Aaa aynı hastaneye mi gidiozaynı gün doğuracağız sanırım :)
Teskur ederim cvpnicin canım. Sen kaç haftalik gebesin bu arada14 haftalikken kızım olacağını söylemişti hatta bana da gosterdi daha sonra dopler cektirmistik başka hastanede orda da kizimizi gördük. Her kontrolde gösteriyo zaten :))
Ben daha 10+2 günlük gebeyim.bibdaha gidişim 16 ocakta olucak benim o zman odalari gezixem inşallah fikirlerimi söylerim bende29 haftalık canım sen ?
Dogumunuz oldumu nasıl geçti merak ettim memnun kaldinizmiOyy daha cok yeni :) bende 9 ocakta gidicem ınş bende yazarim
Sizin doğum oldumu nasıl geçti acaba benim 32 haftamm artık merak ıice arttiGeçen haftalarda sormuştum şimdiden bişey demek zor dedi şu an normale engel bir durum yok ama son anlarda bazı sıkıntılar olabiliyor dedi..doğuma kendisi girecek gece de olsa geliyor. Ayrıca normal doğum olursa eşini de alabilirim dedi sezeryanda anestezi izin vermiyor dedi. Bakalım hayırlısı ile doğsunlar inşallah..
Sizin doğum oldumu nasıl geçti acaba benim 32 haftamm artık merak ıice artti
Sizin doğum oldumu nasıl geçti acaba benim 32 haftamm artık merak ıice artti
Doğum 15 temmuz doktor um yeliz hanım orda hala fakat randewusuz çalısio şu an
Berrak aksamlari gelio sanırım nöbetçi olarak normalde yeliz ve Didem Hanım war yeliz hanımı çok sewiorum hastaneden yana tereddüt var ama doktorumu birakamiorum maalesef çok tatlı muayene si çok gusel 15 dk en az ilgilenme süresiBerrak Hanım diye bir doktora denk geldim,çok iticiydi. Bu akşam yine gideceğim mecburen berrak hanıma,ama sonrası için yeliz hanımı önerir misiniz
Merhaba canım doğumun nasıl geçti memnun kaldın mı ben de yeliz hanıma gitmek istiyorum tavsiye eder misinDoğum 15 temmuz doktor um yeliz hanım orda hala fakat randewusuz çalısio şu an
Mrbalar yeliz hanım çok iyi bi doktor tavsiye ederim açıkçası ben kalbimde sıkıntı olduğu için hastaneye Güvenemedim açıkçası küçük olduğu için üzülerek ayrıldım doktorumdqnMerhaba canım doğumun nasıl geçti memnun kaldın mı ben de yeliz hanıma gitmek istiyorum tavsiye eder misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?