• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbul üniversitesi açıköğretim yazanlar

coğrafya okumaya başladım dersler inanılmaz ağır yani fazla detay var gibi aslında kolay bir konuyu dallandırıp budaklandırıp anlatmışlar ve ben bu bölüme yerleşen arkadaşlarla iletişime geçip onların fikirlerinide almak istiyorum yani sizcede ağır değilmi benmi abartıyorum yoksa:52:

kızlar uzaktan eğitim hakkında biraz araştırma yaptım çok hoşuma gitti...diplomalar örgün eğitimle aynı olacakmış bu bence çok güzel bir fırsat....ben maya mezunuyum istanbul üni.de lisans tamamlama okuyabilir miyim ? bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen...:kkk:

finallerin ardından hala ayakta kalmış bir gazi gibiyim çok yorgun ve mutluyum hayatımın en rahat finalleriydi diyeblirim çok güzeldi finaller için istanbula gidip üniversite ortamını yaşamak tekrar çok güzeldi ve insan eğitimin eğitimli insanın önemini o kadar çok anlıyorki o ortamda solurken birinci dönem bitti kim korkar ikinci dönemden :)

bende bu bölümü yazmayı düşünüyorum.fakat sınavlar hafta sonu iki gün oluyormuş.kalacak yer sorunum var ne yapacağım bilemiyorum açıkçası.önümüzdeki senede yine haftasonu iki günmü yaparlar sınavları?

vizelere son bir hafta kala iü coğrafya öğrencileri neredesiniz yahu kimse yokmu benim gibi bu bölümü yazan:34:

bende bu bölümü yazmayı düşünüyorum.fakat sınavlar hafta sonu iki gün oluyormuş.kalacak yer sorunum var ne yapacağım bilemiyorum açıkçası.önümüzdeki senede yine haftasonu iki günmü yaparlar sınavları?

hafta içi okul olduğundan genelde hafta sonu 2 gün yapıyorlar sınavları ve hep öyle olur bence ben otelde geliyorum 1 gece

hafta içi okul olduğundan genelde hafta sonu 2 gün yapıyorlar sınavları ve hep öyle olur bence ben otelde geliyorum 1 gece

teşekkür ederim canım cevabın için.bir soru daha soracağım.sınav kaç gibi başlıyor.acaba bir gün öncedenmi gelmek gerekir onun için soruyorum.

ben cuma sabaha karşı çıkıyordum yola cumartesi sabaha karşı 8 gibi oluyordum mesela ocaktaki sınav cumartesi günü saat 10 da 3 ders sonra 2 saat kadar bir ara oluyor saat 2 de tekrar giriyorsun iki dersten pazar günüde saat 2 de 3 dersten giriyorsun canım istersen birgün öncedende gidebilirsin

ben cuma sabaha karşı çıkıyordum yola cumartesi sabaha karşı 8 gibi oluyordum mesela ocaktaki sınav cumartesi günü saat 10 da 3 ders sonra 2 saat kadar bir ara oluyor saat 2 de tekrar giriyorsun iki dersten pazar günüde saat 2 de 3 dersten giriyorsun canım istersen birgün öncedende gidebilirsin

anladım canım çok sağol.eğer bu bölümü yazarsam sana haber veririm.bilmediğim yerde yardımcı olursun değil mi?

Son düzenleme:
güzel geçti ama 2 vizeyi kaçırdım :( mazaret sınavlarını bekliyorum inşallah finallerimde iyi olur
meraba canım hazırmısın finallere malum son haftadayız ben hala hazır değilmişim gibi çalışıyorum ve sanki dersin başından kalkar kalkmaz unutuyorum çalıştığım konuları konular çok fazla detaylı bende tüm detaylara takıla takıla Allah yardımcımız olsun başarılar dilerim şimdiden:34:

Back