k.köy ve beşiktaştan o fiyata ev bulamazsınız..
belki fatih ve civarı olabilir..
beylikduzu,basaksehir de falan guzel ev var o paraya ama tabi sehir disinda gibi uzak oralar
merhaba arkadaşlar!
nasılsınız?
size bir şey danışmak istiyorum.
üç kişilik bir aileyiz.Eşimin tayin isteme avantajı var.
40 yakın yer değiştirmek iyimidir?ilçe olarak.Burada 10 yıl oldu.bir kaç iyi komşum var.
kızımın okulundan pek arkadaşım yok.
ne çok dindar ne çok modern bir aileyiz.şehrin merkezine uzak sitelerden almak mantıklı mı?üsküdar ve fatihte yaşadım.
ama kadıköy ve beşiktaşı çok severim.
kardeşlerim avrupa yakasında çok samimi değiliz ama iyiyiz yine.kafam öyle karışık ki...kızımın eğitimi açısından merkezemi yakın olmalıyım.
eşim öğretmen ben çalışmıyorum.
anadolu yakası avrupa yakasına göre daha sakin geliyor bana,çocukluğum kadiköyde geçti...baya bi araştırmak lazım,bulanabilir diye düşünüyorum,allah gönlünüze göre versin..
Anadolu yakasında yaşayan biri olarak Avrupa yakasını çok bilmem (yaşam olarak) Ümraniye ki bir kısmı Ataşehir'e bağlandı. 160.000 2+1 sıfır bile alabilirsiniz yada 3+1 olarak 5-8 yıllık bina olabilir.
Yerleşim Ümraniye ve ötesine kaydığı için bulunabilir.
Yada Maltepe, Küçükyalı civarında 160-175 bin arası 20-25 yıllık daireler mevcut.
Gülsuyu E-5 üstü , benim dediğim yerler minibüs yoluna yakın kesim. Küçükyalı ve Maltepe aynı ayarda semtlerdir. Maltepe'nin çarşısı Kadıköy gibidir canlı, işlek.
Şimdiii gelelim Üsküdar'a :) Üsküdar doğumlu biri olarak laf söyletmem desemde, gerçekten çok üzücü bir şekilde bozuldu canım semtim. 20 küsür sene oldu oradan ayrılalı hala düşününce çok özlerim.
tek derdiniz bu olsun!
oraları en son çare gezicem.bir yer var ora satılırsa zaten alabileceğiz.para gelsin iyice gezip dolaşıcam.orayı 7 yıl önce görmüştüm güzel siteler var.bir akrabam orda.sıkılabilirsin diyor.okul imkanları kötü.uzakmış okul.sebze meyva pahalıymı.en kötüsü istanbul dışı,deprem bölgesi.bilmiyom cnm.