayı okumuşumdur.. tavsiyeler.. doktorlar.. şikayetler.. ama daha önce hiç yazmamıştım.. bu konuyu araştırmaya yeni başladım.. doğal yollarla göğüs büyüteyim istiyodum ama olucakmı olmıycakmı belli olmayan bi süreç.. çok okudukça kafam iyice karıştı..silikondan da korkuyorum.. ama başka çare yok galiba.. bu şekilde yaşlanmakta istemiyorum ama.. istanbulda tanıdığınız güvenilir bayan bir doktor varmı?

merhaba ben yaklaşık 6 ay önce istanbulda eser aydoğduya ameliyatımı oldum ve gayet memnunum.. kesinlikle tavsiye derim çok ilgili bir doktor yardımcıları anlaşmalı olduğu hastane falan çok çok ilgililer..

isim olarak melike erdim'i biliyorum. ama yorum yapamam. araştır, istersen görüş. zaten herkes muayene oluyordoktora , konuşuyor, fikir alıyor, aklına yatınca da seçmiş oluyor doktorunu.

Merhaba arkadaşım ben de senin gibi araştırma yapıyorum. Yaklaşık 6aydır iyi bir bayan doktor bulmaya çalıştım. Forumda bazı kadın doktor tavsiyeleri var ancak ya pahalı ya da görüşüpte iyi elektrik alamadığım doktorlardı. Ancak geçen gün bir tanıdığın tavsiyesi üzerine Dr. Burçak Erdinç ile görüştüm. Çok samimi ve tatlı bir doktor iyi de fiyat verdi. Bir görüşmeni tavsiye ederim. Üstelik muayene ücreti almıyor. Zaten ücretli muayene yapanlara gitme çünkü olaya ticari bakanlar para istiyor yaptığım araştırmalarda bunu gördüm. Ben de para toplayınca kesin burçak Hanım'a yaptıracağım. Bu arada yaptığı operasyon örneklerini de gösterdi çok bAşarılıydı

Henüz ameliyat olmadım ama aylin karanlıkla görüştüm, iyi biri...
Muayene ücreti de almıyor..

Dilek Avşar la mutlaka görüşmeni tavsiye ediyorum canım.kendisiyle iki hafta önce tanıştım kesinlikle çok cana yakın ve çok ilgili bir doktor,muayene ücretsiz..ben Yakup Avşara burun ameliyatı olacağım,göğüslerim için de görüştüm ama su an için ameliyat olup olmama durmumu maddiyat belirleyecek.çünkü zaten burun ameliyatı baya maliyetli ikisi bir arada olunca zorlar...dediğim gibi illaki bayan bir doktor arıyorsan Dilek Hanımla görüşmeni tavsiye ederim...en azından aklında olsun araştır yaptıgı ameliyatlara bak hastaları ile görüş.umarım bir an önce bulursun haberlerini bekliyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…