Zeynep Kamilde evet hasta dışında kimseyi almıyorlar en kötüsüde doğuma girdiğinizi düşünün benim bi yakınım yaptı orada doğum içeriye alıyorlar onu. Dışında hiç bir yakınını vs almıyorlar içeri 3 saat 5 saat haber alamıyosun kismeden kimse de senden haber alamıyor bir sürü kadının olduğı odada ölüm sırası bekler gibi sıra bekliyorsun üzerinde sadece önlük yani çok saçma inanılmaz saçma bende sırf eşimle birlikte içeri girebilmek hatta doğuma bile eşimi sokabilmek için özele gidiyorum
Çok haklısınız ilk deneyim ne yapacağını bilmiyor insan bir sürü soru var aklında sorması gereken cevap için soruyorsun ama istediğini alamıyorsun bende özelden çok memnunum işkence çekmek isteyenler devlete gitmeli diye düşünüyorum benim eşimde biraz devletçi bende tam tersiyim özel için zor ikna etmiştim Zeynep Kamilde yaşadığım bu olaydan sonra oda ikna oldu.
Birde Fatih Sultan Mehmet hastanesi var ondan da nefret ediyorum
İlk testlerimi orada yaptıracaktım kan alma sırasına girdim hamileler önceliklidir yazıyor fakat öyle birşey yok yarım saat sıra bekledim sonra sıram geldi kan vereceğim ki en sıkıntılı olduğum durumdur kan verme kansızım ve yalnızca sağ kolumdan kan alabiliyorlar kan alan kadına söyledim tamam dedi ben bakmadığım için önce sol kolumdan almaya kalktı alamadı bi daha denedi yine alamadı ama iğneyi kolumda bıraktı kan gelsin diye bekledi bi süre sonra benim görmem bozulmaya başladı bunu dile getirince çıkardı iğneyi genelde bayılıyorum böyle olunca sonra gitti elimin üzerinden almaya çalıştı kan gelmiyo yarım saat kan alması sürdü ben artık ne görüyorum ne duyuyorum en sonunda baktı gerçekten kanı yok sağ kolumdan aldı 3 tüp mahvetti beni tövbe ettim bir daha gitmem diye gitmiyorum da böyle insana işkence yapıyorlar sanki kadavra mıyız anlamadım ben