az sabret tatlım. gelirler birazdan:))Ne gerek vardı bunlara deyip karşıt olanları bekliyoruz..
az sabret tatlım. gelirler birazdan:))
noeli kutluyo kafirler
(bu cümleyi eşim yazdı sandım bi an)
Her sene aynı tantanayı yaşıyoruz beee hayatım:))
Anaaaaa öylemi diyor seninki
evet abla maalesef....biz dünyada asla bir araya gelmemesi gereken iki insanken deli gibi aşık olup evlenmiş,yetmemiş üstüne bir de 3 bebe yapmış ve tüm farklılıklarımıza rağmen hala birbirini manyak gibi seven iki garip insanız
Aman dilini ısır sende nazar değmesin kaşı hemen bir yerini
Uç kutuplar çeker böyle
Aman dilini ısır sende nazar değmesin kaşı hemen bir yerini
Uç kutuplar çeker böyle
kaşıdım hahahaha :)
+2016 yılı herkese barış getirsin savaşsız olsun ..
kıyamam sanaaay burda hiç bi süs müs yok, iki üç tane avm var zaten, onlarda her sene eski süsleri aynı yerlere koyuyor, ezberledim hatta takarlarken yardım etçektim dün
ay burda hiç bi süs müs yok, iki üç tane avm var zaten, onlarda her sene eski süsleri aynı yerlere koyuyor, ezberledim hatta takarlarken yardım etçektim dün
3 bebe oldugunu gormesem ben yazdım sanicam. A dan z ye her konuda farkli düşünen iki insani ask sevgi bir arada tutabiliyormus. Aman nazar degmesinevet abla maalesef....biz dünyada asla bir araya gelmemesi gereken iki insanken deli gibi aşık olup evlenmiş,yetmemiş üstüne bir de 3 bebe yapmış ve tüm farklılıklarımıza rağmen hala birbirini manyak gibi seven iki garip insanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?