ISTANBUL YIKILACAK ,Boşaltın!!!

maize

İki güzel kız annesi
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
379
111
merhaba arkadaşlar
az önce youtubeden bu videoyu buldum çok şaşırdım siz ne düşünüyorsunuz.

geçtiğimiz senelerde şirince de 21 aralıkta kıyamette kopuyordu Allah tan başka kimse bilemez

youtube a giremiyoruz yıkılacak derken deprem mi kastediliyor ?

İnsanları depremle korkutmak yerine, depreme dayanıklı yapıların yapılmasının önemi ve deprem anında yapılacakların anlatılması falan filan. Bazıları ikinci kısımı düşünemediğinden ilk kısımdaki gibi korkup korkup yerinde oturmayı tercih edebiliyor tabi yıllardır, bu da şaşırtıcı değil.

Ya nasip, ya kısmet. Kaderde varsa sallana sallana gideriz
Zaten dünya pek yaşanabilecek bir yer değil ölümden korkardım önceden şimdi korkmuyorum..
Insan depremden ölmeye bile razı oluyor günümüzde ki ölüm şekillerini duydukça Allah ölümünde hayirlisini versin :)

Şahsa gelen işaret bu yöndeymiş. İşaret ne şekilde gelmiş? Allah'tan vahiy mi almış?
Osmanlıdan kalan yapılara hiç birşey olmayacakmış.
Peki bunların hangisi restore edilmeseydi bugün ayakta kalmış olacaktı?
İstanbul'un kaderini de, dayanıksız yapılanmaya göz yumanlar belirledi ne yazık ki.

Orhan pamuk kafamda bir tuhaflık. Bugünlerde kentlşme istanbul diyince aklıma bu kitap geliyor. Gecekondular nasıl kentsel dönüşümlerle apartman oldu görün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…