MerhabaMerhabalar, daha önce 2 konu actim fakat hic yanit alamadim. Lutfen bu kez yardimci olabilir misiniz? Istanbulda 12-15 bin tl arasi meme kucultme ameliyati yapan kaliteli bir dr ariyorum. Bu kadar birikim yapabildim. Cok sıkınti cektim bir an once ameliyat olup kurtulmak istiyorum yüklerimden. Eger bilgisi olan tecrubesi olan var ise vaktini ayirip tavsiye verebilirse cok memnun olurum. Gercekten cok yogun calisiyorum elimden geldigince arastiriyorum fakat forumda aradigim cevabi bulamadim. Cevaplarinizi bekliyorum.Insallah yardimci olabilirsiniz.
Meme büyütme yaparmi kendileri?Ümraniye devlet hastanesinde Macide yakut var. Birçok arkadaşım kendisine meme küçültme ameliyatı oldu ve çok memnun. Tavsiye ederim, gidin görüşün, fikir alınİçinize sinerse tercih edebilirsiniz.
Simdiden tesekkur ederim bekliyorumMerhaba
Bende 10 Ekim tarihinde Koray Pacacidan randevu aldım.. fiyat bilgisini öğrendiğimde dediğin miktarlardaysa sana yazarım
Simdiden tesekkur ederim bekliyorum
Meme büyütme, küçültmeden daha pahalı bildiğim kadarıyla o fiyata bulman lazım aslında çünkü silikon ameliyatları yaklaşık o fiyatta en azından Kocaeli açısındamMerhabalar, daha önce 2 konu actim fakat hic yanit alamadim. Lutfen bu kez yardimci olabilir misiniz? Istanbulda 12-15 bin tl arasi meme kucultme ameliyati yapan kaliteli bir dr ariyorum. Bu kadar birikim yapabildim. Cok sıkınti cektim bir an once ameliyat olup kurtulmak istiyorum yüklerimden. Eger bilgisi olan tecrubesi olan var ise vaktini ayirip tavsiye verebilirse cok memnun olurum. Gercekten cok yogun calisiyorum elimden geldigince arastiriyorum fakat forumda aradigim cevabi bulamadim. Cevaplarinizi bekliyorum.Insallah yardimci olabilirsiniz.
Merhaba benim Dr Burhan özalp çok iyi bir Dr tavsiye ederimMerhabalar, daha önce 2 konu actim fakat hic yanit alamadim. Lutfen bu kez yardimci olabilir misiniz? Istanbulda 12-15 bin tl arasi meme kucultme ameliyati yapan kaliteli bir dr ariyorum. Bu kadar birikim yapabildim. Cok sıkınti cektim bir an once ameliyat olup kurtulmak istiyorum yüklerimden. Eger bilgisi olan tecrubesi olan var ise vaktini ayirip tavsiye verebilirse cok memnun olurum. Gercekten cok yogun calisiyorum elimden geldigince arastiriyorum fakat forumda aradigim cevabi bulamadim. Cevaplarinizi bekliyorum.Insallah yardimci olabilirsiniz.
Merhaba, fiyat konusunda bilginiz bulunuyor mu?Merhaba benim Dr Burhan özalp çok iyi bir Dr tavsiye ederim
Dr un asistani ile gorustum 17-18 bin tl ucret istedilerMerhaba, fiyat konusunda bilginiz bulunuyor mu?
Iyi aksamlar,telefondan görüsuyorum fiyat bilgisi vermiyorlar,gelin muayene icin illa ki diyorlar sonra bütcem 10-15 bin arasi diyorum aaa olmaz bizim fiyatin cok altinda kaliyor yanitini aliyorum. Muayene icinde gidemiyorum 3 dr icin aradim 2 si 200 tl 1 i ise 250 tl muayene ucreti istedi. Bunun icin belki bilgi alabilirim diye foruma yazdim
Merhaba, fiyat konusunda bilginiz bulunuyor mu?
[/QU mrb Ağustos ayında 16bine yapiyor du.asistani Dilek hanım çok yardımcı oluyor.dilerseniz netten numarasına ulaşabilirsiniz.
Benden muayene ücreti istenilmedi. Yalnız bu tür amelîyatlar her yerde olunmaz.Kuzum neden muayene ücreti alıyolar anlamış değilim. Genelde estetik cerrahlar muayene ücreti almaz hasta bulabilmek için. Bence iyi araştır. Düşünürsen Kocaeliyi de araştır imkanın varsa. İstanbul bu konuda biraz daha anlayışsız sanırım
Her yerde olunur diye bişey yazdığımı düşünmüyorumBenden muayene ücreti istenilmedi. Yalnız bu tür amelîyatlar her yerde olunmaz.
acaba kendisi nasıl bir doktor burun ameliyatı konusunda bilginiz var mı?Ümraniye devlet hastanesinde Macide yakut var. Birçok arkadaşım kendisine meme küçültme ameliyatı oldu ve çok memnun. Tavsiye ederim, gidin görüşün, fikir alınİçinize sinerse tercih edebilirsiniz.
Burun konusunda bilgim yok maalesef...acaba kendisi nasıl bir doktor burun ameliyatı konusunda bilginiz var mı?
macide hanım nasıl bir doktor peki herhangi bir muayene oldunuz mu kendisineBurun konusunda bilgim yok maalesef...
Taksim eğitim araştırma hastanesinde Dr. Vacit Pamukçu nun adını sık duyıyorum bu aralar ama sonuç görmedim . İyi bir doktor muş, aklınızda olsun