İstanbulda 140-160 bin arası nerede güzel ev alınabilir?

ruholmez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
480
2
merhaba arkadaşlar!
nasılsınız?

size bir şey danışmak istiyorum.
üç kişilik bir aileyiz.Eşimin tayin isteme avantajı var.
40 yakın yer değiştirmek iyimidir?ilçe olarak.Burada 10 yıl oldu.bir kaç iyi komşum var.
kızımın okulundan pek arkadaşım yok.

ne çok dindar ne çok modern bir aileyiz.şehrin merkezine uzak sitelerden almak mantıklı mı?üsküdar ve fatihte yaşadım.
ama kadıköy ve beşiktaşı çok severim.
kardeşlerim avrupa yakasında çok samimi değiliz ama iyiyiz yine.kafam öyle karışık ki...kızımın eğitimi açısından merkezemi yakın olmalıyım.
eşim öğretmen ben çalışmıyorum.

k.köy ve beşiktaştan o fiyata ev bulamazsınız..
belki fatih ve civarı olabilir..

k.köy ve beşiktaştan o fiyata ev bulamazsınız..
belki fatih ve civarı olabilir..

biliyorum yok.Fatih ve civarındada yeni yapılarda bu fiyat yoktur.ben bildiğiniz başka yer varsa demek istemiştim.
güzel yaşanılır kültür seviyesi kısmende olsa yüksek.imkanları güzel.ulaşım,konum,alışveriş,eğitim gibi.özellikle anadolu yakasını merak ediyorum aslında

beylikduzu,basaksehir de falan guzel ev var o paraya ama tabi sehir disinda gibi uzak oralar

üsküdarda yaşıyorum.bu fiyatlar burda mevcut.sıkıldım biraz yaşadım muhitten.Ama bu yaştan sonra başka yerde arkadaşlarım olur mu?ondan korkuyorum.kuzguncuğu bilen varmı?çok mu sakin.küçük eski ama bu fiyata ev var.şile olur mu.20 yıldır neredeyse istanbul merkez sayılacak yerde oturmuş biri için.delirecem.

beylikdüzü taraflarında bakabilirsiniz
hem çok fazla yeni konut var yapılmış yapılmakta olan

beylikduzu,basaksehir de falan guzel ev var o paraya ama tabi sehir disinda gibi uzak oralar

oraları en son çare gezicem.bir yer var ora satılırsa zaten alabileceğiz.para gelsin iyice gezip dolaşıcam.orayı 7 yıl önce görmüştüm güzel siteler var.bir akrabam orda.sıkılabilirsin diyor.okul imkanları kötü.uzakmış okul.sebze meyva pahalıymı.en kötüsü istanbul dışı,deprem bölgesi.bilmiyom cnm.

bir delilik yapıp balıkkesir demi olsun diyom.eşim çekimser.müstakil çok sevimli evler var.burdan başlık açtım orda yaşıyanlar sıkılabileceğimi söyledi.bu bir iki yıl içinde bi şey olcak.

anadolu yakası avrupa yakasına göre daha sakin geliyor bana,çocukluğum kadiköyde geçti...baya bi araştırmak lazım,bulanabilir diye düşünüyorum,allah gönlünüze göre versin..

Anadolu yakasında yaşayan biri olarak Avrupa yakasını çok bilmem (yaşam olarak) Ümraniye ki bir kısmı Ataşehir'e bağlandı. 160.000 2+1 sıfır bile alabilirsiniz yada 3+1 olarak 5-8 yıllık bina olabilir.

Yerleşim Ümraniye ve ötesine kaydığı için bulunabilir.

Yada Maltepe, Küçükyalı civarında 160-175 bin arası 20-25 yıllık daireler mevcut.

Son düzenleme:
Anadolu yakasında kurtkoyde çok güzel evler var.site seklinde havuzu kreşi tam donanımlı daire bulabilirsin.sahibinden com bakabilirsin.

tuzlada bu fiyata 3+1 var sitede.zaten orası kuvvetli ihtimalimiz arsında.uzak geliyo bana ama neden olmasın.girişlerde oturmaktan bıktım bir yandan.
pendiğin bazı yerleriçok varoş geldi bana ama kurtarılmış yerler vardır.

anadolu yakası avrupa yakasına göre daha sakin geliyor bana,çocukluğum kadiköyde geçti...baya bi araştırmak lazım,bulanabilir diye düşünüyorum,allah gönlünüze göre versin..

:d özellikle sevdiğim yerleri iyi gezmeliyim.kadıköyde şöyle biş ey var.binalar eski deprem gerçeği var.

maltepede güzel yer.bakmak lazım.küçük yalıyı tam gezmedim.ama ulaşımıda iyi sanırım.ama gülsuyu için pkk kalıyor denir.bazen tel.görüyorum.ev alma komşu al demişler.çevrediki insan profilide önemli.kızım küçük orda büyüyecek.olmadı kendi içine dönük siteler var olabilir.ben üsküdarın bişr mahallesindeyim.sonradan görme kendini biraz modernleşmiş muhafazkar karışımı sanan tipler.eğitimleri çok yüksek değil ve üç kuruş paralarıyla kendilerini farklı adlediyorlar.artı yönleride var.güvenli ve rahat olursunuz.

fatih mesela merkez dindar çoktur ama kadınlar daha kültürlü doğal hayatın içinde gelmiştir bana.her yerin bir ruhu var.ne kadar kozmopolittte olsa.değişimler olsada.çok derin düşününce iş zor.birde para sınırlıysa.

Gülsuyu E-5 üstü , benim dediğim yerler minibüs yoluna yakın kesim. Küçükyalı ve Maltepe aynı ayarda semtlerdir. Maltepe'nin çarşısı Kadıköy gibidir canlı, işlek.

Şimdiii gelelim Üsküdar'a :) Üsküdar doğumlu biri olarak laf söyletmem desemde, gerçekten çok üzücü bir şekilde bozuldu canım semtim. 20 küsür sene oldu oradan ayrılalı hala düşününce çok özlerim.

anladım sizi oralara bakım ben,kısmet.

eskiden üsküdarda eski istanbullular varmış.müstakil evlerde sanırım.bende seviyorum ama yinede sıkıldım.fatih merkezde yaşarken sıkılmamıştım.
belkide bulunduğum yer böyledir.bulgurlu.çokkk sıkıldımmmmmmm.

Beylikdüzü için mi dedin canım bunu ? Bu söylediklerin belki 10 sene önceydi :) Şimdi Beylikdüzü harika bir yer ama metrobüs cekildiği için fiyatlar biraz yükselmiş yine de bu fiyata cok güzel sitede bir ev bulabilirsin. Üstelik metrobüs ile beraber çokta uzaklığı kalmadı merkeze.

Ayrıca hiçte sıkıcı bir yer değil, pek çok avm ye yakın, yürüyüş için kızlar şortlarla çıkar yada bisiklet sürer dönüp bir kişi bile bakmaz, çoğu site yeşillik içerisinde, 10 km de bir spor yapmak için parklar, sabahın 6 sında her gün itinasız sokakları temizleyen belediye, her yer temiz, güzel bir yer ben seviyorum burayı. Ama maalesef metrobüs ile beraber buralarda da yerleşim çoğaldı ve çoğalacak gibi.

Eh evet meyve sebze birazcık pahalı, pazar yok sosyete pazarı harici, e bir sürü de okul var, hiçte uzak falan degil.
Deprem bölgesi mi ? Çoook eskiden, sanırım bir 10 15 sene önce öyle bir söylem vardı ama artık burada yapılan çoğu binalar deprem sonrası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…