İstanbul/Ümraniye de iyi bir Kadın Doğum Uzmanı arıyorum..

Deligonul783

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
3.526
6.537
148
selam arkadaşlar.. kendi doktorum hastaneden ayrıldı ve şehir dışında devam edecek.. o yüzden işinde iyi ve samimi güleryüzlü bi dr arıyorum. lütfen tavsiyelerinizi paylaşın.. şimdiden teşekkürler...

ümraniye ve çevresinde oturan yok mu yaa?? :( çevreden duyduğunuz biri de olabilir. bebeğimiz olmuyo ve iyi bir doktora ihtiyacım var...

ümraniye ve çevresinde oturan yok mu yaa?? :( çevreden duyduğunuz biri de olabilir. bebeğimiz olmuyo ve iyi bir doktora ihtiyacım var...

Merhaba canım. Çamlıca Medicana sibel açıkalın. Gerçekten çok iyi bir dr. Tavsiye edebilirim

biricik doktorum. dr. sibel Açıkalın.... iki yavrumu da onunla doğurdum....

lütfen tecrübelerini paylaşır mısn canm? çok merak ediyorum.. temkinli mi? mesela başka bi dr a gitmek zorunda kaldım o da yanlış tedavi uyguladı. test sonuçlarımı görmeden ilaç kullandırttı. sonuç olarak prolaktinim fırladı. soru sormadan katiyyen açıklama yapmadı. ona gittiğim için çok pişmanım. inşallah sibel hanımda umduğumu bulabilirim. peki normal doğum yanlısı mı? bu arada muayene ücretleri nasıl?

canım benimkiler 13-8 yaşlarında boyum kadar, inan ücretlerini bilmiyorum. ama kadın olarak rahat edeceğin bıcır bıcır tatlımı mı tatlı bir insan ....

canım benimkiler 13-8 yaşlarında boyum kadar, inan ücretlerini bilmiyorum. ama kadın olarak rahat edeceğin bıcır bıcır tatlımı mı tatlı bir insan ....

Allah bağışlasın canm yavrularını.. mutlaka kendisine gitmeyi düşünüyorum ;) cana yakın bi dr olması gerçkten bnm için çok iyi. çünkü asık suratlı bi dr karşımdaysa muayenem çok kötü geçiyo ve bir daha gitmeyi istemiyorum..

Medicana da fiyatlar biraz pahalı. Muayene geçen sene 50 liraydı. Ben kontrollerimi sibel hanıma yaptırdım ama doğum çok pahalı olduğu için doğumumu atlasta yaptım. Kesinlikle normal doğum yanlısı bir dr. Medicana da doğum yapmadığım halde normal doğum yapmam için beni çok destekledi. Ayrıca siz sormadan her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatan çok iyi bir dr.

Rica ederim. Tüp bebek, aşılama, tedavi vs hk da tecrübeli, güleryüzlü, çok iyi bir doktor.
Kısmetse ikinci doğumumu da kendisi yaptıracak.
İnşallah size de iyi gelir.

inşallah.. hamilelik, doğum çok hassas olaylar.. bu yüzden biraz ince eleyip sık dokuyorum. şu an araştırıyorum ama tavsiyenizi ilk sıralara ekledim tercih edebilirim. çok sağolun..

Medicana da fiyatlar biraz pahalı. Muayene geçen sene 50 liraydı. Ben kontrollerimi sibel hanıma yaptırdım ama doğum çok pahalı olduğu için doğumumu atlasta yaptım. Kesinlikle normal doğum yanlısı bir dr. Medicana da doğum yapmadığım halde normal doğum yapmam için beni çok destekledi. Ayrıca siz sormadan her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatan çok iyi bir dr.

evet biraz pahalı.. arayıp muayene ücretini öğrendim. 75 tl.. ama donanımlı ve güzel bir hastane. eşime kalırsa çok daha fazla paralara en iyisine gitmemi istiyo ama ben düşünmek zorundayım madden. tabiki iyisi olsun ama çok da uçuk olmasın dimi;) doğum ne kadar bilmiyorum. bikaç bin tl gibi bişey mi acaba?
bu arada sibel hnmı biraz netten araştırdım. fotolarda bile belli çok tatlı olduğu..
peki atlastan memnun kaldın mı?

evet biraz pahalı.. arayıp muayene ücretini öğrendim. 75 tl.. ama donanımlı ve güzel bir hastane. eşime kalırsa çok daha fazla paralara en iyisine gitmemi istiyo ama ben düşünmek zorundayım madden. tabiki iyisi olsun ama çok da uçuk olmasın dimi;) doğum ne kadar bilmiyorum. bikaç bin tl gibi bişey mi acaba?
bu arada sibel hnmı biraz netten araştırdım. fotolarda bile belli çok tatlı olduğu..
peki atlastan memnun kaldın mı?

Evet atlastan da memnun kalmıştım. Güzel ilgileniyorlar. 2 sene önce atlasta normal doğum 330 Medicanada 1250 liraydı. Bizim için uçuk bir fiyattı yani. Atlasta da çok iyi bir dr a denk geldim allahtan ama o dr da atlastan ayrılmış maalesef. Sibel hn çok iyi bir dr ama sonuçta karar senin tabi.

Back