M Mira10 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2020 4 0 36 32 30 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mira10 #1 Acil olarak İstanbul ve ankarada GENETİK profösörü bilen arkadaşlar oğluma noonan sendromu teşhisi konuldu bilen varsa lütfen yazın
Acil olarak İstanbul ve ankarada GENETİK profösörü bilen arkadaşlar oğluma noonan sendromu teşhisi konuldu bilen varsa lütfen yazın
M mercan147 Guru Kayıtlı Üye 22 Aralık 2014 1.247 806 323 33 1 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mira10 #2 Cok gecmis olsun. Ankarada prof necat imirzalıoğlu nu duymustum genetik profu sanirim bi arastirin. Oglunuz ne kadarlik nasil teshis kondu
Cok gecmis olsun. Ankarada prof necat imirzalıoğlu nu duymustum genetik profu sanirim bi arastirin. Oglunuz ne kadarlik nasil teshis kondu
M Mira10 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2020 4 0 36 32 2 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mira10 #3 mercan147 .!.: Cok gecmis olsun. Ankarada prof necat imirzalıoğlu nu duymustum genetik profu sanirim bi arastirin. Oglunuz ne kadarlik nasil teshis kondu Genişletmek için tıkla... 16 aylık oğlum hiç bir belirti yoktu sadece testisleri inmemiş ti ameliyat için gitmiştik genetik testi istediler o sayede ögrentik sos1 mutasyona ugramış nonan sendromu. Çok sağolun doktor için
mercan147 .!.: Cok gecmis olsun. Ankarada prof necat imirzalıoğlu nu duymustum genetik profu sanirim bi arastirin. Oglunuz ne kadarlik nasil teshis kondu Genişletmek için tıkla... 16 aylık oğlum hiç bir belirti yoktu sadece testisleri inmemiş ti ameliyat için gitmiştik genetik testi istediler o sayede ögrentik sos1 mutasyona ugramış nonan sendromu. Çok sağolun doktor için