İstanbul Vera hastanesinde doğum yapan var mı?

Merhaba bende vera da ilk başta nil hanıma gittim ama memnun kalmadım. Sonra yeliz hanıma devam ettim bi sıkıntım yok memnunum sadece şunu merak ediyorum gece doğuma gittiğim zaman yeliz hanımın gelmesi için 800 tl nin dışında ek bi ücret ödeyecek miyim ? Normal doguma 800 dediler ?

Yok canim ek ücret istemezler sen yine de bi sor ama sanmam.doktor az olduğu için gece gelio doktorunUz demisti.ben bi konuşma da duymuştum.ben daha doğum katını gezmedim sen gezdin mi nasil

Yok gezmedim bu sefer ki kontrolde gezmeyi istiyorum ama bakalım gezinceyazarim tekrar..

Yeliz hanım cinsiyet tahmini konusunda nasıl kızlar erken tve sogru tahminde buluniomu

14 haftalikken kızım olacağını söylemişti hatta bana da gosterdi daha sonra dopler cektirmistik başka hastanede orda da kizimizi gördük. Her kontrolde gösteriyo zaten :))

14 haftalikken kızım olacağını söylemişti hatta bana da gosterdi daha sonra dopler cektirmistik başka hastanede orda da kizimizi gördük. Her kontrolde gösteriyo zaten :))
Teskur ederim cvpnicin canım. Sen kaç haftalik gebesin bu arada

Sizin doğum oldumu nasıl geçti acaba benim 32 haftamm artık merak ıice artti

Sizin doğum oldumu nasıl geçti acaba benim 32 haftamm artık merak ıice artti

merhaba,
ben de vera hastanesi'nde doğum yaptım o yüzden size cevap yazmak istedim.
şubat ayında doğum yaptım dr. yeliz hanım'da. gece oldu doğumum, gece ilgilenen ebe ve yardımcılardan da, doktorumdan da çok memnun kaldım. çok anlayışlılar, nazımı çektiler yani. normal doğum oldu ve her sancıda bana destek oldular, benim isteklerime saygı gösterdiler, motive ettiler. iyi bir doğum oldu çok şükür. yeliz hanım zaten harika bir kadın, onun güzel enerjisi, desteği insanı rahatlatıyor. tavsiye ederim, öncesinde gidip doğumhaneyi, odaları görün, ebelerle tanışın içiniz rahat etsin. ben doğumdan önce gidip bakmıştım her şeye.

Berrak Hanım diye bir doktora denk geldim,çok iticiydi. Bu akşam yine gideceğim mecburen berrak hanıma,ama sonrası için yeliz hanımı önerir misiniz
Berrak aksamlari gelio sanırım nöbetçi olarak normalde yeliz ve Didem Hanım war yeliz hanımı çok sewiorum hastaneden yana tereddüt var ama doktorumu birakamiorum maalesef çok tatlı muayene si çok gusel 15 dk en az ilgilenme süresi

Merhaba canım doğumun nasıl geçti memnun kaldın mı ben de yeliz hanıma gitmek istiyorum tavsiye eder misin
Mrbalar yeliz hanım çok iyi bi doktor tavsiye ederim açıkçası ben kalbimde sıkıntı olduğu için hastaneye Güvenemedim açıkçası küçük olduğu için üzülerek ayrıldım doktorumdqn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…