Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası İstanbul Şişli Kreş

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

ednah1907

Bal böceğim abi oluyor
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2012
1.196
1.514
selam kızlar Aralık ayında 24 aylık olacak oğluma şimdiye kadar anneanne baktı. çok rahat güvenilir ..ama şimdi işler değişti. Yılbaşından sonra kreş ya da bakıcı bulucaz. Küçük diye kreşte zorlanabilir diye düşünüyorum. Bakıcı olsa yabancı biri ile aynı evde tek başına helede İstanbul da daha riskli geliyor. henüz wc eğitimi yok. Ne yapıcam kararsızım. İstanbul Şişli - Çağlayan - Nişantaşı var mı önerdiğiniz kreşler.

Selam kızlar kreş için vaktim varken yakındakilerden başlayalım dedik ve ilk tecrübe hüsran belki sizinde aklınızdan geçiyordur fikriniz olsun. Filiz çocuk evi şişli. Sözde 30 yıllık köklü kuruluş. Yaşadığımı aynen yazıyorum. Oglumu alıp kapılarını çaldım güler yüzlü bir genç bayan açtı. Misafir kabul ediyormusunuz diye sempatik şekilde konuya girdim yetkili biri olup olmadıgını sordum tabi dedi kaç yas için diye anlamsız bir sorunun ardından adını hatırlamıyorum gençten bir beyi kapıya çağırdı.ben oglumu bebek arabasından indirmek için çalışırken bey buyrun hadi sorda git dercesine kapının önünde muhabbete başladı afalladım
Özetle bir iki cümle ettim 2 ay sonrası için aradığımı falan söyledim bana hala kapı önünde kontenjan dolu olduğunu falan birşeyler gevelemeye devam etti. Bunlar kapı önünde konuşulacak şeyler değil zaten dedim oğlumu tekrar yerleştirirken bile beni içeri davet etmeyen bu kuruluşun önünden bile geçmem. Aklımda su soru habersiz veli kabul etmiyorlarsa içeride demek ki neler oluyor. Çok şükür başında görmüş olduk köklü kurumlarının yaklaşımlarını

Kızlar selam aslında pek düşündüğüm bir yer değildi ama bugün gidip görünce şişli halit Rıfat paşa mah 4-5 kreş gördük mahallelerde nezih fikri olan varsa yazarsanız sevinirim. Gizem.. Altı karınca.. Tülay..pembe balon...ugur böceği...

Gizem kreş ten memnun musunuz bende oğlum için kreş arıyorum 2 yasinda

merhaba evet 3 ayı geçtik sanırım oğlum 1-2 gündür ağlamadan gidiyor ondan önce kapıda hep ağlıyordu
ama öğretmenlerimiz hepsi sadece kendi öğretmenimiz değil ayrı ayrı oğlumla çok ilgilendi harika karşıladılar sabahları motive ettiler o yüzden biz çok memnunuz. En büyük artıları çok samimi davranıyorlar ama bunun yanında ayrıca çok profosyoneller.
Çok aktif bir kreş yarım saat aralıkla ders programları var. Sıkılması mümkün değil. Gelişimi son derece arttı.
müzik ve ingilizce derslerine branş hocaları geliyor .Tiyatroya gidiyorlar ya da okula geliyor.
Yemek çeşitleri yeterli düzeyde. aklına takılan birşey olursa sorabilirsiniz
eviniz bu taraflarda mı

merhaba evet 3 ayı geçtik sanırım oğlum 1-2 gündür ağlamadan gidiyor ondan önce kapıda hep ağlıyordu
ama öğretmenlerimiz hepsi sadece kendi öğretmenimiz değil ayrı ayrı oğlumla çok ilgilendi harika karşıladılar sabahları motive ettiler o yüzden biz çok memnunuz. En büyük artıları çok samimi davranıyorlar ama bunun yanında ayrıca çok profosyoneller.
Çok aktif bir kreş yarım saat aralıkla ders programları var. Sıkılması mümkün değil. Gelişimi son derece arttı.
müzik ve ingilizce derslerine branş hocaları geliyor .Tiyatroya gidiyorlar ya da okula geliyor.
Yemek çeşitleri yeterli düzeyde. aklına takılan birşey olursa sorabilirsiniz
eviniz bu taraflarda mı
Çocuğunuz kaç yaşında bizim ki 26 aylık alırlar mı acaba

Çocuğunuz kaç yaşında bizim ki 26 aylık alırlar mı acaba

aynı aralık doğumlu bizimki
eğer biraz kendini ifade edebiliyorsa alırlar sıkıntı olmaz
bizimki 2 yaşına gelmeden fazla konuşmaya başladı
su ister falan sıkıntı olmadı o yüzden
bezli alıyorlar zaten
hatta bizim ki tuvaletini soylemek üzereydi 2 yaşında ama yaza doğru tüm cocuklara beraber eğitim vericez dediler
kasmadık daha erken zaten

X