• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbul üniversitesi açıköğretim yazanlar

elfidaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
481
3
96
Amasya
arkadaşlar ben açıköğretim coğrafya yazdım yazan arkadaşlardan görüş almak istiyorum sizce kaç puanla kapatır bu bölüm ?

arkadaşlar bende birşey öğrenmek istyorum istanbul üniversitesi açık ve uzaktan eğitim fakültesi coğrafya kazandım bende bursada yaşıyorum kayıt için istanbulamı gidicem yoksa yaşadığım yerde kayıt olup sınavlarına girebilirmiyim bilgisi olan varmı acaba?

arkadaşlar bende birşey öğrenmek istyorum istanbul üniversitesi açık ve uzaktan eğitim fakültesi coğrafya kazandım bende bursada yaşıyorum kayıt için istanbulamı gidicem yoksa yaşadığım yerde kayıt olup sınavlarına girebilirmiyim bilgisi olan varmı acaba?

canım bende istanbul coğrafya yı kazandım şimdi araştırdım istanbula kayıt için gitmene gerek yok internet üzerinden online başvuru yapıyorsun sonra istenilen evrakları posta ile gönderiyorsun hadi bakalım hayırlı olsun hepimize de artık dersler başlayıncada paylaşırız durumlarımızı

cnm kayıt sanırım online yapılıo ama zaten biliosundur sınavlara girmek için istanbula gelmen gerekiyo

canım bende istanbul coğrafya yı kazandım şimdi araştırdım istanbula kayıt için gitmene gerek yok internet üzerinden online başvuru yapıyorsun sonra istenilen evrakları posta ile gönderiyorsun hadi bakalım hayırlı olsun hepimize de artık dersler başlayıncada paylaşırız durumlarımızı

ne zaman peki kayıt?

önümüzdeki ayın 5 inde netleşicek kayıt için yapman gerekenler ama ben eminim kayıt online olacak istenilen evrakları posta ile göndericeksin ara sınavlar yine online internet üzerinden olacak ama final ve büt sınavı için yani buda senede çalışmana göre bir yada iki kez istanbula gitmek zorundasın yani senede bir kez gitmek zor olmaz dimi bölüm güzel bence kayıt ol

hayır canım bu coğrafya açıköğretim için yaptığım araştırmalar sonucu bulduğum bilgiler ama sen yine netten araştırabilirsin daha fazla detay için

hmm çok sağol canım of istediğimde bölümdü ya ama sınavlar için istanbula gitmem kötü :s bu iş yatçak gibi gözüküyor neyse yarın bir açıköğretim bürosunu arayıp sorayım ben

Bende açıköğretim sosyoloji bölümü okuyorum canım. Açıköğretimde istediğin ilde (ikametkah ettiğin) sınava girebiliyosun. Adres değişikliğini bildirmen gerekiyo canım. Ama uzaktan eğitim dersen o farklı bi olay bazı girmen gereken dersler oluyo. Onlara girmek zorunda oluyosun canım. Onu iyice öğrenmen gerekir. Senin için en doğru kaynak bürolara gidip sorman ..

teşekkür ederim canım ama bende açıköğretim yazıyor yani uzaktan eğitim değil ama istanbulda yeni açılmış bu yüzden farklı sanırım peki ek tercih yapma hakkım varmı arayamadım bugün inşallah yarın arayıp sorucam

senede sadece bir kez gideceksin istanbula oda final sınavı için diğerleri online sınav yani internet üzerinden olacak anadolu ünivirsitesinden biraz farklı istanbul üniversitesi yani mesela kitap falan yok dersler internet üzerinden üzerinden verilecek video ve konu anlatımı şeklinde haftalık dersler olacak bence kesinlikle eğer yerleştiysen bu bölümü oku bak gör seneye bu bölüme yerleşebilmek daha zor olacak

Bende açıköğretim sosyoloji bölümü okuyorum canım. Açıköğretimde istediğin ilde (ikametkah ettiğin) sınava girebiliyosun. Adres değişikliğini bildirmen gerekiyo canım. Ama uzaktan eğitim dersen o farklı bi olay bazı girmen gereken dersler oluyo. Onlara girmek zorunda oluyosun canım. Onu iyice öğrenmen gerekir. Senin için en doğru kaynak bürolara gidip sorman ..

szin bu söylediğiniz Anadolu üniversitesinin açıköğretim bölümleri için geçerli,bizim bahsettiğimiz bu sene İstanbul Üniversitesinde açılan açıköğretim fakültesi.Yanlış bilgilendirme yapmayalım lütfen.

Soru: Sınavlar ne şekilde gerçekleşecektir?

Cevap: Bu programların güz ve bahar
dönemlerine ait derslerin ara sınavları (vize)
internet üzerinden online olarak, yarıyıl sonu
(final) ve bütünleme sınavları İstanbul
Üniversitesinin kampüslerinde hafta sonu
yapılacaktır.

senede sadece bir kez gideceksin istanbula oda final sınavı için diğerleri online sınav yani internet üzerinden olacak anadolu ünivirsitesinden biraz farklı istanbul üniversitesi yani mesela kitap falan yok dersler internet üzerinden üzerinden verilecek video ve konu anlatımı şeklinde haftalık dersler olacak bence kesinlikle eğer yerleştiysen bu bölümü oku bak gör seneye bu bölüme yerleşebilmek daha zor olacak

gidicem canım karar verdim ama neden kitap yok ya video eğitim zor olacak biraz genelde yazarak çalışırımda ben :S

Merhaba.Bi konuda bilgilenmek istiyorum ek tercihlerde acıkögretim cografya yazıcam acaba yerlesirmiyim diye düsünüyorum bos kontenjan var ama merak ediyorum aranızda cografya okuyan varsa kac puanla gırdınız acaba??

arkadaşlar ben de ist. üni. coğrafya bölümünü istiyorum. sadece ygs ye mi girmem gerekiyor? acaba bu bölüm kaç puanla kapattı. tahmini ne kadar net çıkarmam gerekir. lütfen yardım edin..şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
arkadaşlar ben de ist. üni. coğrafya bölümünü istiyorum. sadece ygs ye mi girmem gerekiyor? acaba bu bölüm kaç puanla kapattı. tahmini ne kadar net çıkarmam gerekir. lütfen yardım edin..şimdiden teşekkürler.

cnm sanırım 1000küsür boş kontenjan var bu sene dolmadı kontenjanları belki ek yerleştirmeyle dolar.YGS ye girmen yeterli.400 puanla yazan da var 200le yazan da.Biraz talep meselesi,çok yazan olunca yükselir tabiki ama bu sene dolmamış mesela.Seneye ne olur bilemiyorum.

Back