İstanbul tüp bebek için öneri ve fiyatlar hakkında bilgi

lunalight

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2025
3
0
1
27
Herkese merhaba 2 kez kaybım oldu birisi 13 haftada ensefaloselden kaynaklı alınmak zorunda kaldı daha sonrada yaklaşık 5 haftalık iken kendiliginden düştü doktor önerisi ile kromozom analizi yaptırdık ve bende kromozom parça değişikliği olmuş pgt ile tüp bebek önerdi doktor bunun için İstanbul’da bu işlemi yapabilecek yer önerisi istiyorum aynı zamanda fiyat bilgileride çok önemli desteklerinizi bekliyorum

Konu sabit gitmiyor çok dagiliyor o yüzden merkez yada hastane önemli tabi ama fiyatta önemli benim doktor muayenemde yumurtalıklarımın temiz olduğu söylendi mi doğal yolla gebelik oluşuyor hemen ilk ayda ama kromozom kaynaklı düşük oluyor muhtemelen o yüzden pgt testi ile tüp bebek yaptıranlardan fiyat konusunda bilgi almak istedim

Konu sabit gitmiyor çok dagiliyor o yüzden merkez yada hastane önemli tabi ama fiyatta önemli benim doktor muayenemde yumurtalıklarımın temiz olduğu söylendi mi doğal yolla gebelik oluşuyor hemen ilk ayda ama kromozom kaynaklı düşük oluyor muhtemelen o yüzden pgt testi ile tüp bebek yaptıranlardan fiyat konusunda bilgi almak istedim
Pgt 220 dolar diyende var 500 diyende bunu size en uygun yakın ulaşımınız olan merkezleri arayıp bilgi alacaksınız fiyatlar sürekli güncelleniyor .

Aklınızdan geçen araştırdığınız doktor varsa önceliği onların çalıştığı merkezlere verip iletişim kurun bence .

Memorial ve Acıbadem çok öneriliyor ikisinden birini tercih edeceğim muhtemelen ama başka yere gidenlerinde tecrübelerini duymak isterdim

Back
X