Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bu bölümü yazmayı düşünüyorum.fakat sınavlar hafta sonu iki gün oluyormuş.kalacak yer sorunum var ne yapacağım bilemiyorum açıkçası.önümüzdeki senede yine haftasonu iki günmü yaparlar sınavları?
hafta içi okul olduğundan genelde hafta sonu 2 gün yapıyorlar sınavları ve hep öyle olur bence ben otelde geliyorum 1 gece
ben cuma sabaha karşı çıkıyordum yola cumartesi sabaha karşı 8 gibi oluyordum mesela ocaktaki sınav cumartesi günü saat 10 da 3 ders sonra 2 saat kadar bir ara oluyor saat 2 de tekrar giriyorsun iki dersten pazar günüde saat 2 de 3 dersten giriyorsun canım istersen birgün öncedende gidebilirsin
tabi olurum canım :)
bizim için hala geçerli bizden sonra gireecekler için kaldırıldı bize vurmuyor yani
meraba canım hazırmısın finallere malum son haftadayız ben hala hazır değilmişim gibi çalışıyorum ve sanki dersin başından kalkar kalkmaz unutuyorum çalıştığım konuları konular çok fazla detaylı bende tüm detaylara takıla takıla Allah yardımcımız olsun başarılar dilerim şimdidengüzel geçti ama 2 vizeyi kaçırdım mazaret sınavlarını bekliyorum inşallah finallerimde iyi olur