Ben de tüp bebek doktoru arıyorum. Bahçecide eşim tedavide oradan iyi bir iki doktor öğrendim onları araştırıyorum. Her doktor için olumlu ya da olumsuz bir sürü yorum var. Pozitif cıkan doktoru övüyor , negatif cıkan gömüyor. En iyisi gitmek istediğiniz doktorların bir listesini yapın. Sosyal medya da vs araştırın . Eleye eleye gidin. Arayın hepsini görüşünHerkese merhaba. Tüp bebek için doktor arayışı içerisindeyim. İstanbulda işini iyi yapan ve sorularıma da yanıt bulabileceğim bir yer arıyorum. Bülent Tıraş ve Cem Çelik’e baktım yalnız onlarla ilgili de çok şikayet okudum. Aslında bugüne kadar Medipol Megada muayene oluyordum. Orada Gonca Yetkin Yıldırım var tüp bebek için. Beni aydınlatırsanız sevinirim
Evet ya keşke hiç araştırmasaydım diyorum.. yorumlar çok kafa karıştırıcı. Aslında burdan bakmak ne kadar doğru onu da bilmiyorum ama maddi manevi zor bir süreç. Sonradan pişmanlık yaşamak istemiyorumBen de tüp bebek doktoru arıyorum. Bahçecide eşim tedavide oradan iyi bir iki doktor öğrendim onları araştırıyorum. Her doktor için olumlu ya da olumsuz bir sürü yorum var. Pozitif cıkan doktoru övüyor , negatif cıkan gömüyor. En iyisi gitmek istediğiniz doktorların bir listesini yapın. Sosyal medya da vs araştırın . Eleye eleye gidin. Arayın hepsini görüşün
Çok teşekkür ederimMerhaba bende Medipol mega da sevinç özmene gittim gayet güler yüzlü idi ama tercihim GOP yeni yüzyıl üniversitesi tüp Bebek merkezi Murat keskin oldu arkadaş ve başka kadın doğum doktoru tarafından yönlendirdim iyi bir doktor diye düşünüyorum insta'dan bakabilirsiniz
Sorunda o zaten canım hani ilkinde tutacağı garanti değil. Doktor cok iyi ama bir bakıyorsun olumsuz yorum sonra soğuyor insan. Telefonla arayıp görüşün gerekirse gidin yüz yüze görüşün öyle karar verin. Tecrübeli arkadaşlar iyi kötü bir şeyler söylüyor doktorlarla ilgili burada zaten. Onlardan yola cıkarak bir bakmak lazımEvet ya keşke hiç araştırmasaydım diyorum.. yorumlar çok kafa karıştırıcı. Aslında burdan bakmak ne kadar doğru onu da bilmiyorum ama maddi manevi zor bir süreç. Sonradan pişmanlık yaşamak istemiyorum
Merhaba ben Acıbadem maslakta yiğit Çakıroğlu’na gidiyorum.ilk deneme başarısız oldu ama 2. Denemeyi yine onunla yapacağım çok iyi bir insan ve hekim gidip görüşmenizi tavsiye ederimEvet ya keşke hiç araştırmasaydım diyorum.. yorumlar çok kafa karıştırıcı. Aslında burdan bakmak ne kadar doğru onu da bilmiyorum ama maddi manevi zor bir süreç. Sonradan pişmanlık yaşamak istemiyorum
Merhabalar bende Ali Osman beyde tedaviye balamayı düşünüyorum beni bilgilendirebilirmisiniz ?Merhaba arkadaşlar. Kesinlikle ve şifdetle tavsiye esiyorum ki ALI OSMAN KOYUNCUOĞLU. işinde çok iyi bir doktor ben ilk tüpbebeğimi başka bir doktorda yaptırmıştım ama sorunu anlayamadı yanlış tedavi oldu ve tutmadı fakat Ali bey tedavinin ilerleyen vaktinde yolunda gitmeyen sonrunu bulup çözdü ve 2 aylık gebeyim. Çok sıcak hüler yüzlü ve sağlam ekibe sahip bir doktor araştırın ve ön görüşme yapın derim