istanbula yakın, arabasız ve bebekle gidilebilecek tatil yeri

Yakından kasıt ne ? Kaç saate kadar yakın diyorsun

Erikli ,Küçükkuyu ,Tekirdağ ,Avşa adası aklıma gelen yerler

Silivri en yakın orası Avrupa yakasında

Tatilden kastiniz deniz tatili mi?
Oyleyse burgazada derim

Agva denmis ama agvanin yolu biraz kotu. Bebek durmayabilir. Kendi arabaniz olsa durursunuz temiz hava aldirirsiniz vesaire ama diger turlu cok zor.

Illa o taraflar olacaksa şileyi dusunun derim.

avşaya gitmiştik. yeme içme konusunda sıkıntı yaşamıştık biraz. marmara adası nasıl bilmiyorum.

sarımsaklı altınoluk falan oralara heves ettim ama uzun sürüyormuş baktım.

antalya vs düşünmüyorum uçak korkum var.

deniz tatili arıyorum evet. yüzme bilmiyorum. yüzme bilen biri de olmayacak yanımda. yani karadeniz sahili korkutuyor beni o yüzden. şile ağva vs onlar olmaz. hemde arabasız oraya eşimle tek gitmiştik baya zor gelmişti bize. bebekle hiç düşünemiyorum.

bulunduğum ilçe itibariyel en iyisi teklirdağ galiba. aslında gökçeada da isterdim ama gidiş zor galiba karışık geldi bana.

tekirdağda tavsiye edebileceğiniz yer var mı. ilçe olarak

bir de ek olarak bebeğim araba yolculuğunu hiç sevmiyor. o yüzden kısa sürmesi en iyisi. uçak da olurdu da ona da kendime güvenemiyorum

avşaya gitmiştik. yeme içme konusunda sıkıntı yaşamıştık biraz. marmara adası nasıl bilmiyorum.

deniz tatili arıyorum evet. yüzme bilmiyorum. yüzme bilen biri de olmayacak yanımda. yani karadeniz sahili korkutuyor beni o yüzden. şile ağva vs onlar olmaz. hemde arabasız oraya eşimle tek gitmiştik baya zor gelmişti bize. bebekle hiç düşünemiyorum.

bulunduğum ilçe itibariyel en iyisi teklirdağ galiba. aslında gökçeada da isterdim ama gidiş zor galiba karışık geldi bana.

Yeniçiftlik, şarköy

Tekirdağ'da sanırım merkeze yarim saat mesafede Kumbağ var. Denizinin temiz ve sakin bir deniz olduğu söylenebilir. Ama bayram için dusunuyorsaniz şimdiden yer bulmanız lazim. Çadır alanları bile dolu diyorlar.

Tekirdağa ancak kumbağa gidebilirsiniz ama tavsiye etmem denizi temiz değil oraya gidene kadar erikliye gidin ev kiralayın derim enez olabilir kıyıköy olabilir kastro olabilir apart tarzı yerler de var küçük hoteller de var

Saroz korfezine gidin, gokcetepe olabilir, enez ya da erikli olur, guneyliye de gidebilirsiniz. marmara denizini bebekle onermem cok pis.

Back
X