İstanbul Vera hastanesinde doğum yapan var mı?

Mrbalar yeliz hanım çok iyi bi doktor tavsiye ederim açıkçası ben kalbimde sıkıntı olduğu için hastaneye Güvenemedim açıkçası küçük olduğu için üzülerek ayrıldım doktorumdqn
Anladım çok teşekkür ederim cevabın için peki nerede oldu dogum ben geçen yıl umut hast.te sezeryan doğum yaptım aslında memnun kalmadigim bir şey olmadı ama hiç araştırmadan gitmiştim bu defa başka bir doktor daha tanımak istiyorum sormak istediğim bir şey daha var mesela umut hastanesinde nst ye muayene ucretine yakin bir ücret ödeniyorDu verada da öyle mi

Emsey de doğum yaptım ameliyat ekibinden ve bebek hemşireler inde n hiç memnun kalmadım elemanlari yakismamais o hastaneye daha öğrenci hemsireleri koymuslar bişi bilmio bana soruolar.bebek kustu sütü diye oğlumun midesini yikadilar sonra bide yalan söyleyip kahverengi kustu ondan yikadim dedi sezeryan olduğu halde etersi gün çıktım durmadim nefret ettim.buyuk hastane diye tercih etmiştim. Yeliz hanım çok şeker çok ilgili nst 20 tl gbi bişi di yanlış hatrlamiosam canim yeliz hanım çok yoğun zamanin kısıtlı biriysen randewusuz da olmasi seni sikabilir zamanım var gider beklerim diosan yeliz hanım muhteşem hastane randewu sistemine geçmediği için beş para etmez benim gözümde dewlwt has. Bile randewulu çalışırken özel hastnenin randewusuz olmasi sacma

Evet gerçekten o yönü saçmaymiş canım çok tercih edilen doktorlar öyle oluyor bir keresinde delta hastanesine gitmiştim hiç sıra beklemeden girdim hiç kimsecikler yoktu bu da bende soru işareti bıraktı acaba niye kimse gitmiyor diye :) umut hastanesinde fatih beye gidiyorum randevulu olmasına rağmen yoğun olduğu için bazen çok beklemek gerekebiliyor anlamadım ki hangisi daha iyi çok bekleyip çok kişi tarafından tercih edilen doktor mu yoksa gider gitmez ulasabildigin doktor mu :) emseyede çok sasirdim dışarıdan her şey mükemmel gorunuyor ama içi bambaşka demekki bir dahaki kontrole yeliz hanıma gideyim içime sinerse onunla devam ederim nasıl olsa daha cook zaman var tekrar teşekkür ederim canım sağlıkla büyüt bebeğini insallah

Çok teşekkür ederim sizde sağlıkla kucağıniza alın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…