Mustafa Sıtkı gözeler burun estetiği 21 bin liraya yapıyor bende düşünme aşamasındayım kafam çok karışıkİstanbulda burun ameliyatı olmak istiyorum 25 bine kadar bütçem var özel devlet hastanesinde olduğunuz ve beğendiğiniz doktorlar varsa paylaşabilir misiniz?
en de yusuf kul ile görüştüm 23 bin dediMustafa Sıtkı gözeler burun estetiği 21 bin liraya yapıyor bende düşünme aşamasındayım kafam çok karışık
Berkay çaytemel 22 bine yapıyor devlet hastanesinde çalışıyor hafta sonları anlaşmalı özel de ameliyat yapıyor aklınızda bulunsunB
en de yusuf kul ile görüştüm 23 bin dedi
Siz kimi düşünüyorsunuz ben çok kararsız kaldım yaBerkay çaytemel 22 bine yapıyor devlet hastanesinde çalışıyor hafta sonları anlaşmalı özel de ameliyat yapıyor aklınızda bulunsun
Bende bilmiyorumSiz kimi düşünüyorsunuz ben çok kararsız kaldım ya
Peki başka uygun fiyatlı bulduğunuz doktor var mıBende bilmiyorumnet bir şey diyemiyorum pişman olmaktan korkuyorum
Daha aşağıya bir fiyatlı yer bilmiyorum ama uygun buluyorum kimi 30 bin 45 bin istiyorPeki başka uygun fiyatlı bulduğunuz doktor var mı
20-25 arasında bulduğunuz doktor varsa paylaşırsanız cidden çok teşekkür ederimmmDaha aşağıya bir fiyatlı yer bilmiyorum ama uygun buluyorum kimi 30 bin 45 bin istiyor
İste dediğim gibi Mustafa Sıtkı gözeler20-25 arasında bulduğunuz doktor varsa paylaşırsanız cidden çok teşekkür ederimmm
Mustafa bey bana 24 bin dedi siz ne zaman görüştünüz onla ?İste dediğim gibi Mustafa Sıtkı gözeler
Berkay çaytemel
Zeynep Aydoğdu
İmran Aydoğdu
Asude bıçakçı
4 ay önce fiyat almıştımMustafa bey bana 24 bin dedi siz ne zaman görüştünüz onla ?
Fiyatlar hakkında bilginiz var mıdır?İste dediğim gibi Mustafa Sıtkı gözeler
Berkay çaytemel
Zeynep Aydoğdu
İmran Aydoğdu
Asude bıçakçı
Erzurum'da yaşıyor ameliyat için İstanbul'a geliyorFiyatlar hakkında bilginiz var mıdır?
Mustafa Sıtkı Gözeler İstanbul da mı? ben baktığımda sanki şehir dışında çalışıyordu.
Fiyat hakkınızda bilginiz var mıdır? Çok teşekkür ederim..Ozan Erol'a bakın mutlaka ben çok memnun kaldım
30-35 aralığında olması lazım rica ederimmFiyat hakkınızda bilginiz var mıdır? Çok teşekkür ederim..