İstanbulda 55 Köpek uyutuldu NEDEN?

Hayvan Besleyenlerin Çoğunun en büyük hatası o minicik hallerine aldırıp sahiplenmeleridirkaydirigubbakcemile
Almayın bırakın en azından sizden daha iyi bilen bilgili birisi sahiplensinakannehirakannehir

allah bunu yapanlarin belasini versin ..aynisini onlarda yasasin ....diycek bisey bulamiorum ...ben almanyada yasiyorum ...neden bizim ülkemizde hayvan sevgisi yok ...neden müslüman dediklerimiz böyle canilik yapiyorlar...neden.......??????ben almanyada almanlarin hicbirinde köpegimle ilgili bir sorun yasamadim ama bizim türk vatandasimiz bir hanim köpegim patilerini dizlerine koydu diye beni bir cocuk gibi azarladi pis hayvanlarda ne buluyomusum ....islak bezle etegini sildi iki saat ....an-la-ya-mi-yo-rum ......

bu olay sessiz kalamazdı kalmadıda zaten bugun haberlerde izledım hayvan severlerın yürüyüşünü o köpecıklerı öldürenlere katıl diye bağrıyorlardı üzerlerınde kan ile yazılmış k harflerı vardı nassıl kıydınız be vicdansızlar o yavrulara hıc mı yuregınız yanmadı inşallah o köpeklerı uyutanların hepsını bı kuduz ısrırda karantına altında kudurur kendılerını ısıra ısıra ölürler inşallah cıksın onlardan bu acı inşallah kansız şerefsizler allahım duvalarımı kabul et inşallah bı kuduz köpek cıkarda o barınakta bütün çalışanlarını ısırır tv dede nasıl kudurup ölduklerını izlerım işte o gun benım bayramım olur şu hayvanlar insanlara zarar verınce bn çok mutlu oluyorum ya hep insanlar mı zarar verecek dımı zemuszemus

bence hastal barınagındakı tüm çalışanlar ceza alsın gerek para cezası gerek hapis cezası ahh bu devletın başında ben olsam idam cezası ama bizim ülkemızde hayvana değer yok bı almanyada bı amerıkada boylemı bu hayvanlar ne kadar değerli neyse konuşmıyıcam daha

X