İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AUZEF ÇOCUK GELİŞİMİ LİSANS BÖLÜMÜNDE OKUYANLAR BURAYA

Bayan Yanak

Nutellanın Lezzet İkizi
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
2.427
6.572
İstanbul Üniversitesi bu yıl açıktan Çocuk Gelişimi Lisans açtı ve bu bölümü açan tek üniversite.Bu yıl kaydolanlar olarak çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum:KK45:Buradan vize final notlarımızı tartışabilir,ders notu paylaşımı yapabiliriz.Ben ikinci üniversite kapsamında kaydoldum.Marmara üniversitesi 2013 mezunuyum.Edebiyat öğretmeniyim.Sizlerin esas bölümü nedir? Bu bölümden beklentileriniz nelerdir:KK22:

Ama bdv'de bile dört kişi geldi ben de okuyorum diye. Nüfusumuz az sanırım burda.

Dersler nasıl gidiyor, ben çalışamıyorum bu ara pek.
Ben son 1 hafta bakıyorum derslere onda da anatomi ile bilimsele.sosyoloji ve psikolojiye pek bakmadım gruplara özet yükleyenler oluyor onu okuyorum.Anatomi 87 bilimsel 93 sosyoloji 75 psikoloji 50 gelmiş

Ben son 1 hafta bakıyorum derslere onda da anatomi ile bilimsele.sosyoloji ve psikolojiye pek bakmadım gruplara özet yükleyenler oluyor onu okuyorum.Anatomi 87 bilimsel 93 sosyoloji 75 psikoloji 50 gelmiş

Özetlere bakmadım ben. Pdf leri okuyup videolara bakıyorum arada. Son hafta da soru çıkarttım vizelerde. Bi de bir iki test buldum çözdüm. Anatomi 75 diğerleri 100 gelmiş.

Sınavlar kolaydı ama, 15 dakika sürdü benim iki günde de.

Özetlere bakmadım ben. Pdf leri okuyup videolara bakıyorum arada. Son hafta da soru çıkarttım vizelerde. Bi de bir iki test buldum çözdüm. Anatomi 75 diğerleri 100 gelmiş.

Sınavlar kolaydı ama, 15 dakika sürdü benim iki günde de.
Benim de öyle 20 dakika filan sürdü

Ne iyi ettiniz açmakla. Ben facebook grubuna dün baktım da, sürekli soru bankası satan birinden bahsediyorlardı. Çok memnun kalmış alanlar. Siz öyle bir şey aldınız mı ? Sınava girdiğim yerlerde de insanların elinde görüyordum harıl harıl çözüyorlardı. Sanırım soru bankası olanlar iyi puanlar almışlar.

Bir de çocuk gelişim merkezi diye google yazınca bir sayfa çıkıyor. Orada bir öğrenci arkadaş sağ olsun konular ile alakalı tek tek kendisi bölüm bölüm soru hazırlayıp atıyor. Ben vizelerde oradan bakmıştım biraz. Faydalı bir yer gibi.

Ne iyi ettiniz açmakla. Ben facebook grubuna dün baktım da, sürekli soru bankası satan birinden bahsediyorlardı. Çok memnun kalmış alanlar. Siz öyle bir şey aldınız mı ? Sınava girdiğim yerlerde de insanların elinde görüyordum harıl harıl çözüyorlardı. Sanırım soru bankası olanlar iyi puanlar almışlar.

Bir de çocuk gelişim merkezi diye google yazınca bir sayfa çıkıyor. Orada bir öğrenci arkadaş sağ olsun konular ile alakalı tek tek kendisi bölüm bölüm soru hazırlayıp atıyor. Ben vizelerde oradan bakmıştım biraz. Faydalı bir yer gibi.
Vallahi ben hiçbir şey almadım sadece okulun notlarına baktım onlara da çok bakmadım zaten özellikle sosyololoji ve psikolojiden.

Gerek yok yav, pdf'ler yeterli oluyor bence.

Bu arada elimde özet ve sorular var, isteyene atabilirim. Bu platform üzerinden atılıyor mu bilmiyorum ama.

Selam arkadaslar bende bu bolumu okuyorum ama çok rahatsızdım vizelere giremedim..Ayni anda baska bolum okudugum icin onun sinavlari gecen haftaydi bu haftada cocuk gelisimine calismaya basladim.Cok gec kaldim ama elimden geleni yapmaya calışıyorum.Gecme notu kaç acaba benim vizede 0 oldugu icin finalden ve butten epey yüksek almam gerekiyo

Selam arkadaslar bende bu bolumu okuyorum ama çok rahatsızdım vizelere giremedim..Ayni anda baska bolum okudugum icin onun sinavlari gecen haftaydi bu haftada cocuk gelisimine calismaya basladim.Cok gec kaldim ama elimden geleni yapmaya calışıyorum.Gecme notu kaç acaba benim vizede 0 oldugu icin finalden ve butten epey yüksek almam gerekiyo
Geç bir cevap ama finalde en az 40 alman lazım

Nasıldı finaller

Ben çalışmadan girdim diğerlerinden geçerim de sosyolojiden kalıyorum :63:

Büte girersiniz bişicik olmaz.

Benim elimdeki sorulardan çıktı çoğunluğu. Çok çalışmadım ben de ama 1000 soru falan geçmiştir elimden. Soruları çözüp yanlış yaptıklarıma konulardan baktım neymiş diye.

Çok uzun zaman oldu buraya yazmayalı :) ben de varım bu yıl AUZEF çocuk gelişimi bölümüne yazdildim. Vize anatomi ve psikoloji iyi sosyoloji ve bat kötüydü , finalde de yine kötü geçti gibi sanki :) feysbukta AUZEF lisans çocuk gelişimi grubunu takip ediyorum sınav zamanları özellikle orada sagolsunlar notlarını paylaşanlar oluyor onları indirip çalışıyorum çünkü kitaba çalışmaya çok vaktim olmuyor. Bakalım butlere kalacak miyiz :)

X