S Slenderxx Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2016 231 133 103 40 15 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Slenderxx #1 Arkadaş lar Merhaba , Bugün resim yarismasi vardı ve okulumuzda en çok beğenilen bu iki resimden birisi dereceye girdi . Tabii kaybeden taraf üzüldü . Hangi resim bize ait söylemek istemiyorum . Sadece ricam siz olsanız hangisini seçerdiniz ?
Arkadaş lar Merhaba , Bugün resim yarismasi vardı ve okulumuzda en çok beğenilen bu iki resimden birisi dereceye girdi . Tabii kaybeden taraf üzüldü . Hangi resim bize ait söylemek istemiyorum . Sadece ricam siz olsanız hangisini seçerdiniz ?
Tonari to Totoro Totoro Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Şubat 2010 2.299 1.556 398 İstanbul 15 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Slenderxx #2 İstanbul temalı oldugundan ve bilindik olduğundan kız kulesi ve galata kulesi. Bilindik derken, çoğu İstanbul temalı tavlolar hep bu tarz olduğundan. Ama ben resim olarak galata kulesi ve dunyayidaha cok begendim. Bir sihir, bir büyü, bir efsun var sanki..
İstanbul temalı oldugundan ve bilindik olduğundan kız kulesi ve galata kulesi. Bilindik derken, çoğu İstanbul temalı tavlolar hep bu tarz olduğundan. Ama ben resim olarak galata kulesi ve dunyayidaha cok begendim. Bir sihir, bir büyü, bir efsun var sanki..