İstanbul sultanbeyli nasıl bir yer yardımcı olur musunuz?

karpuzum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
342
49
32
Merhaba kizlar bir arkadaşım istanbul sultanbeyli devlet hastanesine atandi da sultanbeyli nasil bir yer istanbullu arkadaslar bilen arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler simdiden

Hayırlı olsun
Arkadaşınıza tavsiyem pendik kurtköye bağlı yenişehir mahallesi civarında oturmasını tavsiye ederim
Hem çok nezih ve temiz bir yerdir hemde bahsettiğiniz hastaneye tek araçla ( minibüs otobüs) ulaşabilir
Farklı ilçe ama oldukça yakın sayılır
Ama yaşam açısından bi dünya fark var

Cok teşekkür ederim peki kiralar falan ne durumda

Varoş. Resim istanbul mu ne öyle bi zımbırtı yapmışlar varoşun göbeğine belki öyle biyerde oturabilir ama bana göre imaknsız bölge.

Kesinlikle guvenlikli sitede otursun 3 kurus fazla versin.
Bazen sultanbeyli otobuslerine biniyorum, profil hic ic acici degil.

Varoş. Resim istanbul mu ne öyle bi zımbırtı yapmışlar varoşun göbeğine belki öyle biyerde oturabilir ama bana göre imaknsız bölge.
Resim İstanbul Samandıra da üstelik bölgesi çok nezih ve yeni sancaktepe belediyesine yürüyerek nerdeyse 5 dk.

Ama bütün bunlar Sultanbeyli gerçeğini değiştirmiyor :)

Sancaktepe Sultanbeyliye daha yakın Sancaktepede ev tutsun cok guzel siteler var.bizde sancaktepe veya kurtköye taşınmayı düşünüyoruz.
Genel olarak kötü gercekten

Resim İstanbul Samandıra da üstelik bölgesi çok nezih ve yeni sancaktepe belediyesine yürüyerek nerdeyse 5 dk.

Ama bütün bunlar Sultanbeyli gerçeğini değiştirmiyor :)
10 dk mesafeden bahsediyoruz. Orası olabilir diye söyledim zaten,daha güvenliye benziyor ama varoşun göbeği olduğu gerçeğini değiştirmiyor :)

10 dk mesafeden bahsediyoruz. Orası olabilir diye söyledim zaten,daha güvenliye benziyor ama varoşun göbeği olduğu gerçeğini değiştirmiyor :)
Sancaktepe ye bağlı olduğunu belirtmek istemiştim ama evet yakın.
Tabi kiralar fazla orda istermi orayı bilemiyorum. Hayırlısı olsun

Ilk etapta belki 1000 lirada fazla gelebilir sonucda daha ilk atama yeri olacak tek basinada 1+1 yeter sanirim önemli olan dediginiz gbi guvenli olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…