• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası İstanbul'da Bakıcı Arayanlar Buraya

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

sevgiselinim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
istanbul kadıköyde memnun kaldığım danışmanlık 2 senedir kendileriyle çalışıyorum herhangi bir problem yaşamadım elemanları gerçekten titiz gelişi güzel kişi göndermiyorlar yada tek ikametsiz bakıcı kayıt yapmıyorlar güvenilir biryer mülakatlarımı kendi yerlerinde yaptım saygılı aile bireyleri her biri ücretleride gayet makul rakamlarda ihtiyacı olan var ise yardımcı olabilirim

istanbul kadıköyde memnun kaldığım danışmanlık 2 senedir kendileriyle çalışıyorum herhangi bir problem yaşamadım elemanları gerçekten titiz gelişi güzel kişi göndermiyorlar yada tek ikametsiz bakıcı kayıt yapmıyorlar güvenilir biryer mülakatlarımı kendi yerlerinde yaptım saygılı aile bireyleri her biri ücretleride gayet makul rakamlarda ihtiyacı olan var ise yardımcı olabilirim
Canım istanbulda yarım gün bakıcı ücretleri ne kadar acaba?

Mrb ben Beylikdüzü Yakuplu da ikamet ediyorum, 9 yaşında bir oğlum var, kendi evimde tam gün çocuk bakmak istiyorum ilgenen olursa...

Merhaba, hangi firma bu acaba?

Merhaba bahsettiğiniz hangi firma? Ben de Sultanbeylide bebeğime bakıcı arıyorum

Back
X