İstanbul tüp bebek için öneri ve fiyatlar hakkında bilgi

lunalight

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2025
4
0
1
27
Herkese merhaba 2 kez kaybım oldu birisi 13 haftada ensefaloselden kaynaklı alınmak zorunda kaldı daha sonrada yaklaşık 5 haftalık iken kendiliginden düştü doktor önerisi ile kromozom analizi yaptırdık ve bende kromozom parça değişikliği olmuş pgt ile tüp bebek önerdi doktor bunun için İstanbul’da bu işlemi yapabilecek yer önerisi istiyorum aynı zamanda fiyat bilgileride çok önemli desteklerinizi bekliyorum

Konu sabit gitmiyor çok dagiliyor o yüzden merkez yada hastane önemli tabi ama fiyatta önemli benim doktor muayenemde yumurtalıklarımın temiz olduğu söylendi mi doğal yolla gebelik oluşuyor hemen ilk ayda ama kromozom kaynaklı düşük oluyor muhtemelen o yüzden pgt testi ile tüp bebek yaptıranlardan fiyat konusunda bilgi almak istedim

Pgt 220 dolar diyende var 500 diyende bunu size en uygun yakın ulaşımınız olan merkezleri arayıp bilgi alacaksınız fiyatlar sürekli güncelleniyor .

Aklınızdan geçen araştırdığınız doktor varsa önceliği onların çalıştığı merkezlere verip iletişim kurun bence .

Memorial ve Acıbadem çok öneriliyor ikisinden birini tercih edeceğim muhtemelen ama başka yere gidenlerinde tecrübelerini duymak isterdim

Aynı sebeplerle arkadaşım üç gebeliği sonlandı en son Amerikan hastanesi Bülent urmana gitti şimdi altı aylık hamile doktor çok inceleyici hatta onca iyi yerlere gidildiği halde ilk muayenede fark ettiği rahim sorununu çözdü ve hamile

Pgt 450 usd tek embriyo fiyatı. Güncel fiyat en son buydu. Ben 400 usd dden ocak ayında yaptırdım. En son arkadaşım için sordum 450 usd olmuş. Toplanan embriyolardan muhakkak ilk 2-3 tanesini göndermenizi öneririm çünkü biri temiz gelsin ki tekrar başa dönmeyin. İstanbul bağdat caddesinde Doç dr serkan oralı tavsiye ederim memorial ve acıbadem lab. Kullanıyor embriyologlarını tercih ediyor. Biz memorial tercih ettik. 3 aylık hamileyim şuanda. İlk seferde tuttu.

Adınıza çok sevindim Allah kucağınıza almayı nasip etsin bakalım süreç nasıl işleyecek tedaviye başladıktan sonra göreceğiz

Sisli memorial hem genetik analizlerde hem de tup bebek tedavilerinde makul ucrette ve profesyonel yaklasimla sizin careniz olur insallah. Farkli tup bebek merkezlerine baktigimizda pgt ucretlerinin cok daha fazla alindigini goruyoruz. Hatta bazi merkezler kendi bunyelerinde yapmiyorlar, farkli laboratuvarlara gonderiyorlar pgt anaalizlerini.. Aracisiz, tecrubeli, basarili ve makul fiyatli merkez olarak sisli memorial la gorusme yapmaniz karar vermenize yardimci olur..

Pınar Özcan sanırım kendi kliniğini açtı bazı zamanlarda bi hastanede çalışıyor sosyal medyadan ulaşabilirsiniz alanında bir numaradır eskiden bezmialemde çalışıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…