Cok teşekkür ederim peki kiralar falan ne durumdaHayırlı olsun
Arkadaşınıza tavsiyem pendik kurtköye bağlı yenişehir mahallesi civarında oturmasını tavsiye ederim
Hem çok nezih ve temiz bir yerdir hemde bahsettiğiniz hastaneye tek araçla ( minibüs otobüs) ulaşabilir
Farklı ilçe ama oldukça yakın sayılır
Ama yaşam açısından bi dünya fark var
1000 liraya bulur ama güvenlikli olurCok teşekkür ederim peki kiralar falan ne durumda
Resim İstanbul Samandıra da üstelik bölgesi çok nezih ve yeni sancaktepe belediyesine yürüyerek nerdeyse 5 dk.Varoş. Resim istanbul mu ne öyle bi zımbırtı yapmışlar varoşun göbeğine belki öyle biyerde oturabilir ama bana göre imaknsız bölge.
10 dk mesafeden bahsediyoruz. Orası olabilir diye söyledim zaten,daha güvenliye benziyor ama varoşun göbeği olduğu gerçeğini değiştirmiyor :)Resim İstanbul Samandıra da üstelik bölgesi çok nezih ve yeni sancaktepe belediyesine yürüyerek nerdeyse 5 dk.
Ama bütün bunlar Sultanbeyli gerçeğini değiştirmiyor :)
Sancaktepe ye bağlı olduğunu belirtmek istemiştim ama evet yakın.10 dk mesafeden bahsediyoruz. Orası olabilir diye söyledim zaten,daha güvenliye benziyor ama varoşun göbeği olduğu gerçeğini değiştirmiyor :)
Güvenlik önemli :) hayırlısı olsun..Sancaktepe ye bağlı olduğunu belirtmek istemiştim ama evet yakın.
Tabi kiralar fazla orda istermi orayı bilemiyorum. Hayırlısı olsun