Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bende birşey öğrenmek istyorum istanbul üniversitesi açık ve uzaktan eğitim fakültesi coğrafya kazandım bende bursada yaşıyorum kayıt için istanbulamı gidicem yoksa yaşadığım yerde kayıt olup sınavlarına girebilirmiyim bilgisi olan varmı acaba?
arkadaşlar bende birşey öğrenmek istyorum istanbul üniversitesi açık ve uzaktan eğitim fakültesi coğrafya kazandım bende bursada yaşıyorum kayıt için istanbulamı gidicem yoksa yaşadığım yerde kayıt olup sınavlarına girebilirmiyim bilgisi olan varmı acaba?
cnm kayıt sanırım online yapılıo ama zaten biliosundur sınavlara girmek için istanbula gelmen gerekiyo
canım bende istanbul coğrafya yı kazandım şimdi araştırdım istanbula kayıt için gitmene gerek yok internet üzerinden online başvuru yapıyorsun sonra istenilen evrakları posta ile gönderiyorsun hadi bakalım hayırlı olsun hepimize de artık dersler başlayıncada paylaşırız durumlarımızı
Bende açıköğretim sosyoloji bölümü okuyorum canım. Açıköğretimde istediğin ilde (ikametkah ettiğin) sınava girebiliyosun. Adres değişikliğini bildirmen gerekiyo canım. Ama uzaktan eğitim dersen o farklı bi olay bazı girmen gereken dersler oluyo. Onlara girmek zorunda oluyosun canım. Onu iyice öğrenmen gerekir. Senin için en doğru kaynak bürolara gidip sorman ..
senede sadece bir kez gideceksin istanbula oda final sınavı için diğerleri online sınav yani internet üzerinden olacak anadolu ünivirsitesinden biraz farklı istanbul üniversitesi yani mesela kitap falan yok dersler internet üzerinden üzerinden verilecek video ve konu anlatımı şeklinde haftalık dersler olacak bence kesinlikle eğer yerleştiysen bu bölümü oku bak gör seneye bu bölüme yerleşebilmek daha zor olacak
arkadaşlar ben de ist. üni. coğrafya bölümünü istiyorum. sadece ygs ye mi girmem gerekiyor? acaba bu bölüm kaç puanla kapattı. tahmini ne kadar net çıkarmam gerekir. lütfen yardım edin..şimdiden teşekkürler.