İstanbul'da ayrıntılı ultrason ??? aynı zamanda uygun fiyata

randevun varsa nasıl yapmazlar canım ya şaşırdım doğrusu. ben de zeynep kamilden aldım ayrıntılı ultrason için ayrılan bir bölüm vardı mhrsde ordan aldım. arayıp sordum teyit ettirdim inşallah seninki gibi bir sonuçla karşılaşmam gittiğimde.

amin. inş sizde sıkıntı çıkmaz. ben kartal eğitim araştırmaya gitmiştim. orda yaptıramayınca zeynep kamili aradım yapılıyor dedi. hatta kartaldaki gibi bi durum olmasın zaten zaman da kısıtlı diye birsürü soru sordum kırk kere karşıdaki kadın cevapladı sağolsun yapılıyor dedi ama ben cesaret edemedim yine de çünkü bi de oraya randevu alcam ya yapmazlar da günüm geçerse falan diye düşündüm. inş size sıkıntı olmaz.

ayrıntılı ultrasonu henüz yaptırmayan ve merak eden arkadaşlar. dün zeynep kamilde sorunsuz bir şekilde ve tamamen ücretsiz yaptırdım.20 dk falan sürdü bebeğim sırtını döndüğü için kalbine tam olarak bakamadı ama yüzde 70 iyi dedi. bir tane rapor ve 4- 5 tane ultrason resmi verdiler doktoruma gösterebilmem için. onun dışında çok fazla bilgi vermiyorlar ya da benim gittiğim dr çok konuşkan değildi bilmiyorum. yani her zaman gittiğiniz doktor gibi açıklayıcı olmuyor. ayrıca bazı hastanelerde ayrıntılı ultrasonda bebeğin kime benzedeiği bile çok net görülürken ben dün hiçbişi göremedim çok farklı bişi değilmiş anlayacağınız.

Hayırlı olsun öncelikle Zeynep Kamil dendiğinde sinirden gözleri yerinden fırlayacakmış gibi olan yalnızca ben miyim merak ediyorum
2'li test için bir kaç tanıdık doğrultusunda gittiğimde bebeğimin uygun pozisyonda olmadığını istersem akşama kadar bekleyip çağrıldığımda, istersem de ertesi gün tekrar gelip bir dünya sıra bekleyip sıram geldiğinde bakacağını söyleyen bir doktor vardı ultrason cihazını karnıma dokundurmasıyla bunları söylemesi bir olmuştu. Bende daha öncesinden bilmediğim için böyle birşey heralde diye düşündüm fakat aynı gün kendi Özel Hastaneme gidip testi yaptırdığımda anladım ki devlet ve özel arasında hakikaten saçmada olsa dağlar kadar fark varmış. Artık Zeynep Kamilin ismini duymaya tahammülüm yok. Kendi doktorumun yaptığı şeyi de anlatayım tekrar ultrason için uzandım doktorum bebek uygun pozisyonda değil biraz rahatsız edelim bakalım deyip karnıma elindeki cihazla iki tık tık yaptı bebeğim hemen uygun pozisyonları almaya başladı ve 5dk da ölçümlerini yaptı. Yani diğer doktorun yapması gereken tek şey iki tık tık'mış. Hayır yapıverde insanlar saatlerce beklemesin herşey onların keyfi izin verirse oluyor yoksa yok. Demek ki onun için de para vermek gerekiyormuş. Devlet hakikaten insanları süründürür gibi yapıyor sonuçta hamileyiz ama hiç bir ayrıcalık göremedim ben öncelikte yok. Rabb'im durumu olmayıp özele gidemeyen herkese yardım etsin bence çok uygun özel hastanelerde var herkes araştırmalı Allah yardımcımız olsun

özelle devlet arasındaki fark konusunda sana katılıyorum canım. devlet hastanesindeki doktorlar da biraz daha özenli çalışmalı bence buna da bir düzenleme getirilmeli. ben de dün iki kere girdim pozisyon alamadığı için şekerli bişiler yiyip tekrar gel dedi. yedim gittim dediğin gibi daha yatar yatmaz yine aynı pozisyonda dedi 2 hafta sonra yine gel dedi hiç uğraşmadı. ben zaten istanbulda değilim ve çalışıyorum rapor almam gerekiyor o yüzden tekrar gidemicem malesef. lafın kısası ben de pek memnun kalmadım açıkçası ama bunu bulduğumuza şükrettik artık

Aynı cümleleri ney bir şekilde hatırlıyorum hakikaten çok ilginç inşAllah daha çok geliştirirler ve özenli olmaya çalışırlar. Tabiki artık bulduğuna bile şükrediyor insan şuan arayan kişilere rabdevu bile vermiyorlar dolu deyip 1-1,5 ay sonrasına atıyorlar ee zamanın geçiyor insanlar ne yapacak bu kadar kalabalık çok fazla. Sizde özele mi gidiyorsunuz yaşadığınız yerde?

belki de aynı doktora denk geldik :) eşleri almıyorlar bir de ben ona taktım kafayı ilk defa bir hastanede böyle bir şeyle karşılaştım. daha kapıdan girerken güvenlik telaşlı bir şekilde hasta kim hangi bölüme geldiniz diye soruyor ya biz eşimle bakakaldık kadın doğuma gelmişiz hasta kim olabilir
özele gidiyorum evet. ilk öğrendiğimde devlete gittim odaya giren çıkan belli değil zaten ilk defa ultrasona giriyorum özelimi açmışım orda rahatsız oldum çok. ayrıca biz orda doktorun ağzından çıkacak güzel bir kelimeyi bekliyoruz heyecanla onun dediği ilk şey aldıracak mısınız büyütecek misiniz? böyle üslup mu olur yahu sırf bunları yaşamamak için özele gidiyorum kafam rahat. istediğimi rahatça sorabiliyorum cevabımı alıyorum özelime saygı var en azından.

Zeynep Kamilde evet hasta dışında kimseyi almıyorlar en kötüsüde doğuma girdiğinizi düşünün benim bi yakınım yaptı orada doğum içeriye alıyorlar onu. Dışında hiç bir yakınını vs almıyorlar içeri 3 saat 5 saat haber alamıyosun kismeden kimse de senden haber alamıyor bir sürü kadının olduğı odada ölüm sırası bekler gibi sıra bekliyorsun üzerinde sadece önlük yani çok saçma inanılmaz saçma bende sırf eşimle birlikte içeri girebilmek hatta doğuma bile eşimi sokabilmek için özele gidiyorum
Çok haklısınız ilk deneyim ne yapacağını bilmiyor insan bir sürü soru var aklında sorması gereken cevap için soruyorsun ama istediğini alamıyorsun bende özelden çok memnunum işkence çekmek isteyenler devlete gitmeli diye düşünüyorum benim eşimde biraz devletçi bende tam tersiyim özel için zor ikna etmiştim Zeynep Kamilde yaşadığım bu olaydan sonra oda ikna oldu.
Birde Fatih Sultan Mehmet hastanesi var ondan da nefret ediyorum İlk testlerimi orada yaptıracaktım kan alma sırasına girdim hamileler önceliklidir yazıyor fakat öyle birşey yok yarım saat sıra bekledim sonra sıram geldi kan vereceğim ki en sıkıntılı olduğum durumdur kan verme kansızım ve yalnızca sağ kolumdan kan alabiliyorlar kan alan kadına söyledim tamam dedi ben bakmadığım için önce sol kolumdan almaya kalktı alamadı bi daha denedi yine alamadı ama iğneyi kolumda bıraktı kan gelsin diye bekledi bi süre sonra benim görmem bozulmaya başladı bunu dile getirince çıkardı iğneyi genelde bayılıyorum böyle olunca sonra gitti elimin üzerinden almaya çalıştı kan gelmiyo yarım saat kan alması sürdü ben artık ne görüyorum ne duyuyorum en sonunda baktı gerçekten kanı yok sağ kolumdan aldı 3 tüp mahvetti beni tövbe ettim bir daha gitmem diye gitmiyorum da böyle insana işkence yapıyorlar sanki kadavra mıyız anlamadım ben

ayy canım neler gelmiş başına yaa insana hiç önem vermiyorlar neler duyuyorum yarabbim.
eşin doğumda yanına girmeyi kabul etti mi ya ben de çok istiyorum ama benimkine kabul ettiremiyorum kaldıramam diyor eğer seninki kabul ettiyse çok şanslısın

Kabul etti oda istiyor ama değişik duygulara girmiş durumda ben normal doğum istiyorum da o yüzden özellikle yanımda olsun istiyorum eşime doğumda fotoğrafı çekilmiş bebekleri gösteriyorum ay ben fotoğrafa bakamıyorum kii yaa canlısına nasıl bakıcam diyo kanlı falan oluyor ya ondan biraz tuhaf geliyor ona ama yanımda olacak inşAllah. Ben sezaryana çok karşı olan bi insanım o yüzden ne olursa olsun normal doğum istiyorum inşAllah Rabb'im herkese en kolayından normal doğumlar nasip eder o anı ben yaşarken oda yanımda olsun istiyorum çok şimdiden motive ediyorum onu alışacak 5 ay falan var olur olur ümidim var

ayynı yaaa bütün erkekler mi aynı olur daha resmine bakamıyor benimki de. allah gönlüne göre versin canım inşallah hepimiz rahat ve sağlıklı bir doğum yaşarız

Merhaba ,
23 haftalik hamileyim ayrintili ultrason icin bir kac yerden fiyat almistim cok farkli fiyat verdiler dun İstanbul TEM HOSPİTALE gittim sadece 45 Tl muayene fiyati verdim ve dr. cok ilgilendi 35 - 40 dk surdu. Kesinlikle tavsiye ederim.

Bu aarada. Diger fiyat aldigim hastane ucretleri de;
Bagcilar medipol :500 tl
Nisa hastanesi: 240
Gungoren hastanesi:175 tl
İstanbul hospital: 300 tl

İstanbul Laboratuvarı ve Görüntüleme Merkezi var Kadıköy ve Mecidiyeköy Şubelerinde Fiytları Uygun Bir Sorun İsterseniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu açan arkadaş muhtemelen doğum yapmıştır bile :) umarım başkalarına faydası dokunur tavsiyeler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…