Vejetaryenlik de degil veganlik. Sadece et degil, hicbir hayvansal urun tuketmiyor onlar. Yag, yumurta vs vsİyi bir uygulama olarak görünebilir ama bu işin sonu yok maalesef.
Öyle bir yere geliyor ki bu da olmasın o da olmasın demeye gelecek işin sonu.
Vejeteryanlığın da bir sürü çeşidi olduğunu düşünürsek...
Eh anlıyorum fakat bunun sonu yok sadece.Vejetaryenlik de degil veganlik. Sadece et degil, hicbir hayvansal urun tuketmiyor onlar. Yag, yumurta vs vs
Yoo hak veriyorum zaten zorlugunu belirtmek icin demistim.Eh anlıyorum fakat bunun sonu yok sadece.
Veganlığı da biliyorum. Ama yarın bunun için vejeteryanlar da birşeyler isteyecekler.
Güzel ama birkaç menü birden oluşturmak gerekecek.
Bilemiyorum, devlet üniversiteleri için sanki imkansız gibi görünüyor bana bunları aşmak...
benim tanıdığımın kızı vegan..E peki vegan arkadaslara ne yemekler hazirlanacak? Hadi yemek sebze yaparsin da kahvalti olarak sadece zeytin bal ki bal da hayvandan geliyor olmaz herhalde. Recel falan mi yiyecekler? Insan bi peynir yumurta falan yemek ister ki İÜ de sabah kahvaltilarinda yumurta kasar peynir falan cikar genelde..
benim tanıdığımın kızı vegan..
yeşillik yiyor maydanoz tere roka,salatalık... soya sütünden pan cake. yumurtasız. domates,vs
maalesef bende.:)Ay ben etsiz duramam
Her konuda öle değilmi.Bazen hak arama uğruna saçma sapan şeyler yapıldığını düşünüyorum(Sözüm meclisden dışarı)İyi bir uygulama olarak görünebilir ama bu işin sonu yok maalesef.
Öyle bir yere geliyor ki bu da olmasın o da olmasın demeye gelecek işin sonu.
Vejeteryanlığın da bir sürü çeşidi olduğunu düşünürsek...
BendeAy ben etsiz duramam