Yeniçiftlik, şarköyavşaya gitmiştik. yeme içme konusunda sıkıntı yaşamıştık biraz. marmara adası nasıl bilmiyorum.
sarımsaklı altınoluk falan oralara heves ettim ama uzun sürüyormuş baktım.
antalya vs düşünmüyorum uçak korkum var.
deniz tatili arıyorum evet. yüzme bilmiyorum. yüzme bilen biri de olmayacak yanımda. yani karadeniz sahili korkutuyor beni o yüzden. şile ağva vs onlar olmaz. hemde arabasız oraya eşimle tek gitmiştik baya zor gelmişti bize. bebekle hiç düşünemiyorum.
bulunduğum ilçe itibariyel en iyisi teklirdağ galiba. aslında gökçeada da isterdim ama gidiş zor galiba karışık geldi bana.
tekirdağda tavsiye edebileceğiniz yer var mı. ilçe olarak
Heybeliada da da çok güzel plaj var. Akdeniz plajlarını aratmıyor neredeyse , sığ ve temiz deniz , kum daha ne olsun :)istanbula yakın, arabasız ve bebekle gidilebilecek tatil yeri neresi olabilir.
Tekirdağa ancak kumbağa gidebilirsiniz ama tavsiye etmem denizi temiz değil oraya gidene kadar erikliye gidin ev kiralayın derim enez olabilir kıyıköy olabilir kastro olabilir apart tarzı yerler de var küçük hoteller de varavşaya gitmiştik. yeme içme konusunda sıkıntı yaşamıştık biraz. marmara adası nasıl bilmiyorum.
sarımsaklı altınoluk falan oralara heves ettim ama uzun sürüyormuş baktım.
antalya vs düşünmüyorum uçak korkum var.
deniz tatili arıyorum evet. yüzme bilmiyorum. yüzme bilen biri de olmayacak yanımda. yani karadeniz sahili korkutuyor beni o yüzden. şile ağva vs onlar olmaz. hemde arabasız oraya eşimle tek gitmiştik baya zor gelmişti bize. bebekle hiç düşünemiyorum.
bulunduğum ilçe itibariyel en iyisi teklirdağ galiba. aslında gökçeada da isterdim ama gidiş zor galiba karışık geldi bana.
tekirdağda tavsiye edebileceğiniz yer var mı. ilçe olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?